N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Jul 2009

Kena Half Day !!

Salam Semua..
Aku kena half day ni.. tadi call pengasuh Mirul tanya keadaan dia camne..
Risau gak la kan.. kot la dia merengek2 je..
Tapi alhamdulilah dia ok cuma suhu badan dia tu.. panas je..
Eemmm walau cam tu pun dia stil nak main.. tak merengek2 bagai.
Apapun aku tetap nak blk gak.. risau weeeii..
Takut suhu badannya makin panas karang.. tak pasal2 je kan..
Jd aku akan half day nak bawa g berurut
Kot la ada urat2 tersimpul.. ate dah diberi ubat demam pun..
cam tak turun je suhu badannya..
Ibu mana yg tak risau kan..
So ok la korang.. aku chow dulu..
Doa2 kan semoga Mirul sihat seperti sedia kala k.. :D



10 ulasan:

mamamiera berkata...

hmmm harus lg wajib bwk urut.. kal0 demam pahtu baik kjap demam balik tu maknenya adelah urat2 terpeli0t.. miera cam tu gak ari tu.. bwk g urut tejerit2 menggigil2 dia kesakitan.. tp pas urut langsung baik demam terus nakal balik..

[-suziey-] berkata...

ouh mirul plak demam yek...semoga mirul cpt sembuh ok...rajin2 mkn ubat ye cayang ...

moMmY miMiL berkata...

ooo..kalu bbdk demam, bwk g urut ek? aiseh..xtau plak aku..

smoga mirul bolat cepat sehat k..jgn lupe mkn 'bobat' (bak kata mimil..)

reen berkata...

anak2 sy pn klu dmm p urut baru kurang..almklumlah bdk2 ni lasak...
semoga mirul cepat sembuh..jngn lupa mkn ubt lg ye...cara tradisional pn leh..minumkn rebusan akar klapa&akar pinang..
sis,jngn putus asa...setiap pnyakit ad ubtny..yg pnting usaha..insyaallah..

masviona berkata...

mirul demam ke huhuhu samalah ngan damia dia punbatuk gak tuh...siannya lah if tgk bebudak demam kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
sama la ngan mirul.. dia punya meronta time kena urut tu.. kita yg pegang ni pun cam nak tercampak tau.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
alhamdulilah dia ok dah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
hik..hik...hik.. gitu la org tua2 kata..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
eemmmm betul.. betul.. betul..
eemmm ok gak petua tu.. insyallah klu tak baik demamnya tu.. akak cuba petua tu ya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
ha'ah viona.. risau nya tak blh nak kata dah.. :D