N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Jul 2009

Award Top 50 Yellow Followers

Salam Semua..

Hik..hik..hik.. tajuk tak blh blah.. dah macam.. org kuning tu kan.. i will follow u.
Hari ni aku nak buat satu penganugerahan khas kepada top 50 newest follower aku..

ni la bakal2 penerima award khas tu.. sila klik gambo tuk besarkan ya.. :D

dan ini adalah award yg akan kuserahkan pada top 50 newest follower cutemiut

klu sebelum ni award ni dah pun diterima oleh 100 followers cutemiut.. so kali ni award yg sama cuma lain kaler je utk top 50 newest follower cutemiut ni. Kali ni award ni kaler kuning plak.. menandakan followers cutemiut telah pun mencapai ketahap 151 followers.

Jutaan terima kasih pada all followers yg berminat ngan blog cutemiut ni.. tak kisah la klu korang as jd followers je.. tak mengikuti setiap story mory kat sini, aku tak kisah..

Yg pasti.. korang tetap menjadi followers cutemiutkan.. :D apapun terima kasih byk2..

p/s: pada sesapa yg jd followers cutemiut tapi belum dpt award ni.. sila beritahu aku ya.. dan jgn malu2 utk ambil award ni.. :D



20 ulasan:

Zetty84 berkata...

Thanks ye akak...zati amik... ;p

MamaDamia a.k.a Haiza berkata...

nama ada dalam list...thank you so much ye...macam best plak jadi silent follower pun leh dapat award...ku ambil dengan hati yang gumbira....thanks again...award yang sangat cutemiut...hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~zetty84~
sila2 jgn malu2 ok :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamadamia a.k.a haiza~
hik..hik..hik.. tak kira la silent ke tak.. jemput ambil ya :D

Gieyana berkata...

Cute ~ Baik hati ko yer..aku nak amik lg bleh? hiks3...dh amik dh ritu...gurau jer...:D

reen berkata...

dh la cun...rajin..baik hati lak tu...hikhikhik...

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Naseb baik nama aku naik kali ni cute...
kalu tak, gerenti aku majok 2 mnt...

keh3...

aku amek key..Terima kasih Daling

ibu addin dan nasa berkata...

Thank you, thank you!

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
hik..hik..hik.. ambil la.. tak kisah punya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ala dik.. akak ni biasa2 je.. saja suka2 :D

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
walllaa... takmo majuk2 aarrr.. nnti aku tak pandai nak pujuk.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu addin & nassa~
welcome.. :D

TiNiE berkata...

yeyyy..dpt award...
tq tq..zasss amik

miela77 berkata...

Daku amik ek...rasanya blum penah amik lg...

CuTeMiUt78 berkata...

~tinie~
hi..hik..hik.. ambil jgn tak ambil ya

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
dipersilakan ambik k

Mama-Danish & Sarah berkata...

time kasihhhh.... comellnya... nak tempek la kat blog nanti.

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
tempek jgn tak tempek.. :D

nza berkata...

thankz a lot..so cute..mesti ank2 akak suke award tu..nnti akak tepek kt blog akak.

zue @ annaleeya berkata...

sy amik tau... TQ erk..