N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Okt 2009

Selamat Bersantai!!

Salam Semua...

Okies la.. hari ni gilos byk plak aku post n3 kan..heh..heh..heh..

so ni n3 terakhir aku tuk hari ni..

disebabkan jap lagi aku dah nak blk...

nak g umah kakak ipar aku yg buat majlis kenduri Arwah

ni kan mlm terakhir.. org kata mlm ketujuh gitu..

so nak kena g awal skit.. tlg apa2 yg patut..

kan aku ni adik ipar yg mithali. ( ya ke.. mithali.. perasan sudah..)

just nak wish kat korang

Days - Weekend Myspace Comments

selamat bersantai2 bersama keluarga terchinta... k..
esok aku coti.. n blog ni akan di hapdet pada Hari Senin ok..

p/s: insyallah sok blh la jumpa J@j@ ; Pak Kuntong ; Eiza..
korang g tak jemputan umah Neeza..??
J@j@, tunggu aku roger2 ko k.. :D

14 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

wokehhh bebeh!!

aku nak betolkan HP aku dlu..nak charge cukup2..kang ko tipon dah kong!..

Selamat berewang...msk sedap2 k!

ikiqzana berkata...

happi weekend dari zana gak...

Manusia berkata...

weekend nie p PD lagi..huhu

nza berkata...

baguh betui adik ipar cam gini....
slmat brujung minggu gak dr kak nza...alahai bila le sakitku ni nk ok....brujung minggu atas katil je..hu.hu.hu..

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

selamatb berchoootiiiii...

Na Shari berkata...

Selamat bersantai juga.... :)

grow2g3th3r berkata...

selamat berhujung minggu juga...
bestkan dapat rehat time weekend nie.. lega rasa badan dan otak... heheheh

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
dah ok ke hp ko.. emmmm sorry rosakkan program..

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
happy wikend

CuTeMiUt78 berkata...

~manusia~
oh g pd ya

CuTeMiUt78 berkata...

~kak nza~
hik..hikk..hik.. baguih kan..
sian la hai

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaza~
slllaammaatt.... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~na Shari~
selamat.. bersantai...

CuTeMiUt78 berkata...

~grow2g3th3r~
emm.. memang kan