N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Jul 2009

Video Mirul & Bola Golf

Salam Semua..
Emmmmm hari ni keja daaaa..
Malas yg bebenornya.. nak keja hari ni..
Lagipun cocer sejuk je.. sebab hujan dari mlam tadi..
Aku dah dilanda penyakit "M" ni..
eemmmm cam ne ya...
Kat ofc ni pun.. tak ramai yg dtg keja..
Maklum la.. co aku ni.. hari Sabtu ada yg kena keja.. ada yg tak.. alternate katakan..
So ni minggu aku keja.. minggu dpn aku plak coti.. heh..heh..heh..
Uisshh... klu pasal coti.. skee je kan. Sapa yg tak skee time coti.. :D
Ok la korang.. tadi aku duk belek2 gambo2 kat folder aku.. kononnya nak menyelesaikan misi tag yg duk terperap kat draft tu.. sekali terperasan ada certain gambo2 Mirul yg aku tak publishkan lagi.. so hari ni meh layan video Mirul dulu..

eemmm... tgk la budak Mirul tu.. main bola2 golf tu ha.. ish..ish..ish.. habis dia baling kat opah dia.. heh..heh..heh.. ko dera opah ya Mirul..
Actually kan video ni rakaman adik aku.. masa kami blk JB minggu sebelum nya.. aku pun dah tak ingat bila..







18 ulasan:

atty's berkata...

kan main lagi mirul..ekekekkee.cute je tgk video mirul nie

U-jin berkata...

hehe..mirul balin2 bola golf tu...amboi main sambil duduk...hihiks...main golf versi duduk

mumy berkata...

sib baik dia baling pakai bola golf..kalu pkai kayu golf...kesian kt opah dia..:)

Eita berkata...

gembiranya mirul main bola goft tu.

atie berkata...

Kelako mirul nih, makin menjerit makin dia suka buat....ekeke

J@J@ / Bini The Rock berkata...

wowo!!!

Sok besar leh gantikan Tiger WOOD...

XD

reen berkata...

bln 7 ni mmng kena pnykit M la...
amboi mirul....buli nenek ye...nsb bek nenek sporting...:)

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
heh..heh..heh... lawak je kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~u-jin~
ha'ah.. golf ala baru...hik..hik..hik.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy~
keh..keh..keh.. haru klu baling ngan kayu golf.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~
biasa la Mirul.. semua bola dia nak main.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~
ha'ah kak.. lagi byk dia buat balingan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
wakakaaa... tiger wood yo..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh.heh.. penyakit M tu tak kira bulan berapa... rasa dia nak melanda... selain bulan 7 pun blh.. :D

ct rahani berkata...

zalim ha mirul baling bola golf kt nenek.. seb baik cucu manjakan.. hiks..

comel je mirul duduk camtu dgn badannya yg bambam tuh.. hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
ha'ah.. habis dia dera opah dia tu.. hik..hik..hik.. :D

masviona berkata...

wah mirul...cute je tgk dia main...hikss...makin tembam dah si mirul nih...hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
hi..hik..hik..:D