N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

18 Jul 2009

N3 Raih Undi.. !!

Salam Semua..
n3 ni dah melekat kat sini smpi la 18hb ni..

Okies, ni sesi n3 khas utk contest Rumah ku Syurga ku..
Korang ingat lagi tak, aku kan ada join utk contest tu.. anjuran MamaD
So contest pun dah tutup, tapi sesi meraih undi akan berjalan hari ni
16 Julai hingga la 18 Julai ni.
Jadi kan korang.. ni aku buat n3 khas utk meraih undi dari korang..
ngan harapan contest kali ni blh menang la hendaknya..
So korang blh klik sini utk vote cutemiut..


3) http://www.cutemiut78.blogspot.com/
VOTE 3


Sila taip : Saya Undi

VOTE 3

untuk cutemiut ok. Vote la seberapa byk yg korang nak.. janji vote 3 tau. Hantar segala vote korang tu.. kat sini

Klu ada rezeki aku menang.. ada la habuan utk korang..
Heh...heh..heh..heh.. agak2 taktik kali ni menjadi ke.. eemmmm kita tunggu dan lihat..







20 ulasan:

reen berkata...

lebih kurang sama je blakang umh akak ngn sy.....hikhikhik...nt sy vote ye

miela77 berkata...

meh tolong vote daku sama...setiap sorang layak 5 vote kan...daku vote ko lak..

daku vote ko skrg...ek...ko taip je.. saya vote 4...

sama2 menang..huhuhu

miela77 berkata...

daku dah vote ko...giliran ko lak..huhuhu

Mamamanja berkata...

huhuhu... guna tektik erk??

CatlinaFly berkata...

sorang leh vote bpe kali?

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
eemmmm vote k.. jgn tak vote.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
okies.. akan daku vote enkau plak k.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
hik..hik.. nak tgk berkesan ke tak.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~catlina~
blh vote 5 kali klu tak silap..:D

mama double A berkata...

ok dah vote 3 hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~ mama double A ~
oppss.. okey mekacih ya.. :D

mama tisya berkata...

dh vote dh..nanti jgn lupa vote kita tau 26july

ct rahani berkata...

nti kiter vote ye kak..

[-suziey-] berkata...

dh vote dh wei..menang dpt ape wei..dpt vacume ke..hahaha:p

Yan berkata...

kite dah vote hehhe

DaliaLiyana berkata...

nk vote ke tak nak...nak ke tak nak..nak..tak nak..nak..tak nak...nakkkkkkk....hehee...salam perkenalan...

ct rahani berkata...

akak.. kiter dah vote akak k.. :D

mamadanish78 berkata...

hahahahaaaa...
kelako la korang ni....
apepun tq ye..sbb sudi terjah umah mamaD

bangibookseller berkata...

Sila kunjungi http://bangibookseller.blogspot.com untuk mendapatkan buku2 bacaan dlm B. Inggeris untuk sendiri atau anak2... Childrens books, Harry Potter, John Grisham, Stephen King, Meg Cabot's Princess Diaries, Sidney Sheldon dsbnya... Semua harga negotiable T. Kasih...

CuTeMiUt78 berkata...

~ to all friend ~
terima kasih diatas vote2 korang tu.. walaupun tak menang.. tapi aku amat2 menghargainya.. thank you so musch k.. mmmuuuaaahh.. :D