N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Jul 2009

To All Cutemiut Voters !!

Salam Semua..


Okies la korang... klu tadi aku publishkan award2 yg aku terima.. la ni aku plak nak menganugerahkan award khas pada 19 voters yg telah vote cutemiut dlm contest Rumah ku syurgaku tu..
Emmm seperti yg aku janjikan.. klu aku menang kepada yg vote aku, akan terima something dari aku kan.. tapi ate aku tak menang dlm contest tu.
Walau pun camtu.. aku mengucapkan bebanyak terima kasih kepada yg vote aku tu..
Emmm tak sangka gak.. ramai yg vote cutemiut tu..
Bila aku check blk kat blog MamaD, rasa terharu gak la..
sebab ramai yg vote..
Maka terima la award yg tak seberapa dari aku ni tanda terima kasih pada korang2 yg vote aku.. :D
Dgn bebesar hati aku anugerahkan award ni pada
  1. Miela77
  2. Reen
  3. Dee
  4. Mamamanja
  5. Honeylanz
  6. Nizza-Abira
  7. Catlina
  8. Jivebumz
  9. Mama Double A a.k.a syareena
  10. Mama Tisya
  11. Suziey
  12. Yan
  13. Ct rahani
  14. Mamamie
  15. Neezareef
  16. Mommy Mimil
  17. Ibu_arifa
  18. Nza
  19. Mama Ayin_fasha

So pada nama2 yg tersenarai tu.. sila la ambil..

terima kasih daun keladi..

klu ada contest, vote la lagi.. :D

p/s: okies.. pasni akan kusambung n3 contest yg bakal aku join.. :D

20 ulasan:

honeylanz berkata...

x pe leh cuba lg next contest!!
tq..for awards

ct rahani berkata...

wah nice award.. nti sy amik tepek kt blog yer..

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

huhuuhu..naper nama ku tiada..raih simpati nih..heheheh..padehal ku vote..hehhe..x cayer cer gi tgk balik..ekekek,,,

Dee berkata...

dh amik..u rajin join contest..i malas..so, i support u jelah..hehehe..

mamadanish78 berkata...

wah...dah siap bg award ye...
bagusla....he2

Mamamanja berkata...

heheheh... akhirnya.. tercipta gak award ni erk??

neezareef berkata...

gantung kang jgn x gantung..tq

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
insyallah.. hik..hik..hik.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
ambil jgn tak ambil.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
oppsss.. sorry termiss plak.. ok dah edit dah.. nnti ambil tau.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
hik..hik..hik.. mekacih ya sudi nak support.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamadanish78~
emmm kita tak menang kan.. jd la voters dpt award

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
heh..heh...heh.. ko la pembakar semangat.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
gantung jgn tak gantung.. :D

[-suziey-] berkata...

xpe cube lagi contest yg l;ain ok..hehe..thanks for the awad,,..alamak..dlm draft ni penuh ngn awrd ko je rina..ekek:D

moMmY miMiL berkata...

thanx 4 d award..
ko ni mmg sgt rajin le rina bg award nih..hihi..

reen berkata...

mekacih bg award ni.....cyng akak..mmuahhhh...:)

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik.. eemmmm ya ke.. wah ni ko kena la buat satu lemari khas award2 dari aku je.. keh..keh..keh.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
hik..hik..hik.. tu just utk tanda penghargaan je.. dan tanda terima kasih kat korang yg sokong aku

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
hik..hik..hik.. :D