N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Jul 2009

Not Feeling Well & Pemenang Contest

Salam Semua..

Baru pagi tadi mood aku penuh ceria kan..
sekarang ni mood aku tak seceria pagi tadi tau..
sebabnya dari tghari tadi aku dah rasa seram sejuk je badan ni..
ngan pinggang kebawah dah rasa sengal2 je..
Ngan hidung yg selsema ditambah ngan batuk bagai..
rasa sleepy sesangat..
ni duk kat ofc pun siap slowkan lagi aircond tu.. (klu blh aku nak tutup terus.. )
siap bersila kat kusi tau.. satu keja aku tak blh nak buat..
ish.. ni memang nak kena demam ni..
eemmm biasanya klu pas Mirul baik demam mesti tempias demam tu kena kat aku..
addddoooiii la ni la yg payah ni..
korang jgn ingat aku kena H1N1 plak..
ish minta dijauhkan lor..
aku ngan Mirul sama je.. klu kena selsema + batuk confirm terus demam punya..
demam bukan takat mkn panadol blh baik..
mesti nak kena mkn ubat klinik baru blh kebah demam tu..
dan satu lagi klu kami berdua demam pastinya ngades dan over manja gitu..
muuaaahhhaaaahahhaaa..
(tapi kan klu cik abg aku demam, dia lagi tersangat2 over..over..over..manja tau.. )
so ptg nnti, aku akan ke klinik panel.. dan semoga kesihatan ku beransur pulih hendaknya..
korang doakan la ya..

*************************************

okies tutup bab demam tu..
ni aku nak war2 kan.. tentang contest pengalaman bersalin tu..
hah korang jgn suspen ya..
kan aku dah kata.. bab contest2 ni memang bukan rezeki aku tuk menang..
tapi klu bab lain insyallah rezeki aku..
macam cik puan neeza kata.. 'bab2 lain serah la pada aku'.. heh..heh..heh..heh..
okies melalut dah..
so korang nak tau sapa pemenang sabun wangi tu.. hah ni dia aku copy n pastekan dari blog ibu addin & nassa


Setelah ditimbang tara – deria dan akal sepakat mengesahkan ibu-ibu yg bertuah utk menerima hadiah yg ditawarkan adalah ibu-ibu kepada anak-anak ini (tidak mengikut turutan):

Damia Aleesya
Nur Aleesya Mohd Adzhar
Muhammad Uwais

Manakala hadiah saguhati adalah milik ibu-ibu bagi anak-anak ini:

Muhammad Najmi Isyraq
Shafiq Nazhan
Nur Humairah Adelia

Tahniah kpd kesemua ibu-ibu. Anda semua adalah pemenang – pemenang di hati anak-anak anda.Abah AddinNasa

dan ini lah hadiah utk para pemenang..seperti yg dijanjikan..
sabun yg katanya superb wangi gitu..
(takde rezeki la aku nak tau harum camne sabun ni.. )
hadiah utk saguhati eemmm korang blh klik sini..
tahniah kepada semua pemenang2.. :D

so ok tu je la.. sok dah 31 hb kan.. ada 4 contest yg aku pertaruh kan.. instint aku mengatakan,aku tak kan berjaya dlm kesemua contest2 tu.. eemmm biasa la kan adat pertandingan ada kalah dan menang...apapun just utk enjoy k :D



22 ulasan:

[-suziey-] berkata...

ala jgn la sedih..xpela xde rejeki..aku pn kalah gk...tp atleast kita share pnegalaman kita bersalin kan..nnti soh ank kita plak baca..ekek:D

miela77 berkata...

Jgn le cenggitu..mana tau tetiba mr random pilih ko lak, dpt pekasam free...ko da add ur link kat entri award tak? cpt..esok nak srh mr random wat keje nie..

reen berkata...

biasalh kn kak..adat prndingan..ms sek dulu sy dh bnyk kali kalah...dh lali da..
harap akak tabah mnerima dugaan...

semoga akak sihat sejahtera..rajin2 mkn ubt ye!!!
ntah2 ad lgn kot!!!hikhikhik..gurau jek!!

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

belom berpihak tu tp uasahakan ada...bagus tu..
Cepat2 gi makan ubat..hope cepat sembuh yer..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
betul bagai ko kata.. aku tak rasa sedih pun even aku kalah dlm apa jua contest. tapi rasa seronok sebab aku join semua contest yg ada..

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
hik..hik..hik.. aku bukan sedih.. saja je tu.. eemmm dah byk kali aku add kan.. tak tahu la terpilih ke tak

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
memang pun adat la bertanding kan.. ala sebelum ni akak dah byk join contest yg bukan dari blog gak.. pun akak kalah.. akak tak kisah pun.. tapi akak puas sebab akak dpt join.
insyallah..blk ni nak g klinik la ni :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
ha'ah betul..betul..betul.. :D

delour berkata...

smelah kte kak..
selsema+batuk+demam=xsggup!
smga akak cpt smbuh=D

atty's berkata...

rina..jgn lupa makan ubat tau..leps tu rehat cukup2.semoga cpt sembuh

mama tisya berkata...

hah kalo dh rs tk sedap bdn tu cpt2 mkn ubt so tkla melarat

tkpe tk menang janji kita sama2 memeriahkn dunia contest bloggers

lgpn kita leh ingt saat2 indah melahirkan ank..saat yg tk dpt dilupakn..hanya mereka yg mengalaminye saje yg leh merasai..kalo org tnye camner sakit bersalin kita tkleh nk jwb....sakit tetap sakit..cz stiap org lain pengalaman kn

Mrs LVoe berkata...

rina,
cepat2 g jumpa doc. skrg nie musim demam

nza berkata...

ni mesti kes mak n ank sehati, sejiwa, sedarah dan se bagai2..moga cpt sembuh..take care okey!!!

mummy_ayu berkata...

ala..jangan la sedih..macam frust je.belum rezeki nak menang tu, nanti dah rezeki..terus juara.kan..senyum. ayu pun nak buat contest, nanti join yer...

neezareef berkata...

xpe leh cuba lg dilain contest

ko kan ratu capture number

CuTeMiUt78 berkata...

~delour~
eemmm alhamdulilah.. dah ok pun

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
thanks kty.. dah mkn bat.. dan dah kembali sihat ni :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama tisya~
alhamdulilah.. sihat sudah..ik.hik.. hik..betul tu...

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
sha, alhamdulilah.. dah sihat dah

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
yeflah kot.. hik..hik..hik.. alhamdulilah sihat dah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
eh tak la.. it ok kan.. adat la tu...
oh nak buat contest gak ya.. insyallah nnti kita join k

CuTeMiUt78 berkata...

~nnezareef~
wakakakaka... iyola tu... insyallah