N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

31 Jul 2009

Today MC !!!!


Salam semua...


Yuuuhhuuuu... ada yg cari aku ke... ada yg windu2 aku ke.. ??
Hik..hik..hik.. dasar perasan plak..
Okies la korang.. actually kan aku hari ni MC tau..
Kan semalam aku ckp macam nak demam.. ngan btuk + selsema bagai..
Balik keja semalam, aku g la klinik..
Doc check bagai.. hah hambik ko suhu aku 39 dajah celcius ok
Doc kata gak.. klu dlm masa seminggu aku tak baik..
Better refer kat spital.. waaallllaaaa amat la membingbangkan aku tau..
Dan hari ni dia suruh aku cuti.. duk rehat2 kat umah..
So dari semalam smpi la pagi tadi
aku duk selubung sambil rehat2kan badan..
sampai la badan aku rasa berpeluh2
Bila dah berpeluh2 tu maknanya demam aku dah kebah la..
Syukur alhamdulilah.. (nada cam iklan yg bio aura tu ya..)
Pastu bila dah berpeluh2 tu.. aku pun mandi bagi segar badan..
So baru ni la aku dpt on9 dari rumah lor...
sambil layan dak Mirul ni hah..
dia klu tgk aku buka lappy mula la dia pun sibuk je...
So ok la korang.. just nak upadate keadaan ..aku je..
(ke takde yg nak ambil tau hik..hik...hik..)
Esok aku tak keja.. minggu aku cuti..
so di kesempatan ni aku nak ucapkan

Days - Weekend Myspace Comments

selamat bersantai2 ngan family k...

insyallah klu sok berkesempatan aku updatedkan lagi... dddaaaaaa!!!!!!!






6 ulasan:

honeylanz berkata...

happy weekend tooo..

nenekrock berkata...

HAPPY WEEKEND N TAKE CARE DEAR

[-suziey-] berkata...

aah aku pasan xde n3 pn dr ko..slalunya sgt produktif..hehehe..prihatin kan aku..ekek:D
seb bek dh kebah sket..hope xjangkit kt mirol..kira org dewasa senang kalu demam je mkn ubat n selubung..klu bdk yg jenuh tu..apepn smga cpt sembuh btol2..take care n happy holiday!!

nza berkata...

Moga cpt sembuh n hepi weekend...jgn lupa ambik award kt umah akak yep!!!!

reen berkata...

hppy weeknd kak....cuti ni rehat bnyk2 tau..ubt mkn ikut time..jngn mss!!...smoga cpat smbuh!!:D

Yan berkata...

kitepn dh terjangkit same nih