N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Jul 2009

Pengunjung Tertinggi & Vote BF Photo

Salam Semua..
Eemmm hari ni kan.. aku rasa cam ada skit excited tau..
Sebab apa.. sebab ni..


pasal berapa yg duk singgah kat blog aku ni..
Emmm mesti ada yg duk kata.. ala tu pun nak sibuk ke..
utk pengetahuan korang.. selama aku berblog ni.. ni la jumlah pengunjung paling tinggi yg aku tgk.. sebelum2 ni nak mencapai ketahap 13 dlm satu masa pun agak payah..
paling tinggi yg pernah aku tgk.. setakat 8 pengunjung je dlm satu masa
maklum la blog aku ni biasa2 je.. sekadar menceritakan tentang.. kehidupan aku dan kengkawan
Hari ni aku tak sangka pengunjung yg singgah mencecah hingga ke angka 13 pengunjung dlm satu masa je..
Mekacih pada korang yg sudi jengah blog aku yg biasa2 ni.. singgah2 la selalu.. :D
okies.. apapun capture pengunjung tertinggi ni akan aku abadikan kat sini..
mana la tau.. kot2 esok lagi ramai yg datang kan.. hik..hik..hik..
jemput la ramai2 mengunjungi blog ni.. :D
*****************************
okies.. la korang..
ni just nak beritahu kat korang..
aku tgh support kengkawan yg masuk contest
Breasfeeding Photo contest..anjuran Dhia
aku tak join la.. sebab takde gambo BF aku..
so aku just vote sapa yg masuk dan sapa yg aku kenal..
dan juga kepada sesapa yg minta aku votekan utk diaorg..
Setakat ni aku dah vote utk
BPC03 - Nana
BPC04 - E-car aka ibu Eiyman
BPC20 - MamaTisya
BPC23 - MamaManja
BPC24 - Miela77
BPC25 - kak yong
BPC33 - Isabelle
eemmm setakat ni tu je la yg aku votekan.. tu semua kengkawan yg aku kenal dan juga yg minta tlg votekan utk diaorg menang...
So korang, jom ramai kita vote kan
korang blh klik sini utk ketahui cara2 vote tu..
good luck pada mereka2 yg menyertai..
P/s: ada sesapa yg nak aku votekan lagi.. sila beritahu k.. :D



11 ulasan:

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

WAH!!! TAHNIAH!!! MaMa nyer BLOG tak mgkin akan CAPAI PENGUNJUNG seramai tu... hehehehe

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Aku punye blog ug aku pnh nmpk 5org....sgt kerdil nya aku...

:P

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaqaypo~
hik..hik..hik.. kita pun cam terkejut gak tgk.. tak pernah setinggi tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
sama je la ngan aku.. selalu yg paling tinggi aku tgk... 8 org je.. tu paling tinggi la.. tapi ni memang mengejutkan aku.. :D

Yan berkata...

yan selalu tgk bilangan pengunjung sehari dan jam tertinggi thru nufnang kak...

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
dari situ pun akak check gak.. tapi ni la skali akak rasa kat blog pengunjung yg singgah amat tinggi.. :D sebelum ni tak pernah smpi ketahap tu..

Mamamanja berkata...

banyak tuh. aku penah dapat paling tinggi serentak setakat 9 org jerk x silap.

cek kat nuffnang pengunjung dalm 1 jam.. bukan dlm 1 masa kan??

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
aku pun terkejut gak la... bila tgk bilangan pengunjung paling tinggi tu.. ha'ah kat nuffnag dlm 1 jam..

ct rahani berkata...

wah ramainya kak.. sy nyer blog x smpai kot ramai tuh.. ni lagilah dah kurang aktif.. hehehe..

aBe berkata...

bagaimana hendak promosi produk anda…….

bagaimana hendak menarik pengujung melihat produk anda….

segalanya bermula disini.....purata 23000 pengunjung setiap hari.

lihat disini http://y.ahoo.it/vypLdq

Tanpa Nama berkata...

muat turun E-book yang menerangkan secara terperinci mengenai PC anda, software terkini dan driver untuk semua jenama komputer… muat turun secara percuma disini……

http://y.ahoo.it/vypLdq