N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Okt 2009

Keputusan Poll !!

Salam Semua...

Selasa yg mendung kat sini..
pagi tadi pun masa nak g keja.. dah mula gerimis mengundang..
tapi tak sekata.. ada tmpt yg tak hujan..
okies hari ni n3 berkenaan poll komen blog cutemiut
pagi tadi aku try la check result poll tu..
eemmmm agak terperanjat gak ngan keputusan tu..
memang tak sangka la..

emmm tgk result utk semalam..

50% mengatakan blog ni menarik

33% mengatakan blog ni cute

dan

16% mengatakan blog ni bosan

hah..memang tak sangka.. dan tak dijangka..

terima kasih bagi mereka2 yg mengatakan blog ni menarik dan cute..

dan terima kasih gak bagi yg mengatakan blog ni bosan..

aku terima semuanya ngan hati yg terbuka..cuma blh tak bagi sesapa yg mengatakan blog ni membosan kan..beri cadangan camne nak memeriahkan blog ni..kot la cadangan korang2 yg mengatakan bosan ni.. blh dipakai.... bukan utk sesapa.. tuk korang gak.. yg sudi membaca dan jengah blog ni..so aku berharap sgt pada sesapa yg mengatakan blog ni membosankan..sila la tinggal kan komen yg bernas.. utk ku perbaiki lagi hasil blog ni..

apapun aku sebagai tuan rumah mengucapkan terima kasih pada korang semua..(hik..hik..hik..hik.. gambo pagi tadi.. masa nak msk ofc.. lama dah tak ambil gambo perasan sendri ni.. )

p/s: korang masih blh lagi klik mana2 pendapat yg korang skeee kat poll tu.. tiada had limit.. cuma aku akan beri tahu resultnya.. setiap 2 hari skali atau.. tgk la.. klu ada peningkatan..




jom tambah pendapatan korang.. ngan klik sini


12 ulasan:

umminabilah berkata...

congrate kak..mmg blog akak menarik...

[-suziey-] berkata...

ooo dh ade keputusan..oo bole lg..ok aku klik hr ni..sbb br balik bercuti kan..hehehe:p

Nana berkata...

sapa yg cakap bosan tu ek heheh

Mak Su berkata...

mengenai stat counter tu, semalam maksu dah cuba letakkan mesej kat sini, tapi blogspot tiba2 hang plaks.. so hari ni maksu buat 1 entry khusus utk stat counter :)

Mama-Danish & Sarah berkata...

setiap komen sangat bermakna kan...boleh jugak kita jadikan garis panduan utk menilai sejauh mana pencapaian kita...

teruskan berblogging k...

ikiqzana berkata...

xpe la rina.. org yg ckp blog rina bosan tu bole menaikkan semangat kita tuk perbaiki kelemahn yg ada kan..

papepun nice blog rina.. suker.

CuTeMiUt78 berkata...

~ummi nabilah~
thank ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
emmm blh smpi bila2.. takde had limit.. emmm agak2 ko la kan.. menarik ke bosan blog aku ni

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
ntah.. tak tahu plak

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
terima kasih ya... okies dah buat dah

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
ya memang betul tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
yup.. betul tu