N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Jul 2009

Posing2 Pengantin

Salam Semua..

Okies ni nak publishkan aksi2 posing2 ala2 ngades dari pengantin.. keh..keh..keh..
Masa posing2 ni la rasanya takkan ada lagi posing2 cenggini kot.. sekali seumur hidup rasanya. Insyallah. Bila tgk blk gambo2 ni.. aku duk tergelak sendiri tau.. tapi tu semua kenangan kan..

hik..hik..hik.. gambo posing2 kat bilik pengantin.. cik abg aku yg agak pemalu nak bergambo telah didera ..eh.. disuruh oleh camerawomen (ni pun aku ambil pakej ngan mak andam sekali..memang guna khidmat camera women okey.. ) utk berposing2.. sib baik cik abg aku beri respon yg cukup sporting gitu..

dan ni semua aksi2 kat atas pelamin.. heh..heh..heh... macam2 aksi kan.. gitu la jd pengantin ni.. kena buat pelbagai aksi.. walaupun cam kaku je tgk.. tapi utk abadikan sebagai kenagan..kaku pun kaku lah.. hik..hik..hik.. actually kan ni hanya sebahagian gambo2 masa majlis kat umah aku tu.. ada byk lagi sebenornya gambo2 masa majlis.. tapi takkan la aku nak uploadkan semua kan.. bukan nya aku baru kawin pun.. dah 3 thn pun.. just utk kenangan je kan. Terima kasih aku ucapkan pada mak andam + camerawomen dia yg abadikan gambo2 kami ni.. (cam la dia baca blog aku ni.. )

so tamat sudah Majlis kat umah aku.. nnti 16hb aku akan sambung story mory majlis bertandang ke rumah lelaki plak.. napa 16hb ? Sebab tarikh tu la majlis bertandang.. (karang klu byk sgt.. jemu plak kan.. )

p/s: kesemua n3 anniversary ni adalah auto publish..

21 ulasan:

Dee berkata...

cantik2 gambar rina..anyway..sorry dee lambat wish..happy anniversary eh..moga kebahagiaan rina berkekalan hendaknya..amin..

~~ciklinn~~ berkata...

seronokk apa tgok gambar2 lama camni kan..terkenang2 woo....

~zuraiwan~ berkata...

ye la...aksi2 romantik n seksi gitew...kakaka....susah nk dpt ek skrg...

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

alalalaa...malu2 cik abg nk tium2 bini dia..hehhee..kenangan ni wehhhhh..mahal beb

Gieyana berkata...

hepi anniversary yer..moga kalian berbahagia selalu...

~ Perghhh..posing cantik tue..kaler pon cantik gak..:D

shiemz berkata...

Wah..biru tue.... menarik tertarik.. biru mcm banner ku gak..hahhaha...siap posing2 yek... nie mase gadis la nie yek..hahha

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
hik..hik..hik.. takpe. apapun terima kasih byk2.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~cik linn~
eemm..betul tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~zuraiwan~
yup betul tu.. tak kan dapat dah..posing2 gitu :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
heh..heh..heh..memang ala2 malu kucin gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
heh..heh..heh.. kaler faveret tu.. mekacih ya :D

CuTeMiUt78 berkata...

~shiemz~
iyo.. sama kan.. sseesssuuaaiii gitu.. keh..keh.. harus la masa zaman anak dara u.. :D

Mummy Dasy berkata...

wah kenangan..cantik2 gambo.. terang..
anyway Happy anniversary semoga berkekalan hendaknye..AMIN

Yan berkata...

huhu biru yer pilihan akak..
mmg kelakar bile tgk balik gambo2 tu... abg akak ok lagik tuh.. klu abg kite.. lg kaku paku..

[-suziey-] berkata...

tantek tema wei...turquiose lagi:)

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
emmm... gambo terang.. credit to camerawomen yg kitaorg ambil utk pakej ni.. :D. Mekacih ya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
harus la kan.. ate kaler feveret gitu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
tantek kan... :D

niza berkata...

posing2 tu adalah acara wajib setiap pengantin...hehehe...

ct rahani berkata...

x sempat nk tinggal komen td.. nih masuk blk.. hiks..

cantik2 gambonya kak.. biru glemer gitu.. hehehe..

U-jin berkata...

hapy aniversary...alamak terlepas entri ni...sori eh...cantik ler biru...saya nampak biru...