N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Okt 2009

My Lovely Besday !!

Salam Semua




Birthday Tickers

eemmm ni duk menghitung hari.. besday cik abg syg ku..


emmm apa nak beri ni ya..


any suggestion..???





http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277




62 ulasan:

mamarempit berkata...

CER TGK suar kecit dia...ok lagi tak....:P

agak2 getah dh kendor..leh belikan yg baru :))

jgn marahhh...:D

** atie + farid + aisyah ** berkata...

akak belikan la brg ape yg cik abe nak sgt tp tak dapek lg...hehehehe...

eRiNsZ berkata...

erin po blur nextwek bumfdei mr jep. x tau nak bg aper..

klo ikutkan mamat itew mau ps3 tp i x de budget ma... smpai riban-riban..
my budget cume 1,2 rat ajor..

nak bg aper ea?
x bleh publish kat my blog coz si dia slalu intai.
tompang tanyer kat sinila eak...

heheh bkonmgsi entry buleh?

honeylanz berkata...

wallet? Pen? T-shirt? aset of toiletries? ala2 kasi hantaran lak :p

MommyCT berkata...

Wrap urself in victoria secret ;P

reen berkata...

hmmmm..
ap kata akak bg abang baby lg???????..hik3

adiah paling bmkna tu kak...:D

Manusia berkata...

yg penting bahagia huhu

Mama_Aqish berkata...

so sweet..ape plan???gi bercuti ker???

Gieyana berkata...

kasi perfume ar..:)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Sport Rim.....

ekekekekkeke xD

CuTeMiUt78 berkata...

~mamarempit~
ha'ah kan.. good idea tu.. hik..hik.hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~atie+farid+aisyah~
alamak barang yg dia nak.. agak lari budget tu... hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~erinsz~
blh.. jom kita kongsi2 idea

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
emmm masa anniversary wedding dah beri t-shirt tu hari.. eemmm ingat utk toiletries tu.. kot

CuTeMiUt78 berkata...

~mommyct~
waaalllaa.... jauh nya la hai..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
wallaaa... klu blh beli cam anak patung tu.. senang skit dikk

CuTeMiUt78 berkata...

~manusia~
syukur alhamdulilah.. memang bahagia setakat ni

CuTeMiUt78 berkata...

~mama aqish~
emmmm tak plan nak bercoti2 pun.

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
ha'ah kan.. perfume dia pun nak habis dah

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
walllaa... sport rim ko..?? uish.. mana nak cekau duit.. spot rim beskal blh..

zura@iwan berkata...

kasi perfume ke wallet ke..hehe

mamamiera berkata...

kueh raye!!
hehehee...

zh-ena berkata...

ajak mkn di luar la

mawar_berduri berkata...

hand phone baru?
sport rim 16 VIP?
spec ray Ben?
raket badminton?

hihi...ni sume barang yang my fiance suke.....

atau

tempah meja candle light Dinner...fuh...romantik

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
hik..hik..hik.. wallet mungkin tak kot

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
hah..hah..hah.. kuih raya haji kan

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
emmmm tu sudah semestinya

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
emmm tgk la nanti.. camne

mummy_ayu berkata...

emmm..hadiah orang lelaki nie cucah cikit kan...macam penin aje...susah susah macam dinner yang spesel untuk dia...

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
ha'ah.. tu la pening gak..

Sitisifir10 berkata...

Apa kata tukar tune bg bunga??

♥ QaseH ♥ berkata...

kak kasi cup cake sama banyak ngan umor dyer hehehehe,,,tulis la cm2 atas tue,,,hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
hik..hik..hik.. cup cake.. ya..eemmm

r0ha!Za berkata...

kak ajak dinner la..

eis berkata...

ni cadangan untuk hiasan je tau:
1.seluar kerja baru
2.kasut kerja baru
3.masak resepi baru yg dimasak sampai berpeluh-peluh menandakan kesungguhan :p
4.bantal tidur baru kot-kot bantal skrg dah x selesa
5.selipar/sandal baru untuk bersantaian
pendek kata semualah yg baru2 hihihi (dah takde idea dah)

cantekmama berkata...

nie len sket dr yg len..hantar kt pelukis tuk lukis potret gambar korang bertiga..classic touch gitu..dulu ila penah buat bg besday gift kt husband time kitaorg tgh bertunang..Kt Kl nie buat kat CM la,kat jb x pastilah :) Dulu2 punyer harga RM 150 ngan frame kayu..

Wanie berkata...

Jam tangan ke?Bila tgk jam mesti ingat wife tercinta dia..

[-suziey-] berkata...

hohohho hitung hari ke besday cik abgn.kita pnya hubby pn besday dia around the corner.plan nk bagi blackberry...tp xsure nk surprise cemana..

ikiqzana berkata...

rinna.. belanja abg g bercuti.. tmbh2 lg dh ujung tahun.. bole tumpang sekaki.. hehehe.

CuTeMiUt78 berkata...

~sitisifir10~
heh..heh..heh.. bunga ya..?? eemmmm cik abg kita tak minat plak ngan bunga..

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
emmmm.. memang setiap thn dinner

CuTeMiUt78 berkata...

~eis~
hik..hik..hik.. bab baju ngan kasut keja baru tu... tak la kot.. sebabnya to pakage company beri..
bantal or selipar baru.. mungkin kot

CuTeMiUt78 berkata...

~cantekmama~
emmm betul la kan.. eemmm thanks good idea gak tu

CuTeMiUt78 berkata...

~wanie~
emmm cik abg tak suka pakai jam tangan

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
emmm dkt dah ya.. emmm tu la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
hik..hik..hik.. belanja bercuti.. tu dah lari budget dah tu.. tapi insyallah satu hari nanti pastinya akan terlaksana gak

eRiNsZ berkata...

yess dah dapat idea,... thanXs sumer... and thanks cik cute.. tompang entry ini....

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

buat kek untuk dia...ehheheeh baguskan idea tu..lalalalala

e_ja berkata...

perfume, wallet ke belt ke..diam2 pi check tgk brg2 mana dia yg dh nk abis atau dh lusuh..suar tecik pun ok gak..romantik skit..hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~erinsz~
oh dah tau nak beri apa ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
eemmmm bila plak nak buat keknya ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~
ha'ah.. memang cadangnya tu kot

Nurhayati berkata...

bawak dia gi candle light dinner or surprise bday party.. =)

Ena Qalinsya berkata...

belila brg yg dia berkenan ke atau yg ko nampak yg dh abis ke..
susah2 sgt ajak makan tmpt dia ske makan, tu jek ihiks

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
emmm thn lepas dah buat surprise party.. memang surprise lor.. hik..hik..hik

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
emmmm cadangnya gitu kot

reen berkata...

nk cdang lg ni..
bg perfume silky 4 man la sis..leh bwk solat perfume tu..he

pas tu kn g candle light dinner ke..g tmpt yg romantik2 gitu..then say..i lap u sayangggg...wahhhh...hik3..

chugie berkata...

kak, bg die wallet @ jam @ baju ke.. + belanja makan (maybe candle light dinner ) hehehhe

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
emmm perfume tu ya.. emmm tgk la nanti camne.. candle light dinner.. memang tiap2 thn

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
emmm wallet + jam + baju semua dah bagi.. belanja?? selalunya dia yg belanja

Dee berkata...

tyalah cik abg nk apa..tp bglah limit..jap lg dia mintak keta ke umah ke..sangap nk tunaikan..hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
emmm klu tanya.. rasa cam tak berapa nak surprise plak.. walllaa.. minta keta.. keta mainan blh aaarrr