N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Okt 2009

Tahniah !! PengCapture 22407

Salam semua..


Wallllaaa... pepagi aku dtg office ni cam biasa la check email dulu..
skali kan terbaca satu email mengenai komen contest dari blog aku..
ala contest apa lagi.. contest capture tu la..
rupanya dah ada pemenang..
dan pemenang yg dpt capture no 22407 tu pun dah emailkan print screen no tu
sebagai bukti dia dah dapat...
ni aku publishkan email dari dia ni..
*
*
*
*
*
*

hah ni email bukti dia dah send kat aku..siap ngan jawapan misteri no 22407. Tahniah ya.. betul dan tepat jawapan tu.. (klik gambo tuk besarkan..)

hah.. ni plak aku copy paste dari blog dia..siap buat n3 berkenaan kejayaannya..
korang blh baca kat sini

hah ni la bukti dia dah dpt print screen no tu..

kasi close up skit...
heh..heh..heh.. makanya hadiah misteri tu adalah milik Mama Danish & Sarah
tahniah ya Ain..
betul tu jawapan misteri no 22407 tu
tarikh lahir Mirul
Ain siap beri detail lagi tu..
heh..heh..heh.. mekacih sesangat..
nantikan hadiah misteri tu..


klik sini utk tambah pendatapan korang
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


14 ulasan:

mamarempit berkata...

tahniah....pas ni leh buat kontes lagi....

kalo mama rempit tingin nk join....ade la....kalo tk...huu...dasar pemalas...

e-caR NazRin aka ibuEiymann berkata...

congratezz pd yg menang..

walawehh..rupenyer besday Mirul dkt2 ngn besday Eiymann.. Eiymann was born on 12 April 2007..beza 10 ari jer kan..

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

huhuhu cam ner leh terlepaih nih.....

J@J@ / Bini The Rock berkata...

aku dah terlajak jauh laa....sian aku!

huwaaaaa....waa waaa
(sambil lari bwk bantal pelok masok dlm bilik)

[-suziey-] berkata...

hohho..congratulation pd ain.....

Mama-Danish & Sarah berkata...

thanks rina...

enjoy sangat join kontest rina ni..

umminabilah berkata...

congrate yg dpt capture tu..frust2..camner leh trlpas ni..

atty's berkata...

tahniah pada pengcapture terpantas..

Nurhayati berkata...

tahniah pada pemenang!!!

Mak Su berkata...

aramak! maksu terlewat... huhuhu

nza berkata...

tahniah le utk mama-danish tu ye...

reen berkata...

tahniah pd yg menang ye..
tnggu edisi kontes sis yg len plak la..he..

r0ha!Za berkata...

tahniah ek pd yg menang tu..
msh frust lagik..contest plg mudah tp ssh nk menang..huhu

izan ishak berkata...

tahniah kpd pengcapture bertuah tu...