N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Jul 2009

Main Apa tu.. ??

Salam Semua..
Eemmmm ni pun satu lagi draft pasal Mirul.. aku pun dah tak ingat bila masa kejadian.
Tgk kat draft tu.. ada gambo Mirul main apa erk.. nama mainan ni.. ala yg masuk duit 50 sen tu.. pastu benda tu gerak2 siap ada lagu bagai.. hah, Mirul klu g mana2 tmpt yg ada benda alah mainan tu.. teramat2 la dia ske.. klu dia dah mula naik.. tak blh sekali je.. mau dkt 2,3 round baru nak blk..sediakan duit je la... sabo je la kan.. jom layan..
heh..heh..heh..tu la gelagat dia.. gambo blur2 gitu.. rasanya gambo ni pun dari hp cap ayam aku tu kot.. lupa sudah.. :D

p/s: sorry la pas ni akan ada n3 tag plak yo.. aku tgh ambil mood nak menjawab segala tag2 tu.. :D


24 ulasan:

ct rahani berkata...

sama la ngan aidil.. pantang nmpk benda alah tuh.. mesti nk terjah.. hehehe..

zino berkata...

sama macam perangai hazwan masa kecik2 dulu la tu hehe

honeylanz berkata...

mirul blh geng dgn AC..4 thn lps pantang nampak mainan ni. AC akan ckp " nak main anakku sanani"..hehhe sbb lagu nye "anakku sanani" kut. sediakan la duit extra sampai la lagu idaman dia kuar..hehehehe

Gieyana berkata...

hahaha..sm ler perangai Mirul ngan Nureen..bezanya, Nureen takut bila mena tue bergerak2..so jimat ler syiling..hehehe

Eita berkata...

heee pangil main gerak2 je kak :)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

camni ko kena psg 1 la kat rumah...

xD

moMmY miMiL berkata...

hehehe..
bdk2 mmg suke main benda alah ni..

p/s : si mimil kalu g MV, Sunway or OU, sure kitorang kena tukar duit syiling kt receptionist tu rm10..xpn, bwk bekal syiling 50cent dr umah..menggila dibuatnye..hehe..

♥nrina♥ berkata...

dah nama pun budak..mmg semua suke ler tu..mesti genti punye utk dia naik benda tu..kalau yg 50sen takpelah jugak tapi yg singgit tu huhu..kopak duit dibuatnye..

baru 2 org anak..ni bertambah lagi..bertambah lagi kene sediakan duit kalau g shooping hehe..

[-suziey-] berkata...

waa sonot la plak mirol..seb bek la aQeel takut main mende2 tuh..ekekek:D

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
klu ada kat kedai makan kan bagus, senang skit nak control bebudak kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
heh...heh..heh.. bebudak mana yg tak suka kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
heh..heh..heh.. mainan anaku sanani yo.. hik..hik.. jenuh gak nak tunggu smpi keluar lagu feveret tu ya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
wah.. bagus aaarr, nureen takut time bergerak.. klu mirul.. tak takutnya dia, skee lagi ada..

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~
heh..heh..heh.. gerak2 ala2 kuda gitu.. blh..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
walllaa.. kena pasang kat umah yo.. hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
hi..hik..hik..hik... bebudak memang skkee kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~nrina~
hik..hik..hik.. kat sana masih ada yg singgit ke.. kat sini 50 sen je..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. jimat duit ko kan..

neezareef berkata...

myra kureng skit klu mainan yg ade katun2 gini tp klu aeroplane buai dia la laju main dulu

ninie berkata...

hehe.. dulu anak sorang aku rajin la gak bawak main2 benda nih.. skrg dah ramai aku ngelak kalo jumpe...hehehe.. kalo sekali round takpe ni nak berkali2...pengsan nak layanzzz....

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
hik..hik..hik.. ok la tu kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ninie~
ha'ah.. aku pun sama, ni baru sorang.. klu nampak memang nak kena elak2.. sebab klu main skali round takpe la.. ni klu dah beround2.. payah nak berenti.. :D

niza berkata...

50 sen jek???klu kat sini mau rm1...tp kat giant FOC...hehehe...

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
ha'ah kat sini 50 sen je.. uiiishhh kat GIANT FOC..