N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Okt 2009

Sapa Tu.. ???

Salam Semua...


Uissshhhh hangat ni..
berita sensasi lagi terkini..
hah.. apa yg hangat.. apa yg sensasi tu..??
Hik..hik..hik.. n3 tadi kan aku ada beritahu aku jumpa 2 org budak
(erk.. budak ke.. budak la kot.. tapi rasanya lebih sesuai.. 2 remaja or anak dara )
blogger BP masa lunch hour tadi..
emm actually pertemuan ni tak la dirancang..
kira pertemuan yg mengejut gitu.. heh..heh..heh..
Lunch tadi aku ngan cik abg aku keluar g bank jap..
biasa la kan.. pas2 gaji ni.. harus la menyetelkan hutang yg sedia ado..
aku tak rancang pun nak g jumpa diaorg ni..
tapi aku ada citer kat cik abg aku ni.. aku ada deal nak beli barang utk HP aku tu..
kat blogger ni.. yg mana dia keja kat kedai tipon..
sebelum2 ni..kami berhubung melalui YM sajork..
ada gak deal2.. rega tuk barang tu.. tapi tak la kata terus nak beli gitu kan..
so pas je berurusan ngan bank tu..
cik abg aku blh plak tanya kedai tipon yg blogger ni keja.. kat mana..
walllaa.. aku pun zzzaaaasss tipon dia tanya arah kedai dia tu..
skali dekat je la plak.. ngan bank tmpt aku berurusan tu..
makanya.. vvrroooommmmm kami pecut ke tmpt tujuan..
(ate naik moto kan... jd vrrooommm je la..
klu keluar tghari memang kami naik moto je..
senang nak cilok.. klu naik keta.. maleh nak tempuh traffic light yg byk tu.. )
so bila smpi je.. kat tmpt yg dimaksudkan.. aku dah nampak dak ni..
duk tersengih2 dpn pintu kedai
turun je motor.. la.. rupanya ada lagi sorang dak blogger yg aku tak berapa nak cam..
tapi dia kenal aku.. oh sapa ni.. ?? aku cam blur2 gitu..
bila duk borak2.. la rupanya dak Eiza
Eiza ni rupanya silent reader aku rupanya..
(aku pun belum pernah terjah blog dia.. pasni harus la terjah gitukan.. Eiza)
hah.. jaja.. confirm ko kenal budak ni kan.. :D
sungguh peramah dak dua ni tau.. duk tersengih2 aku dibuatnya..
Nice meet korang berdua...
lain kali kita set masa.. gather sama2 k..

hah ni la Eiza yg cun gitu... tgk la.. gambo tak ready tu.. cam apa je aku duk tersengih2...


dan ni plak dak Lina.. yg cute gitu..

nak tau story mory ni.. korang blh terjah blog Eiza

http://bicarakueiza.blogspot.com/

dan juga blog Lina

http://lina-taktahupapepun.blogspot.com/

utk korang berdua.. Eiza & Lina, jgn serik2 tuk gather2 ngan akak yg hover peramah ni okey.. klu jd.. jom datang umah akak tau.. Disebabkan barang yg dicari tu.. belum sampai kata Lina, makanya aku kena la minta diri dulu.. ate nak masuk keja kan..

so sorry la ya adik2 sekalian seandainya sekejap je dpt bertemu..

pertemuan yg singkat tu.. membawa seribu kenangan.. :D

sekian dari aku.. cutemiut..

p/s: heh..heh..heh.. dah macam nak smpikan berita la plak..

p/s: mekacih pada Eiza, sebab beri kebenaran utk aku mencilok gambo2 tu.. ate aku tak ambil gambo walaupun sekeping.. so ni ehsan dari dak berdua tu k..





11 ulasan:

eiza in the house.. berkata...

mmg sensasi lah citer akak nie..
alah kak kita pun entah cm ape tu..
sbb bohsan jerk hr nie..
sekurangnya2 happy jap bila jumpa akak..:)

- alamak terajin la pulak nak mengomen sekarang...

azuan berkata...

baguih tol la..
senyum3 je semua..hehe

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Woihh! aku baru nak kenal kan ko sabtu ni..chesss...ko dah jumpa dulu dak eiza tu ye?? huhh!! x aci betol..

Ohh ada lg blogger BP ye? jap aku nak terjah rumah hat lg sorang tu...

lalalalal!!

[-suziey-] berkata...

hoho//glamer rina..org kenal..hehe..pasni harus tambah kenalan blogger.:p

CuTeMiUt78 berkata...

~eiza~
hik..hik..hik.. pas ni harus la lebih rajin mengomen kan

CuTeMiUt78 berkata...

~azuan~
ala2 cm candid dah ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
wallllaa.. aku pun suspen je tau.. sebabt tak pernah tau.. heh...heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik.. malu la

nza berkata...

bestlh rina nih..asyik2 dpt jupe je rkn2 blogger. kak nza haram xprnh jupe....kt org dekat ttp jauh..eh, apa tu?

CuTeMiUt78 berkata...

~kak nza~
hik..hik..hik.. ala kak, tu pun kebetulan je tu..

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

best kan kalau bleh jumpa member blogger