N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Jul 2009

Contest : Kedai Gambar Catlina

Salam Semua..
Okies ni n3 utk contest give away lagi..
Tak kisah la terpilih ke tak.. yg pasti aku beri support utk join contest ni..
Give away anjuran catlinaFy


sgt senang nak join.. tak yah buat apa2..
just letak banner DSLR ni kat side bar
contest ni akan berlangsung hingga
31 Julai 2009
wlaupun dia tak suruh buat n3.. aku nak buat gak..(ni bukan kes nak bodek utk menang ya )
lagipun tuan punya contest mengatakan pemenang berdasarkan pada cabutan bertuah.. sapa yg kena.. belum tau lagi
so klu korang nak tau lebih lanjut.. sila klik sini atau klik la kat banner di side bar tu k..
p/s: ni contest yg ntah keberapa aku join.. klu ada rezeki aku.. syukur sesangat.. klu takde gak.. kena mandi bunga kot.. nasib la kan :D





14 ulasan:

ct rahani berkata...

gud luck k kak..

moMmY miMiL berkata...

gud luck my fwen..
hehehe..
mmg ko rajin..;-)

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Mmg GIGIH wanita ini!!! Hope Berjaya yer!!

Yan berkata...

ape adiahnye ni kak?? kamera tu ke?? hehehe

yan kalau contest mmg betul2 contest yan nakla join.. klu giveaway so far mmg tak penah join lg...

[-suziey-] berkata...

caiyok2 rina..good luck..

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

moga berjaya....

reen berkata...

smpat lg join contst mak orng ni..
anywy,good luck sis!!:D

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
insyallah... mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
hik..hik..hik.. gitu la aku.. saja suka suki join..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaqaypo~
hik..hik..hik..hik.. gigih gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
eemmmm hadiah nya kena tanya ngan tuan sponsor.. yg pasti bukan kamera tu lorrr..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
insyallah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~raffelsia merah~
insyallah.. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
uish.. sempat je.. join.. :D