N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Sep 2009

Kusyuk Membaca !!

Salam semua..

Hah.. dah habis story mory pasal raya aku kan..
kiranya raya thn ni.. yg meriahnya Mirul je la kot..
cam kami2 ni biasa2 je.. tapi bila tgk Mirul happy,
kami pun turut happy gak..
ayah Mirul excited tau.. nak tau berapa collection Mirul utk thn ni..
alhamdulilah thn ni Mirul dpt byk skit la dari thn lepas.
Ate thn lepas kami tak beraya sgt..
sebabnya kan sepupu aku kawin pada raya ke-3 kat Perak thn lepas...
jd collection raya Mirul kuuurreeenngg la utk thn lepas.
Emmmm pas ni blh la g masukan duit Mirul tu kat bank..
bertambah la skit duit simpanan Mirul.
Bukan utk org lain.. utk masa depan dia gak kan..


okies.. yg bebenornya aku bukan la nak story mory pasal duit collection Mirul tu..
tapi nak story mory gelagat Mirul bila dlm keta...
Jom tgk aksi Mirul bila kat dlm keta..

hik..hik..hik.. tgk la mana dia duduk..
memang dia skee duk kat celah2 tu..
perantaraan kusi depan ngan kusi belakang..
masa ni dia tak perasan ibu dia duk snap gambo dia tu...serius la konon baca pamplet astro tu.. konon cam faham la kan..
ni kira klu mood dia baik la..
tapi klu kena mood tak baik..
alamat, cam nak gegar keta dibuatnya.. jap nak kedepan.. jap nak kebelakang..
jap suruh aku duk belakang ngan dia... jap baring la... adddoooiii fening pala tau..
mulutnya tak reti diam.. ada je yg nak di colotehkan..klu time aku ngan cik abg duk berbual2.. dia pun sama sibuk nak berbual..


hah.. see ni dia dah perasan ibu snap gambo dia...
heh..heh..heh.. serius kan.. dia marah tak kasi ambil gambo dia

hik..hik..hik.. lawak je Mirul ni tau..
apapun dia tetap maintain cute...



tambah pendapatan pas raya ni..
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


13 ulasan:

azuan berkata...

budak3 memang suka kan duduk kat celah tue..huhu

r0ha!Za berkata...

haa..baca smbil tgk gmbr kn..bagus2..

Wanie berkata...

Rajin nya mirul...bagus2..:)

reen berkata...

mirul bc buku ap tu sayang?...he..

sama la ngn anak2 sy...x reti dok diam dlm kete..dh mcm tmn pmainan di wtnya..

[-suziey-] berkata...

eh sama cam aQeel..suke dok tgh2 tu..adeii..hahah...mirol marah lagi comel la aunty tgk..alalaala..tomei2..hehe:p

Diarihatiku1976 berkata...

wah. bagus tu.. kempen membaca kan sekarang.. amalan hidup kita... ahhahkss

CuTeMiUt78 berkata...

~azuan~
ha'ah kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
yup..betul..betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~wanie~
hik..hik..hik.. gitu la kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
hik..hik..hik.. taman permainan lagi ya

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik.. marah lagi tomei yo

CuTeMiUt78 berkata...

~diarihatiku1976~
hik..hik..hik.. betul..betul..

Mrs. Adz berkata...

bagus la mirul suka membaca..mirul teruskan minat tu ye..tapi baca buku pe tu..hihii