N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

31 Jul 2009

Contest : My Cute Lil Prince !!

Salam Semua...

Waaalllaaaa... kali ni aku teruja lagi.
Emmm sebab apa.. sebab ni


setelah sekian lama Mirul tak join utk contest kan.. kali ni Mirul Join lagi..
harap aku berkesempatan nak join lagi contest anjuran mama aqish ni..walaupun sebelum join tapi tewas... takpe kali ni aku nak cuba lagi..

padahal kan sebelum ni aku masuk blog mama aqish.. aku tau mama aqish ada buat contest utk lillte princess tu.. tapi camne blh tak perasan kan contest ni
skali ada perubahan la plak.. utk lillte prince pun blh join gak..
ni aku copy n pastekan syarat2 penyertaan dari blog mama aqish
- Jadi Follower
- Add bloglist
- Jawab 2 soklan (nama anak anda mesti menang & ape yang anda tau pasal blog ni)
- mesti wat "STICKY MODE" tak de tak aci sebab dah siap wat tutorial camne nak wat sticky mode
- Masukkan nama & umur anak kat dalam entry tu
- Tepek Banner
- Anak mesti lahir dari tahun 2007 - 2009
- Nak tau syarat penuh???klik SINI & SINI
dan ni perubahan yg mama aqish katakan.. pun aku copy & pastekan...
Salam Semua...
ada sedikit perubahan dibuat untuk contest kali ni.....tengok pada tajuk mesti semua dah tau....contest ni dibuka untuk Lil Prince & Princess......had umur dari 1 bulan - 2 tahun (yang lahir tahun 2007 - 2009)...so ramai yang leh join....hadiah akan diberitahu setelah pengumuman pemenang dibuat......sebab tak tau lagi sape yang menang.....tapi mama dah aim nak bagi:
Syarat2 lain masih dikekalkan tetapi ada penambahan sedikit dimana anda perlu menjawab

DUA soalan iaitu :

sebelum tu ni dia my cute lillte prince
okies... kali ni aku tepekkan gambo yg very the cute my lillte prince
mungkin ada yg tgk gambo Mirul ni.. tapi aku rasa gambo ni la paling cute dimata ku..
aci tak mama aqish..

hik..hik..hik..hik.. ada macam prince tak.. agak2 blh jd prince tak Mirul ni..
okies ni tugasan yg perlu diselesai kan utk menyertai contest ni..
Nama : Mohammad Amirul Hisham Bin Mohammad Rizal
DOB : 22 April 2007
Umur : 2 thn 3 bulan
1. Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??
okies aku rasa mirul adalah putera tecit yg sgt2 tomey lagi cute... Mirul la penghibur kami sekeluarga.. dgn adanya Mirul didalam keluarga kami.. menambahkan keceriaan dan juga kasih sayang yg tak terhingga. Walaupun kadang2 gelagat Mirul membuat kan aku rasa cam nak jd mak singa.. tapi Mirul pandai ambil hati.. dengan segala kata2nya dan memek muka yg dibuat2nya.. mengharapkan tak dimarahi.. so aku rasa Mirul amat layak utk menerima tilte my cute lillte prince.. seandainya kali rezeki utk Mirul.. aku bersyukur kehadrat illahi dan sudah semestinya aku tumpang gembira ngan kejayaannya.. Insyallah..
emmmm ayat mcam dah menang plak.. hik..hik..hik.. okies saja suka suki kan..
2. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish? (soalan ini direka bagi menguji peserta sejauh mana dia tau pasal blog mama_aqish ni)
eemmm...actually kan sekarang ni aku just suka jd silent reader kat blog mama aqish.. bukan kerana aku merajuk sebab tak menang.. tapi saja suke baca je.. blog mama aqish yg penuh ngan segala info2 terkini cam updates sale sana sini.. segala petua2 dan juga tutorial2 yg mama aqish kongsikan kat blog dia.. mama aqish ni memang baik sebab kongsikan ngan org lain apa yg dia tau.. (wah bukan bodek aarr... tapi itu la hakikatnya..)
sekarang ni lagi senang klu nak beri komen kan.. dah ada pop-up window..lagi satu sukee gak baca keletah aqish yg aktif tu.. heh..heh..heh..heh.. seronok baca blog yg ada anak yg aktif ni.. cam Mirul gak la.. super duper aktif..
so tu je la.. tentang contest ni..harap2 mematuhi syarat2 dan piawan utk sertai contest ni.. :D
Contest ni akan berlangsung hingga
31 Julai 2009
so pd sesapa yg nak join.. jom kita memeriahkan lagi contest ni..
hadiah akan diberitahu kelak..
utk ketahui lebih lanjut klik sini
http://damiaqish.blogspot.com/2009/07/mamaaqish-giveaway-my-cute-lil-prince_09.html

p/s: klu dah contest kan.. makanya.. duk lekat kat sini aje la smpi habis contest k..





28 ulasan:

eRiNsZ berkata...

raser cam nak geget jer dak mirul nieh

CuTeMiUt78 berkata...

~erinsz~
hik..hik..hik..geget jgn tak geget :D

[-suziey-] berkata...

hohhoo..amirul bam2 yg tomey pn masuk...ishsaingansengit ni..ekekek:D

good luck mirul..kalu mnang kita share hadiah ok//wakaakak;p

Nurhayati berkata...

Mirul mmg comel.. gud luck beb

mummy_ayu berkata...

wah..prince mirul..good luck yer..iris pun join gak, nanti kita tukar tuka undi k..all the best!

Mamamanja berkata...

gud luck weh...
aku punya masih lam draf.. tengah berkira2 lagi nak join ke x heheheh

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh.heh.. saingan sengit yo.. rasanya aqeel ada harapan menang kot. sebab akan ada sesi vote kan.. bab tu rasanya kami serunder la.. sebab tak berapa ramai kawan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
memang comel dimataku.. hik..hik..hik.. insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
okies.. kita tukar undi k

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
jom la join.. ko undi aku.. aku undi ko..

ikiqzana berkata...

semoga berjaya tuk mirul...

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
insyallah.. :D

CatlinaFly berkata...

good luck mirul pipi tembun hehehe nak cubit leh tak?kalah pipi e-ein muhehehe

ct rahani berkata...

gud luck kak.. klu ader vote nmpknya x sempat kot sy nk vote.. huhuhu..

zue @ annaleeya berkata...

wahhh.... debab tul pipi mirul.. gud luck ye mirul..

UnGu VioLet berkata...

good luck mirul!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~catlinafly~
hiik..hik..hik.. cubit jgn tak cubit ya ..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
takpe.. cuba la vote klu berkesempatan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~zue@annaleya~
thanks ya.. nnti time vote.. vote utk mirul k

CuTeMiUt78 berkata...

~ungu violet~
thanks dik.. nnti vote utk mirul k

ummuabdullahsyaakir berkata...

Salam kak,baru nak tinglkn jejak...sebelum ni silent reader je..

Good luck utk Mirul yea...eem manis tgk dia senyum mcm tu.

mama double A berkata...

ala.... sya terlepasla

tula asek muntah jek huhu

viruspadu berkata...

good luck dear

fuh fuh fuh, kasik manderem sikit, hikhikhik

CuTeMiUt78 berkata...

~ummuabduksyakir~
oh ya ke.. k insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~mama double a~
takpe.. lain kali join lagi k

CuTeMiUt78 berkata...

~viruspadu~
waalllaaa... diva blogger kasi manderem erk.. mekacih.. kot la mengena kan.. hik..hik..hik..

reen berkata...

penyertaan cntest trbanyak..
syabas sis..all the best to u!!

JIVEBUMZ berkata...

kalo la ade award untuk org yg rajin masuk contest.. saya pasti akak lah pemenang nye..hihi