N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Okt 2009

Takde Keja Edisi ke -2

Salam Semua..

Hari ni virus "M" dah melanda diri aku..
emmm amat la malas yg amat...
smpi nak hapdet kan blog ni pun cam malas je gitu..
sebabnya boring takde keja sgt hari ni..
so utk menghilangkan keboringan tu..
aku edit lagi gambo2 Mirul..
eemmm bila tgk cam cantik la plak..
agak2 kan.. klu g kedai gambo..
cuci semua gambo2 yg edit ni.. pastu framekan kat umah..
cantik tak korang..??
mesti org kg aku jakun tanya buat katne.. :D
espescially kakak2 ipar aku lor...
emmm aku nak try g cuci kat kedai gambo..
korang ngak tgk camne.. nanti klu ok aku publishkan kat sini..
jom tgk gambo2 edit ni edisi ke dua..

Photo Albums at WiddlyTinks.com
Photo Tinks by WiddlyTinks.com


Photo Albums at WiddlyTinks.com
Photo Tinks by WiddlyTinks.com


Scrapbooking at WiddlyTinks.com
Photo Tinks by WiddlyTinks.com


Scrapbook at WiddlyTinks.com
Photo Tinks by WiddlyTinks.com

hah ramai yg tanya camne nak buat kan.,.
utk yg berminat.. blh klik kat link kat bawah gambo2 tu..
nanti akan terus ke web tu..
pastu korang resize la gambo2 yg korang nak edit tu..
dan uploadkan ikut arahan yg diberikan..
senang je.. bila dah upload.. korang blh resize lagi nak besarkan ke.. kecik ke..
adjust sendri kedudukan gambo yg korang nak...
pastu.. bila dah puas hati... save kan dan dptkan code HTML korang tu..
hah.. klu nak publish kan kat blog.. pastekan je code tu..
senang je kan..

26 ulasan:

r0ha!Za berkata...

alahai apsal la tiap kali tgk mirul rse mau cubit2 itu pipi dia..tembam..geram lak nengok..hehe..

teruskn keje edit mngedit tu..comel gitu

J@J@ / Bini The Rock berkata...

aku baru belajar nih...

cam best jerk!! heheheh

Wanie berkata...

comey la mirul nih..chubby sgt..tapi wani suka pic no 3 tuh...cute ;)

[-suziey-] berkata...

aisey xleh view la..xpe nnt tgk kt pc umah...hehe..

umminabilah berkata...

kak...kite pun malas gak...he..he

eis berkata...

thanx 4 sharing. nti klu rajin nk cuba :)

ikiqzana berkata...

mirul mmg comel...

Dee berkata...

pandailah u rina..i malas je..hehehe..cute2 gambar mirul..

♥sAzALOvEwAN♥ berkata...

cun2..
nk buat la..
weeee

Purpleheart berkata...

Pandainya mama mirul buat, da jimat tak yah upah kedai buat..

azuan berkata...

baguih3..
nanti nak try gak hoho..

reen berkata...

wa...best2!!..
dh cuba try test da..
memang best!!!
tq sis..cayang u..mmuaaaahh!!he..

mummy_ayu berkata...

ala tomeinya mirul..geram tengok!

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
hik..hi..hik.. cubit selagi blh cubit.

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
heh..heh..heh.. bestkan

CuTeMiUt78 berkata...

~wanie~
cute kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik.. tak leh view ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
heh..heh..heh.. musim malas kot

CuTeMiUt78 berkata...

~eis~
cuba jgn tak cuba.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
thank u auntie zana :D

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
ala ni pun saja layan kan boring ni ha..

CuTeMiUt78 berkata...

~sazalovewan~
hik..hik..hi..buat jgn tak buat ya

CuTeMiUt78 berkata...

~purple heart~
heh..heh..heh.. memang nak jimat kan

CuTeMiUt78 berkata...

~azuan~
try..jgn tak try yo

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh.. seronok gitu kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
heh..heh..heh.. tomey ya