N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Okt 2009

Aktiviti Wikend Ku.. !!

Salam Semua..


Slamat pagi Senin...
Ceria tak hari ni.. ke black Monday..???
eemmmm pas 2 hari duk umah.. bersantai2 ngan family..
so hari ni mood hari ni rasa fresh je kan..
sangat seronok.. dan bersemangat gitu..
(semangat ke.. tgk dlm tray ada byk report nak update ni..)
eemmm tak pe.. as usual la tu kan..
okies.. la ni nak story mory pasal wikend aku..
hari Sabtu.. cik abg aku kena keja.. so hanya aku ngan dak Mirul je la yg duk umah..
planning nak ke Sepang nak tgk GP tak jadi..
so apa lagi bila dah duk umah tu... segala menda la nak di settlekan..
dari membasuh nya.. mengemasnya.. memasaknya..
biasa la kan.. dah bila duk umah.. jd suri rumah sepenuh masa la kan..
hik...hik..hik..hik
melayankan kerenah dak Mirul tu.. memang menghiburkan..
lupa segala masalah yg melanda...
so aktivit hari Sabtu.. merehatan minda bersama yg tersayang di rumah..
hari Ahad plak..dah planning tak menjadi kan.. so duk sambung bersantai2 kat umah..
tak masak sebabnya nak menghadiri jemputan perkahwinan..

pelamin pengantin.. tema merah putih..very la cantik..

actually nak tunjuk gambo bunga telor yg ala2 old patern.. tapi menarik..

tak nampak la plak..

blk dari jemputan.. cik abg aku pun duk layan GP dari tv je la.. (sib baik ada siaran langsung..)dan petangnya plak kami saja jalan2 kerumah kakak ipar aku di PT. Benu, Pt. Yusof..tu pun kakak ipar aku yg duk serumah.. ajak.. saja datang melawat.. kakak ipar aku tu.. yg katanya demam..sgt seronok la dak Mirul tu.. so tu je la aktiviti kami.. walaupun tak berapa nak menarik..tapi yg penting.. release tensen aku ni..dpt bersama2 ngan family...







nak tambah pendapatan.. klik sini


20 ulasan:

mama suri berkata...

hehehe...samalah kita
weekend pun attend wedding..
musim mengawan agaknya skrang yek..hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~mama suri~
hik..hik..hik.. tu la pasal

mamarempit berkata...

same la cute...tu pun berebut ngn anak...bapak nk nengok GP..anak nk mengatun....mama gak yg rilek je...heheee....siapkan tempahan baju...

honeylanz berkata...

x de wedd. invitation, tp ada rmh terbuka lagi! hehehe

Gieyana berkata...

xtvt sihat tue bersama keluarga..hehehe

kalau picca pelamin tue enlarge mesti nmpak lebih clear..hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~mamarempit~
hik..hik..hik.. kena beri tv lain la kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
opss..rumah terbuka utk deepavali plak ya has

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
hik..hik..hik.. emmm dah try enlarge kan.. tapi kelabu + blur plak..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

xtvt aku cam biasa....

pegi menghadirkan diri ke jemputan kawin di Alor Gajah & Seremban....

huuhhh~ :P

e_ja berkata...

lamanya kita tak berkabaran kan..huhu..akak ni baru je nk mengaktifkan diri sml dlm arena memblogging nih..huhuhu..

ye2 cuti hujung akak juga hanya bersantai2an di rumah..:)

umminabilah berkata...

KITA PUN G KDURI KAWIN MSE WEEKEND ARI TU

r0ha!Za berkata...

sonok kn duk umah..ilang tensen jap..
ala kak,kalu pic tu besor sket comel kn..leh cari2 ilham sket..hik..hik

[-suziey-] berkata...

dok umh mmg best santai gitu,..aku dh lm xdok umh..weekend full jek:P

Mama-Danish & Sarah berkata...

bersantai ngan anak pun ok jugak kan...

ilang tension kerja seminggu....

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
emmmm tu la.. dh nak dkt coti sek ni.. lagi byk la kan jemputannya

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~
yelor kak.. lama akak tak mai sini kan.. selamat berblogging semula

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
dah mula la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
hik..hik..hik.. bila di enlarge kan.. gambo jd blurr la plak

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ha'ah kan.. memang seronok.. ko memang sentiasa full aktiviti kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sara~
terapi minda tu namanya..