N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Jul 2009

Lunch d Serambi Rasa

Salam Semua..
Heh..heh..heh.. ni baru blk ngadate ngan cik abg aku..
As a thn2 lepas, kami tak la kata celebrate beso2..
setakat g mkn2 berdua2 tu je.
Klu nak buat celebrate beso2 tu.. mungkin kena buat satu hari yg sesuai gitu.. panggil adik beradik g makan ramai2 ke.. buat makan2 kat umah ke..
Klu 1st anniversary dulu.. kami buat BBQ kat umah je.
Pastu masa 2nd anniversary kami just beli KFC makan ramai2..
thn ni..actually blm planning camne.
So tadi ni lunch, cik abg aku ajak ngadate (ala klu tak anniversary pun, lunch memang keluar berdua je.. :D ) tapi hari ni special la skit.. g lunch jauh skit dari tmpt keja..
so makan kat mana... ??
Hik..hik..hik.. g makan kat SERAMBI RASA ala tmpt yg aku ngan cik abg aku g bekpes 2 minggu lepas tu.. yg aku kata sedap tu..
eemmm tmpt makan ni buka dari pagi smpi mlm..
(neeza, ko mesti tau kan tmpt ni.. dpn tmpt ko je.. )
so hari ni kami cuba menu utk tghari..
cik abg aku mkn nasi ayam + jus epal .. aku plak try asam pedas dia + telur dadar + jus epal gak.. menu nya siap pakage ngan sayur + sambal belacan...
perrrgghhh.. memang sedap.. cik abg aku smpi minta nasi putih tambah..
harga memang berpatutan senang citer.. berpatutan la ngan tahap cam kami ni nak kata mahal tak mahal gak.. ala2 cam rega warung2 biasa je..
Walaupun tgk tmpt cam tmpt eksklusif gitu...
Gambo tak ambil yo.. cik abg aku awal2 dah info, takyah la bergambo bagai.. malu je nak masuk blog..(tau je aku nak masukkan kat blog.. ) hik..hik..hik..
So ni kira merangkap celebrate anniversary la ya.. :D









9 ulasan:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

romantik gituu...

hihi

neezareef berkata...

ko dok atas pokok ke x..aku lom penah lg mkn kt situ..sedap ke..aku dengo x sedap..haha

niza berkata...

berdating-datingan lg...syok2!!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~gadis kg separa bandar~
hari2 nak kena romantik tau.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
ooppss..aku duk bawah pokok.. karang klu duk atas pokok, takmo turun plak.. keh...keh..keh..
eemmm not bad la.. aku skee lontong dia.. sedap gak.. menu tghari ni kira ok la kot... 50-50 gitu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
mesti la kan.. mengeratkan kasih sayang gitu.. keh..keh..keh

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

perghhhh..dgr menu pon dah x tahan..tambahla kalau ada picca..meleleh...

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
yg bebenornya.. biasa2 je tu... tapi kira ok la kan..

reen berkata...

harus ad smbal blacan tu!!!
petai,jering..x de ke???wakakaka...gurau jek!!
ok la tu...bsdrhana pn dh kira clbrate gak kn....yg pnting nawaitu...
wt sis&cik abng...smoga kasih syng kalian trus brsemi slamanya...