N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Jul 2009

So Cute !!

Salam Semua..
Hari ni hari yg cerah.. eemmm pagi tadi masa nak g keja kan..
Tetiba rasa pala Mirul, cam panas je..
Eemm.. hati aku dah berdetik dah.. kot la budak ni demam kan..
Tapi cik abg aku kata.. takpe beri ubat dulu.. tgk nnti tghari skit camne..
Klu still panas.. makanya harus la aku 1/2 hari je hari ni..
Alhamdulilah Mirul jenis senang nak makan ubat.
Klu tak... payah gak la..
Okies la korang ni nak sharekan satu video yg amat mencuit hati aku..
Aku terima dari email.. So cute aku tgk...
Pandai betul omputih ni buat video budak2 ni..
jom layan..

video

sweet kan.. cute je...tecik2 dah pandai main roaler skate kan.. ish..ish..
p/s: betul ke ada cam tu erk.. ???





16 ulasan:

[-suziey-] berkata...

seb bek mirul jenis senang mkn ubat..at least bole cegah dari melarat demammnya,...

omputoh mmg camtu la rina..dorang dpt pendedahan ngn aktiviti2 camni sgt awal tau..

sweetfiza berkata...

sib baik senang mkn ubat yer ...
cam farisha gak la ...
tp kena nyorok plak ubatnya tu..pantang nmpk ubat, x demam pun dia mntak nak mkn plak ...
huhuhuh.....

Mrs. Adz berkata...

la nak demam lak si mirul ni..harap mirul dak ok la tu lepas makan ubat..

cute betul nengok video tu,tapi itu bukan realkan..

mummy_ayu berkata...

bagusla mirul..macam Ian gak, senang makan ubat..agak je budak lelaki memang no problem kot pasal ubat nie..sebab Iris memang susah makan ubat..plus ayu pun dulu kecik susah makan ubat..my sis pun susah..apa pun semoga mirul cepat sihat..kuat!

shiemz berkata...

Last mnonth g genting.. ade gak org bat vedio mcm nie.. muka org lain badan org lain.. boley jer buat zaman skrg nie.. teknologi makin canggih...

Tukang cerita berkata...

memang cute....
tapi, bukan real kot kak....

moMmY miMiL berkata...

sama la ngan my doter..
si mimil pn demam ari ni..
bwk bekal ubat g nursery..
smlm sembelit, ari ni demam+selsema+batuk..lengkap satu pakej..sore pn dh serak2 dh pagi td..cian bdk2 kalu selsema..

p/s : biasa la rina omputih mmg cenggitu teknologinye..ada je idea dorang..skrg mcm2 org bole buat..

atty's berkata...

bagus lah mirul senang nak makan ubat ..semoga mirul cpt sembuh ye..

ct rahani berkata...

alahai ciannya mirul demam lg.. semoga x melarat la yer.. seb baik sngkan kak mirul nk mkn ubat.. klu aidil tgk mood dia ar.. huhuhu..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
eemm alhamdulilah la dia senang nak mkn ubat..

ha'ah tu la.. tgk cam real je.

CuTeMiUt78 berkata...

~sweetfiza~
sepesen la ngan mirul.. klu tak demam pun dia sibuk nak mkn ubat gak..

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs Adz~
eemmm gitu la... semoga dia tak apa2..

eemmm pasal video tu tak pasti la plak..

mamamiera berkata...

hmm mmg kiut.. tp takdele bb bt0l yg men skateboard tu.. om putih wat dari 3D animated.. memule d0rang rakam yg owang bes0 men skateboard tu peh tu d0rang kombain ngan budak tecik tu ler..

leadleedeea berkata...

mirul yang comel...heheheee

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
eemmmm tu la, rasa cam tak real je.. tapi pandai aarr diaorg buat kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~leadleedea~
hik..hik..hik.. :D