N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Jul 2009

Top 10 Komentar Jun

Salam Semua..

Hari ni napa erk.. nak buka blog sistem aborted je keluar.. jenuh duk refresh je.. blog ada masalah ke.. ke tgh mengupgrade kan sistem.. ada sesapa yg kena cam aku gak ke.. ?? ish..ish.. confuse ni.. okies la korang takmo citer pasal tu..
*****************************
Ni aku nak buat special n3. Khas utk Top 10 Komentar bulan Jun kat blog cutemiut ni..
Disebabkan semalam aku tak blh nak on9 makanya aku minta bantuan dari Yan utk review sapa top 10 komentar kat blog aku ni..sebab top 10 tu akan berubah setiap masuk je bulan baru.. mekacih ya Yan email akak nama2 utk top 10 ni.. dgn ini aku sebagai tuan punya blog berbesar hati nak menganugerahkan award khas ni kepada 10 org yg bertuah a.k.a yg menjadi top 10 komentar utk bulan Jun. Kepada nama2 yg tersenarai dipersilakan ambil award ni ya..
tahniah kepada yg tersenarai.
So korang ingat tak aku pernah tulis ada surprise yg menanti hujung bulan kan..so ni la surprise yg aku katakan tu.. ucapan terima kasih gak pada yg lenlain kerana rajin singgah sini, dan rajin komen kat blog aku ni.. walaupun tak tersenarai utk top 10 ni.. komen2 korang tetap aku hargai.. sayang korang semua.... mmmmmuuuaahhh !!!
p/s: sorry la tak dan tulis link kat sini..disebabkan tenet tgh mengong kan.. pada empunya award.. sila ambil k.. :D












































































































































































































































20 ulasan:

niza berkata...

niza tu sy ke??kang pahsan lak...hehehe...

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
yolah.. niza mana lagi.. ko la dik nun.. :D

honeylanz berkata...

honeylanz pun ada..hehe..tq..tq..

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
yup tersenarai.. sila ambil k

Nurhayati berkata...

amboi mummyaeesh.. pengomen terbanyak hihihi

niza berkata...

oh ye...hehehe...maceh kak...sy gantung ye...

Dee berkata...

jauhnyer nk comment..hehehe..thx cute..dh amik dh..lawalah award..

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
ha'ah paling top tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
yup.. dipersilakan yo..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
ha'ah tu la.. masa buat tak perasan pun ruang komen tu nun jauh kebawah.. :D

[-suziey-] berkata...

thank u rina..

ct rahani berkata...

akak thanks.. kiter dah amik tp lum buat entry lg.. huhuhu..

ct rahani berkata...

sy pun punya la cari kotak comment.. rupanya di bawah sinun.. huhuhu..

mummYaeesh berkata...

hmanggaiii jauhnye space!woohoo..

wah weols plg ngetop gitew!tq dear..rajin uols ni tau!nnt weols amik pastu peram dlm draft..ahaks!

Yan berkata...

cantek award ni kak...
maceh eh..
masalah tul la blog skang ni...
yg kite takleh tepek gambo..
mencik tul..
dah 2-3 hari sangkut nak wat entry pasal bday Qis

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
you almost welcome :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
ha'ah tu la.. skali bila dah publish.. adddoooiii manyak jauh lor... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
waalllaaa... siap nak buat pekasam yo.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
yup betul tu.. heh..heh..heh.. ala simple je ni.. :D

reen berkata...

cantik2!!!tq sis...dh amek dh...sowy lmbt amek ye...