N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Jul 2009

N3 Khas dari Kengkawan!!

Salam Semua..
Tadi korang terima award dari aku kan.. la ni aku nak publishkan n3 khas dari blog kengkawan yg sudi wish anniversary aku ni.. so nice korang.. terharu aku membacanya tau.. walaupun hanya sekadar ucapan tapi aku tetap menghargainya.. so ni aku copy paste kan kata2 dari n3 khas diaorg tu.. :D

1st aku terima wish n3 dari

kata2 wish dari kty
dan ucapan wedding Anniversary untuk rina @cutemiut
semoga bahagia selalu..
Bersama Family Tercinta..amin..
Selamat Ulang tahun perkahwinan utk rina & rizal

kty gak beri aku wish kad ni.. so nice.. thanks kty, kty memang nice person.. so lucky kawan ngan kty ni. :D

************************************
2nd wish n3 dari

ieda http://yaziedafasha.blogspot.com/
kata2 wish dari ieda a.k.a mama ayin_fasha

Dan x lupa jg..my spesel day ni same date ngan aniberseri Rina a.k.a CuteMiut tuh...
To Rina ...Semoga ikatan perkahwinan kekal hingga ke akhir hayat disamping anak2 tersayang..(anak2yer..)

heh..heh..heh..heh... anak2 ya.. insyallah coming soon. :D actually ieda ada pastekan skali gambo wedding aku tu.. eemmm takyah la tempek sini ya.. korang pun dah tgk kan.. apapun thanks ieda buat special n3 ni.. so nice friend with u..

*********************************

3rd wish n3 dari

ct rahani http://ctrahani.blogspot.com/
dan kata2 wish dari ct

dah agak terlambat benonya aku nk wat entry nih..
tp x kisah la.. janji masih dalam datenya.. 07.07.09..
mmg dah ader lam kpla nak karang entry nih..
sejak dari pg lagi.. tp masa x mengizinkan..
lagi pun td aku bg laluan kt entry weekendku dulu okeh..
so sebelum balik nih..
cepat2 aku buat entry kira spesel la kot..
semata2 nak wish hepi anniversary..


untuk k.rina..

n kat blog ct ni dia siap ada letak wish ni (actually wish ni siap ada blink2 gitu..tapi tak blh nak blink2 kat sini.. ) n ct ni pun ada paste kan gambo wedding aku tu.. heh..heh..heh.. so nice to meet ct, thanks ct buat n3 khas ni.. dan terima kasih gak..sudi menjadi kawan akak.. :D

*******************************

4th wish n3 dari

yan http://mayaqarmyla.blogspot.com/
kata2 wish dari yan..Ni entry khas tuk aku wish pada kengkawan yg sambut anniversary bulan ni..
Antaranya Kak Rina, cikpid, angel, Nana, mamamiera dan ramai lagila..
sori pasai tak pat listkan seme..
aku ingat2 lupa..
Tak sangka ramai rakan blogger yg kawin tarikh ni.
pesal ekk..
Ape2pun doa aku
moga kalian berbahgia disamping keluarga dan anak2..
semoga rumahtangga yg dibina kekal hingga ke ujung nyawa..
jagalah sebaik2nye ape yg kite ade arini..
jangan menyesal esok hari
cewah ape punye kata2 ucapan dah aku buat ni..

eemmm.. siap ngan kata2 ucapan lagi.. thanks yan sudi buat wish ni kat n3. Nice to friend with u tooo...

eemmmm dan aku nak mengucapkan jutaan terima kasih pada semua yg wish anniversary aku tu.. tak kira la kat mana korang wish.. kat ruang komen ke.. shout box ke.. ym ke.. sms ke.. email ke.. semua aku nak ucapkan terima kasih.

Jadi utk penghargaan pada korang semua, jemput ambil award khas dari aku dari n3 THANKS 4 All FRIEND tu.. :D sayang korang semua.. mmmmuuaahhhh!!!!



19 ulasan:

ct rahani berkata...

sama2 kak.. hehehe..

Mamamanja berkata...

sori weh... ketinggalan nak wish huhuhhu

x terlambat lagi rasanya nak wish skang ni kan???

hepi 3rd aniberseri
moga bahagia, kekal hingga akhir hayat

moMmY miMiL berkata...

wahh!
ada spesel awards lerr..
untung la uolss..hehe..

Dee berkata...

untung ada kawan2 yg prihatin ni eh..bagus2..

Yan berkata...

owhh tenkiu tenkiu
ucapan secebis tu mendapat penghargaan upenye hehe

atie berkata...

Bagus lah rina, sebab rina pun adalah seorang yang prihatin pada kawan2 kan...

reen berkata...

2 lah hikmah&bruntungnya ad kngkawan..knknknkn....:)

atty's berkata...

besh ar rina..ramai tau kawan yg sayang rina nie..muaah lah sekali..ekekkeekkke peluk cium utk mirul tembam..cam abg fir..

mama double A berkata...

huhu sya mmg lama ketggalan mengikuti blog ni...

pepun moga bahagia berkekalan dan bertambah bilangan ahli keluarga...

"mummmyyyyy mirul nak adikkkkk" hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
heh..heh..heh.. heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
heh...heh..heh..heh.. mekacih ya.. ala takpe.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
yup... tanda terima kasih pada semua.. ambil ya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
heh..heh..heh.. memang rasa dihargai sesangat.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
welcome.. eemmmm sebgai tanda terima kasih pada yg sudi menghargai akak ni hah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~
hik..hik..hik.. kita biasa2 je kak.. sekadar yg termampu je.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
yup.. betul tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
heh..heh..heh.. mekacih sesangat kat akak.. mmuuuuaahhh utk fir gak... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy double A~
ala.. takpe, asalkan dpt singgah pun ok je tu.. mekacih ya..
oopppsss apa mirul nak adik.. keh..keh..keh..

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

Tenkiu dear...big hug to u...
& kisses..MMmmmmuahhhhhhhhh...