N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Jul 2009

Oooppsss Kaki Sapa Kah Ini ???

Salam Semua..


Hari ni kan nak tunjuk kat korang satu perkara yg aku rasa gelihati gak la..
Perkara ni berlaku masa aku EL hari tu..
Masa Mirul demam.. korang nak tau pe dia..
Cuba korang tgk ni..





see kaki sapa kah yg over gebus yg memakai kasut pink ni..???

see siap posing sakan ngan kasut pink tu.. (sorry aar gambo blur sebab guna kamera hp cap ayam aku tu. )

sure korang dpt teka sapa kan.. sapa lagi klu tak budak bam bam Mirul
eemmm tgk la tu.. budak ala2 malu konon bila tau.. aksi dia dirakam oleh ibu dia..
hah tu la kisah dia hari tu buat lawak tau..
budak yg ala2 demam tapi cam tak demam...
skkkee bebenor dia pakai kasut kakak sepupu dia tu..
dah ala2 cam pompuan ko pakai kasut tu nak oooiii... :D
Jangan smpi nnti dia minta kasut camtu udah la.. minta dijauhkan la hendaknya..
hik..hik..hik..hik..hik...





37 ulasan:

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

muakakakakakkakakakakakakakak... mmg KELAKAR la Mirul!!!!!

KV berkata...

adoii..byk sungguh sticky mode. Nak pening aku memula.
Ahaha..dh agak dh kaki mirul.

Dee berkata...

hahaha..mirul jangan nak..jangan!! jangan ko beli lak rina..kuikuikui..

Ahliahnizam berkata...

Ala .. saje je nak test tu. Agaknye dia minat sebab kasut tu kaler pink, hehehehe.

neezareef berkata...

kasut ko ke pink karer tuh..

atty's berkata...

wakakakaka..mirul.ngetest ha..kasut pink ..ekekekeke

moMmY miMiL berkata...

ekekekek..
klako siot..

mama, mirul nk kasut pink tu jugakkkk!! carik kt liltle princess..kekeke..

p/s : rina, harus ati2 ye? hihi..

delour berkata...

mirul:nk kasut pink gak...!
konon2lh mirul ckp gtu..hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaqaypo~
hik..hik...hik.. lawak je kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~kv~
hik..hik..hik.. ko pening erk.. i'm sorry lor..
tgk je dah tau kan... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
keh..keh..keh.. tak kose

CuTeMiUt78 berkata...

~ahliahnizam~
waakakakaka.. saja test takpe..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
keh..keh..keh.. kasut aku idak la rupa gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
keh..keh..keh..keh.. tu la pasal :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
wallaaa.. mau pengsan aku nak cari kasut pink..
ooppss harus gitu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~delour~
wakakakakaka... idak akan dpt punya.. :D

Mummy Dasy berkata...

miahahaa buat lawak ah Mirul ni..
rinna agak2 klu dia ngempas2 melalak nak kasut cam tu gak u belikan x?

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
oh.. melalak la camne pun.. tetap tak akan dpt kasut pink tu.. ho..ho..ho..

~~ciklinn~~ berkata...

ahahhahhahahhahah lawak tul budak bambam ni lah..

tapi sgt2 comell dia pakai kasut tu sbb muat2 jer dgn kaki dia kan.. adoiii ini budak kan kalu aku dpt mau ku geegt2 sampai nangiss...

Mama-Danish & Sarah berkata...

hahaha.... kaki mirul yg sangatttt ciutttt.... pandai lak dia melawak time deman cenggitu...

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
hah tu la.. blh plak muat2 dia pakai... padahal kakak sepupu dia tu.. dah darjah 3 tau..
hik..hik..hik.. geget jgn tak geget.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
hik..hik..hik.. gitu la dia.. :D

J@J@ / Bini The Rock berkata...

wakakakakkaka.....

keh keh kehhhhhh....

ekekekkekek....

kerkerkerkerkerrrrr...

(aku tak leh nak komen, sbb aku tak leh thn ketawa)

;D

ct rahani berkata...

comel gak kaki mirul yg gebuss tuh pakai kasut pink.. ekekeke..

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

kekkekek..hua..hua..hua..mmg geli la perut aku rina nengok picca mirul nih..hehhe..lawak..lawak..pink karer..

reen berkata...

hakhakhak....tringin nk jd pmpuan ke mirul??..
ibu..cpt2 la bg bby grl kt mirul tu..hikhikhik...

U-jin berkata...

auww...pink kaler.....kena dptkan adik mirul cepat2 ni...ahaks

Nurhayati berkata...

hahaha kelakar la mirul ni.. rembat kasut kakak sepupu dia ek..
dia nak ceriakan hati mak dia tu kan.. giler lawak =)

[-suziey-] berkata...

wakakaakakaka....sgt tomey la ini bdk bulat..ekekek:D

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
keh..keh..keh..keh..keh..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
memang ngam2 ho.. gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
lawak kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
eemmmm minta dijauhkan la.. hik...hik..hik.. anak patung nak..

CuTeMiUt78 berkata...

~u-jin~
aauuwww.. oh tidak...

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
ha'ah gitu la gelagat dia.. lawak kan

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
tomey n cute gitu.. :D

reen berkata...

nak!!nak!!!!suke2!!!hikhikhik...