N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Jul 2009

Tag : Tentang Diri!!

Salam Semua..
Ok tadi aku dah jawab tag tentang perapi diri tu kan.. ni aku nak jwab tag tentang diri plak..
Eemmm ya ke tentang diri.. hik..hik..hik.. duk layan je la ya..
Tag kali ni dari Honeylanz
Mekacih ya Has, sudi tag kita.. walaupun kita dah pernah buat tag ni..
Tapi demi kawan kan.. kita buat la lagi..
Jom kita layankan soklan tag ni.. :D


1. Bekas kekasih saya adalah :
eemmmm x-bf aku mesti la seorng lelaki kan.. nama takyah britahu aarr.. bukan korang kenal pun kan..
2. Saya sedang mendengar :
bunyi printer yg ala2 cam nak rosak dh.. takpun printer yg patut ditukar dgn printer baru gitu..
3. Mungkin saya patut :
eemmm.. pergi ke surau utk solat zohor la ni..
4. Saya suka :
jenjalan ; surf internet ; blogging
5. Sahabat-sahabat baik saya :
yg benar2 ikhlas nak kawan dan memahami dan sekepala ngan aku..
6. Saya tak faham :
kenapa ramai org yg dengki dan iri hati.. tak blh tgk org lain senang skit..
7. Saya kehilangan :
eemmm.. takde hilang apa2 pun..buat masa ni..
8. Ramai yang kata :
saya ni over peramah.. dan baik hati.. (eemm baik hati ke aku ni..hik..hik..hik..)
9. Makna nama saya :
eemmm tak pasti la utk nama Maiza tu.. mungkin gabungan nama mak & ayah kot.. Azrina klu tak silap eemmm apa ya.. lupa plak..
10. Cinta itu adalah :
Perasaan yg penuh ngan keindahan dan mendamaikan..
11. Di suatu tempat, seseorang sedang :
discuss something... dlam bahasa ibundanya.. (cino)
12. Saya akan cuba :
menyelesaikan segala hutang2 tag hari ni..
13. Ayat SELAMANYA membawa maksud :
kekal dan abadi
14. Telefon bimbit saya :
eemmm tipon cam ayam berjenama nokia
15. Bila saya terjaga dari tidur :
akan pastikan Mirul tak ngompol klu tido.. serta pastikan cik abg syg pakai selimut..
16. Saya paling meluat bila :
time saya sibuk.. hah masa tu la macam2 benda yg urgent akan diletakkan kat atas meja..
17. Pesta/Parti adalah :
masa untuk bergumbira
18. Haiwan yang paling comel yang pernah saya temui ialah :
eemmmm... apa ya.. arnab kot..
19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
eemmm time budak2... seronok yg amat.. takde masalah yg nak difikirkan..
20. Hari ini :
Jumaat penghulu segala hari...
21. Malam ini saya akan :
main2 ngan Mirul
22. Esok saya akan :
coti2.. sok adalah minggu coti2..
23. Saya betul-betul inginkan :
ketenangan hidup dan bahagia selamanya bersama keluarga tercinta..
24. Ketika saya lihat wajah saya di hadapan cermin pagi ini :
ish.. bila la jerawat sebijik ni nak hilang..
25. Pusat Membeli belah atau arked permainan :
Pusat membeli belah.. ate kat sini tak byk arked permainan tu.
26. Makanan barat atau Jepun :
Better barat la.. Jepun ni tak tertelan dek tekak aku ni..
27. Bilik yang terang atau gelap :
Bilik yg terang gitu..
28. Makanan Segera adalah :
makanan yg cepat dimasak..
29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang :
Emmmm blk nnti bebaik ya, mkan tau..pesan kat cik abg syg yg blk kerumah utk solat Jumaat
30. Siapa yang anda mahu TAG?
eemmmm tentunya ramai yg dah buatkan..
Cam tag tadi, aku tak de mood nak tag sesapa.. makanya tag ni setakat ni saja..
Tapi klu sesapa yg kekurangan idea nak buat n3.. sila la buat tag ni.. :D
Ok Has, harap berpuas hati ngan segala jawapan tuk tag kali ni..
p/s: yeeaaahhaa.. akhir nya selesai kesemua hutang2 tag aku..





18 ulasan:

ct rahani berkata...

mood M akak dh abis la nih ek.. patut la kemain rajin settlekan utang.. hiks..

Dee berkata...

sib baik x kena tag..tgh bz ni..byk tag tertangguh...

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Aduhaii..panjang nye TAG kali ni ...pengsan aku nak jawab,

so..aku tak amek yg ni ar..lagipon aku penah buat TAG ni...kang jemu peminat setia aku nak baca..

**Puiiihhhh!!! xD

ninie berkata...

byk gak tag awak ye....hehehe..

Mamamanja berkata...

panjang giler tagnya... dapat gak.. ntah bila la nak menjawabnya

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
ha'ah dik.. menggagahkan diri utk menyelesaikan semua.. klu tak mau duk jd pekasam nnti.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
tau.. sekarang ni ramai gak yg malas nak buat tag kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
hik..hik..hik.. takde paksaan pun.. tak nak ambil takpe..

CuTeMiUt78 berkata...

~ninie~
emmm... byk.. tu yg menggagahkan diri buat gak.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
ha'ah kan.. ni pun ambil masa nak buat gak.. :D

Mak Su berkata...

rajinnya, sekali jawab tag sampai tiga :D

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
menggigihkan diri kak.. :D

[-suziey-] berkata...

waa rina hari ni hari menjawb tag ke..tag marathon gituh..ekeke:D

reen berkata...

coppps!!!!lum selesai lg!!..ad tag yg trhutang sis...cuba pikir tul2...

Yan berkata...

cam dah penah wat tag ni... seb tak kene lg.. ekekekekek..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ha'ah la.. klu tak settekan.. mau jd pekasam nnti. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
utang tag dari ko kan.. tag pasal marah tu kan.. dah selesai la dik.. dah buat dah.. cuba check blk n3 akak yg lepas2 tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
hik..hik..hik.. sama la akak pun dah pernah buat gak.. tapi dah kena tag lagi.. jd buat lor.. :D