N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Jul 2009

Tag : Ooopppss Marah la Plak !!

Salam Semua..
Hhhaaaaiiiisssshhhhh..... tgh MAAAARRRAAAAHHHHH ni.....
ada cam muka org marah tak... hik..hik..
Opppss.. napa plak aku tetiba tgh nak marah kan.. marah kat sapa.. eemmm yg bebenornya kan aku sekadar utk menyelesaikan tag MARAH ni hah..
heh..heh..heh.. jgn suspen aaarr
Aku telah ditag oleh Reen & Kty
Kebetulan, tag yg sama makanya aku jawab sekali gus aarrr...




1) Bila last kena marah?
eemmmm last aku kena marah... klu tak silap aku 2 bulan yg lepas kot..

2) Kena marah dengan siapa?
Aaaiiisshh... nak kena letak nama ya.. emmm ngan En. Rizal a.k.a laki aku lor...

3) Apa tindakan anda bila kena marah?
eemmmm... laki aku yg marah.. klu betul salah aku.. aku duk diam je.. pekakkan telinga.. buat2 tak dgr.. tapi klu bukan salah aku.. memang aku jd cam singa plak.. blh gitu..
4) Apakah perkataan pertama yang keluar selepas anda dimarahi?
eemmm aku ckp tadi.. klu salah aku.. aku duk diam je la, jawab dlm hati.. tapi klu bukan salah aku, aku akan ckp cenggini.. " eh, ya ke sy yg buat.. org lain salah.. pehal plak nak marah sy.." dgn nada yg agak perli....eemmmm blh gitu
5) Antara bentes kaki dengan pijak kaki, mana pilihan anda jika anda dapati anda tidak bersalah?
eemmmm.. dua2 aku takkan buat.. nak mampos klu buat camtu.. aku akan buat ngan cara aku tersendiri.. oopppss rahsia tu..
6) Rasanya, bila anda kena marah, anda akan lepaskan pada orang sekeliling kah? Atau siput tepi pasu? Atau pokok daun semalu?
apa kes nak ckp ngan siput ke daun semalu.. selalunya klu aku kena marah.. aku ckp2 ngan Mirul.. buat hilang tensen... tu klu kena marah ngan laki aku lor...
7) Apakah ucapan anda kepada orang yang suka marah2?
eemmm... marah2 la selalu.. klu nak cepat jantung tu berenti.. blh gitu..
8) Senaraikan beberapa orang yang anda rasa boleh jawab tag ini.
eemm sapa ya aku nak senarai kan ni..
eemmmm ok kepada sesapa yg telah pun membaca n3 marah aku ni.. sila la buat, walaupun dah buat.. tetap kena buat.. hik..hik..hik.. blh gitu..
makanya selesai tag marah aku ni yo.. :D
harap reen & kty puas hati ngan segala jawapan aku tu.. mekacih ya, sebab sudi tag cutemiut ni..





10 ulasan:

neezareef berkata...

bentes x pijak pn x..wah bunuh terus ke hape

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
wakakakaka... idak ler smpi nak berbunuh..hik..hik...tu dah kes lain tu.. :D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

DH TERBACA

KENA BUAT LA KN??

HIKHIK

CuTeMiUt78 berkata...

~gadis kg separa bandar~
heh..heh..heh.. kena la kan.. :D

Eita berkata...

byr utang tag ya kak :)

atty's berkata...

tq rina..sudi buat..tag..nie..

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~
ha'ah dik...

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
sama2 kak

ct rahani berkata...

wah apekah rahsia akak nk lepaskn kemarahan tuh.. ermm..

reen berkata...

okies..puas ati lor..
baru jumpa tag ni..huhuhu