N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Okt 2009

Jumaat Dahhh....

Salam Semua..

Slamat pagi Jumaat..
wah.. hari ni tenet very express la plak...
tak sampai 5 minit aku dah blh buka blog aku...
hah...baru la sssyyyyiiioookkkkk ini macam...
tapi tak tahu la adakah akan bertahan smpi kepetang...
harap2 smpi bila2 la berkeadaan begini..
heh..heh..heh.. macam la pc ni faham kan..
silap2 nanti hang lagi....

Emmm jap je kan dah dekat 2 minggu kita dlm bulan Syawal..
maknanya dah 2 minggu kita menyambut hari raya Aidilfitri.. ( emmm kira sambut lagi ke..)
bila dah masuk minggu ke dua ni.. dah rasa cam tak raya kan...
masing2 dah sibuk ngan keja... nak beraya pun cam tak semangat gitu..
cam aku la... nak g beraya bila dah time keja ni.. amat la tak semangat gitu..
lebih2 lagi cik abg aku balik keja tak tentu masa..
kadang2 lewat.. kadang2 cepat...
so tuk thn ni planning nak beraya tu.. kena la bergantung ngan situasi cik abg aku..
klu dia kata nak g beraya, makanya beraya la kami..
klu dia kata.. malas la nak beraya.. makanya duk umah je la kami..
so utk thn ni.. umah kengkawan kami masih belum lagi g beraya tau..
emmmm tak tau la sempat nak g ke tak..
open house pun thn ni kami tak buat.. (eh.. cam la thn2 lepas aku buat..)
tapi klu ada kengkawan yg nak dtg umah.. ada la buat masak2 skit...
tak la kata dtg umah aku mkn kuih raya je kan..
tapi tu klu dtg umah aku, calling2 aku dulu.. makanya sempat la aku nak bersilat kat dapur..
menyediakan juadah satapan utk para tetamu yg nak dtg...
tapi klu dtg umah aku secara terjah.. makanya makan je la kuih raya yg ada...
(itupun kuih kat umah aku dah tinggal serdak kuih je... )
tak dan la aku nak bersilat kat dapur... heh..heh..heh..
jadi pada kengkawan yg rasa nak dtg umah aku calling2 aku dulu tau..
(eh.. macam la ada yg nak dtg..)

p/s: izan, jaja, neeza, pak kuntong, ninie, reen, catlina dan semua blogger BP - Kluang, klu nak buat open house tu.. jgn lupa kat aku.. insyallah klu korang jemput.. aku dtg.. :D


duit dah habis utk raya... jom tambah pendapatan...

14 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

rina..aku cam nak pegi, tp tgu aku koling2 erk..

Mama_Aqish berkata...

same la kiter...wah bestnyer nak pi beraya...leh kumpul duit raya mirul banyak2 kan

r0ha!Za berkata...

tu la..kjp je kn dh 2 mnggu raya..
best lak tenet laju ari ni..kjp je dh leh terjah sana sini..

Mrs. Adz berkata...

kejap je kan raya dah nak habis ni..tak puas beraya lagi ni..tapi puasa pun lum start lagi ni..hihii

Mawar_berduri berkata...

hai akk..selamat berhari jumaat..esok cuti..Yes..like it ...nak pegi berayalah...nak pegi umah akk pun jauh sangat...klau nak pegi jugak mungkin sblom tido kena fikir supaya dapat pegi dalam mimpi ...hihihi

zura@iwan berkata...

slm jumaat...

aa kak betui tu...kalu nk dtg calling2 la ye...hehehe..bila nk gi umah akak nih..

ninie's corner berkata...

rina klu balik Jb dtg la ke rmh Ninie.....
tp teratak nyer kecik je.....
raye ni blum berkesempatan nak gi ke Bp lg.....
sama la kite...klu dah mula keje.....malas cikit la nak gi
beraya tu.....

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
hah.. calling2 tau.. kot la takut aku takde kat umah ke apa kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama aqish~
emmm idak ler kata nak beraya.. tak plan nak beraya pun

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
hah tu la pasal.. sempat gak la terjah blog member2

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. Adz~
yup betul tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
hah.. akak tunggu dlm mimpi tau.. jemput dtg ya

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
ha'ah kan.. dtg.. jgn tak dtg.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ninie's corner~
okies.. sila beri alamat la ya