N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

18 Okt 2009

Contest : Si Comel Berbaju Raya

Salam Semua..

Rasanya cam dah lama aku tak menjoin kan Mirul dlm apa jua contest kan..
Bukan merajuk atau sengaja takmo join.. tapi saja take rest dulu..
beri peluang kat org lain utk join gak.. :D
okies rasanya belum terlambat kot utk aku join contest kali ni..
walaupun contest ni sistemnya adalah dgn cara mengundi..
eemmm utk support blog kengkawan.. makanya aku join gak la ya..
contest ni adalah dari blog BabyIbu
contest



Cara Penyertaan
Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)

Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:
Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.
Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.


Syarat Penyertaan
~ Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda - Done
~ Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - Done
~ Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - Done
~ Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)
~ Sila nyatakan nama si comel dan umurnya
~ Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified)
~ Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.

dan utk contest ni.. kupertaruhkan gambo mirul yg ini

*

*

*

Nama : Mohammad Amirul Hisham

Umur : 2 thn 5 bulan

dan ni adalah hadiah2 yg bakal dimenangi oleh pemenang

HadiahBagi Kategori A:

Hadiah Pertama-Casual Meg daripada Gin & Jacqie-Necklace by S daripada Sherry-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga-Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Bagi Kategori B:

Hadiah Pertama-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie-Pretty Birdie Earrings daripada Niko-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga-Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Misteri

Terdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest (diadili guna Google Analytics)..
Sebarang pertanyaan boleh tinggalkan di ruangan komen..so mehla ramai-ramai sertai..

http://babyibu.blogspot.com/
http://babyibu.blogspot.com/2009/09/si-comel-berbaju-raya-contest.html

so apa lagi.. jom ramai2 kita join..

(pssstt... korang beri suport kat kami k.. undi la kami sebanyak mungkin.. )

mudahan2 kali ni ada luck utk Mirul menang plak.

gambo sampingan utk contest ni.. " Tiba masa mengundi nanti.. sila la undi saya ya.. "

Sorry tuan penganjur.. post 2 gambo.. :D

p/s: cam biasa la kan... klu dah nama pun contest harus la aku letak gam GAJAH n3 ni..

so n3 ni akan melekat kat sini smpi tamat contest k





24 ulasan:

Mama_Aqish berkata...

wah...bukan main bergaya mirul dengan baju melayu nyer ek...good luck...so cute...biler nak tambah adeq untuk mirul????

reen berkata...

wah..rajin masuk cntest ye sis...
gud luck!!

Mrs. Adz berkata...

good luck mirul..sama2 lah kita membua rayuan untuk undian ye..

joegrimjow berkata...

ni comel badan ni
hehe

mummy_ayu berkata...

ala tomeinya amirul..good luck yer!

r0ha!Za berkata...

comel lak pic sampingan tu..pic spontan..gud luck ya mirul

mamazana berkata...

alahai.... mulatnya pipi mirul... leh kawan ngan kak long mama ni

anyway, Gud luck rina!!!

[-suziey-] berkata...

good luck mirul..tu dia..terserlah kecomelannya yg gebus,...rs nk geget..ekke:p

hahha ade gaya YB raih undi la..hahha..
erkk rina contest ni melalui undian gk ke?hehe xbaca abis lagi..dok sibk cari gbr je:D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama aqish~
hik..hik..hik.. bergaya gitu.. emmm insyallah tiba masa nanti... ada la adik utk mirul

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
eh..baru tau ke.. kan memang rajin join.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs adz~
insyallah.. klu mirul terpilih top 10 la

CuTeMiUt78 berkata...

~joegrimjow~
ahaaakkss...

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
hik..hik..hik.. mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
hik..hik..hik.. pic sampingan lebih comel dari pic contest ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mamazana~
hik..hik..hik.. emmmm insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ha'ah.. hover gebus kan.. :D yelah suziey.. contest ni sapa yg tepilih top 10 akan meraih undi..

Mawar_berduri berkata...

Semoga Berjaya ye Mirul...sangat cute..akk kim salam kat Mirul ye ..hihi

Mama-Danish & Sarah berkata...

gud luck utk rina dan mirulll...

bila dah boleh undi nanti, kasi tau k...

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar berduri~
wish luck tuk Mirul ya.. wa'salam mirul jawab.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
hik..hik..hik.. tu pun klu Mirul tersenarai top 10

J@J@ / Bini The Rock berkata...

moga kemenangan berpihak pada abg mirul kita yek...

hehehehhe!!

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
hik..hik..hik.. insyallah..

reen berkata...

mirul memang cute...ibu dia lak miut..hahaha...

azzamoro berkata...

good luck for this contest...:)