N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Jul 2009

Happy Besday Fir !!

Salam Semua..


Seperti biasa la kan.. setiap bulan for sure kat blog aku ni akan confirm ada special n3 utk wish besday for kengkawan ke.. anak2 kengkawan ke.. family ke.. anniversary ke.. tu pun bergantung pada yang aku tau la.. so utk dijadikan kenangan dlm blog ni... aku akan buat n3 khas tanda ingatan aku kat somebody yg sambut hari penuh makna tu..
Okies korang, hari ni aku nak wish besday utk anak salah sorang rakan blogger aku yg very2 top.. aku rasa ramai yg kenal anak dia n for sure mak dia lagi la korang kenal sesangat.. :D
Jom ramai2 kita wish besday khas utk Fir a.k.a Attyfir

Happy Birthday Myspace Comments

"Happy Besday to you.."

"Happy Besday to you.."

"Happy Besday to Fir.."

"Happy Besday to you.."

semoga menjadi anak yg soleh... anak yg baik.. anak yg mendengar kata org tua.. serta anak yg membanggakan keluarga suatu hari nnti.. (sorry kty, cilok gambo dari blog kty..)

ni pun aku cilok dari blog kty, besday fir thn lepas klu tak silap aku la..

so korang tentu kenalkan.. sapa mak dia..

sapa lagi klu tak lain dan tak bukan kty a.k.a attyfir
heh..heh..heh..heh.. skkkkeee tau dpt kawan cam kty ni.. aku rasa rapat sgt ngan kty ni.. dah mcam kakak aku plak rasanya.. (ate aku ni takde kakak betul.. kakak ipar ada la.. :D

14 ulasan:

ct rahani berkata...

hepi besday gak utk fir.. k.thy mmg beshkan.. plg ptg x lokek ilmu.. hehehe..

neezareef berkata...

nk ayam fir tuh

mummy_ayu berkata...

happy birthday fir!!!

niza berkata...

bagus kak rina nih...special entry lg...happy bday fir!!!

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

happy besday Fir...Rina ni mmg bagus...mcm mengingatkan blogger lain kan???pas ni harus ku terjah blog kty...

atty's berkata...

thanks rina..sob.sob..terharu sangat ..tq byk2..fir pun ucap timakasih ..

CuTeMiUt78 berkata...

~ ct rahani~
ha'ah betul tu.. memang best kawn ngan kty..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
wakakakaka... fir bagi kat auntie neeza ayam tu.. dia duk ngidam..:D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
hik..hik..hik.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
just tanda ingatan je dik..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
heh..heh..heh... biasa2 je la.. just tanda ingatan tulus ikhlas utk kty

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
ala kty takde halnya.. kty byk dah bantu kita.. so ni just tanda ingatan dari kami.. :D

[-suziey-] berkata...

waa nape kty xbuat n3 besday fir..ke aku yg lepas pandang..ekek:D happy besday firrrr:p

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
eemmm terlepas pandang kot.. :D