N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Jul 2009

Tag : Tarikh Lahir Hijrah

Salam Semua..

Okies sekarang ni mood utk aku membuat segala hutang2 tag dah mari.. so utk hari ni aku mulakan ngan tag tentang
Tag: Tarikh lahir family anda mengikut tahun hijrah (islamic calendar)
aku terima tag ni dari Baiya

How to do this tag?

1: Nyatakan birthday anda yang telah diconvert melalui Website ni http://www.islam.com/islamicdates.asp
2.Nyatakan interesting facts yang dijumpai

3.Leave a comment kat my entry or dekat shoutbox, sbb kite nak tau jugak what others find out from this tag.

4. Tag others that you like to know also can.. :)

Actually kan cam excited tau bila tgk tag pasal tarikh lahir ikut thn Hijrah ni .. so jom tgk taikh lahir kami sekeluarga dlm thn Hijrah..

Cutemiut - 23 Ramadhan 1398 pada Hari Ahad

Cik abg aku - 6 Dzul Qa'dah 1396 pada Hari Jumaat

Amirul Hisham - 4 Rabiul Akhir 1428 pada Hari Ahad.

ok pastu kan kena terangkan apa yg fakta yg interesting eemmm okies.. klu diikutkan hari yg aku lahir sama ngan Mirul n tarikh masih tu.. no yg hujung tu.. cam sama ngan tahun yg kami lahir..dan bulan Ramadhan ni aku sambut ulangthn aku yg ke 32 thn.. errrkkk... bukan 31 thn ke.. eemmm ke aku yg salah kira..
okies.. settle sudah.. mekacih ya Baiya sebab sudi tag kita.. harap berpuas hati k.. nnti kita akan tinggal kan msg kat shoutbox tu..

so sekarang time utk aku memanjangkan lagi tag ni. Takde menyatakan berapa org kan... makanya aku nak memanjangkan pada 20 org yg rajin mengomen blog aku ni..


18- Yan

so pada nama2 yg tersenarai tu.., sila la buat..k.. pastu panjang2kan pada yg lain plak.. :D

p/s: ada 5 tag yg tgh que utk di publishkan.. heh..heh..heh...








14 ulasan:

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

hohooh..TAG??? insyaallah..ada masa nanti ieda buat yer..tenkiu..tenkiu..

Gieyana berkata...

huhuhu..kena ker? kang free aku buat yer..:d

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

tq,

akan dibuat secepat mungkin..

=)

neezareef berkata...

masak kena tag..mane nk cekau taun hijrah nih

neezareef berkata...

ohh ade webnye...ok jwpn tag otw

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
takpe.. keep dulu.. ada masa buat lor..

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
buat la ya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~cik gadis~
heh..heh..heh.. buat yo..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
ya.. klik je kat web tu.. heh..heh..heh..

siti nurbaiya berkata...

salam.... dua2 mummy and mirul lahir hari ahad yer :)

CuTeMiUt78 berkata...

~ct nurbaiya~
eemmm.. gitu la... :D

ct rahani berkata...

tambah utang tag.. hehehe.. nti free kiter jwb yer kak.. maceh sudi tag kiter..

Yan berkata...

mmgler kak lain kiraan ngan masihi sebab tahun hijrah bukan 10 bulan je ke.. kan? ke salah ekk.. heheh

reen berkata...

ni pun baru wt..dh lama kna tag...sowy..tlupa..