N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Jul 2009

Contest : Unique Wedding Photo

Salam Semua..
Okies ni n3 utk contest lagi..
Gilos contest kan aku ni..
Tak pernah nak serik utk join contest..
Walaupun tak pernah menang..
Just think positive.. just 4 fun k..
Dan just suport blog member yg menganjurkan contest ni..
Okies contest kali tentang

contest dari ibu eiyman

walaupun hati aku berdetik mengatakan.. pastinya contest kali ni aku akan tewas gak..
tapi tak pe la.. macam yg aku katakan tadi.. just memeriahkan contest2 yg ada..
Okies as usual setiap contest mesti ada syarat kan.. so ni yg aku copy & paste dari blog ibu eiyman

Syarat-syarat
1. Terbuka kepada semua blogger tegar
2. Uolls diwajibkan menjadi Follower blog e-caR NazRin aka ibuEiymann serta add link blog ini dalam blog list uolls
3. Sila tempek gambar di atas sebagai banner di sidebar blog masing2..banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini
gune link ni: http://ecarnazrin.blogspot.com/2009/07/unique-wedding-photo-contest-sticky.html
4. Sila buat special entry contest ini dan upload 1 keping gambar perkahwinan uolls yang ter UNIK / UNIC / UNIQUE.. pada gambar tersebut sila nyatakan:
- Nama uolls & suami/isteri: (full/nick name)
- Tarikh Tunang, Nikah, Bersanding, Resepsi, Bertandang etc:
5. Sila jawab 2 soalan wajib:
i) kenapa uolls rasa gambar yang dipilih itu UNIK/UNIC/UNIQUE..??
ii) kenapa uolls suka membaca blog e-caR NazRin aka ibuEiymann??
6. Pastikan di dalam entry uolls ada dinyatakan link2 tersebut (no link back will be disqualified):link blog ini: http://ecaRNazRin.blogspot.com/
7. Setelah siap entry tersebut, sila tinggalkan URL-link-contest-uolls di ruangan comment pada entry ini sebagai tanda uolls SAH menyertai contest ini..ini juga memudahkan para juri membuat edisi terjah ke blog uolls
8. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan wedding photo yg ter UNIK/UNIC/UNIQUE.. yg lain daripada yang lain nak masuk contest nie mesti uolls nak tahu apa hadiahnya kan..hadiah2 akan ditaja oleh (hadiah misteri utk penyertaan ke-7, 17, 27, 37, 47, 57, 67, 77...and so on yg blkgnye ade no. 7..coz 7 is my feveret no.):

p/s: selalunya contest yg ada kebanyakannya sesuai utk mereka yg dh ada anak..so, dis time.. semua buleh masuk..yg ade anak ker..yg x ade anak ker (kecuali anak darezz & bujang trang-tang-tang jer x leh masuk)..apalagas, uolls cepat godeks balik gmbr kawen uolls..gud luck!!

okies tu semua la segala syarat2 yg patut dipatuhi utk masuk contest ni
So ni la aku rasa gambo terunik masa wedding aku..

eemmm actually ni gambo sebagai tanda kenangan..

Nama Suami : Mohammad Rizal

Nama Isteri : Maiza Azrina aka rina aka cutemiut

Tarikh nikah : 7.07.06

Tarikh persepsi : 8.07.06

Tarikh Bertandang : 16.07.06

okies ni la gambo utk contest ni..

i ) kenapa aku rasa gambo ni unik.. ??
sebabnya masa ni cik abg aku buat lawak.. masa ni baru pas kena tol kat dpn pintu sebelum dibenarkan naik keatas pelamin..
Cik abg aku blh plak suruh pengapit aka anak sedara dia kipas laju2 sebab dia gabra nak naik pelamin.. takut pelamin roboh.. eemmm gitu la plak.. hik..hik..hik.. semua org yg ada kat dpn pelamin blh gelak kan dia.. tu bagi aku aksi yg amat spontan k.. hik..hik..hik.. blh la dia ckp camtu.. tak patut betul tau cik abg aku ni.. :D

ii) kenapa aku skeee baca blog ecar aka ibu eiyman
Sebab blog ecar ibu eiyman ni skkkee buat cup cake yg cantik.. aku skkee tgk.. kekretifan dia mendesign kek2 yg comel.. dan juga skkee baca kisah dia n family.. Emmmm ibu eiyman ni pun rajin join contest..walaupun kekadang aku just g blog dia tanpa meninggalkan sebarang jejak.. tapi aku mesti tgk blog dia.. utk ketahui update yg terkini.. :D
hah.. aku rasa dah memenuhi segala syarat.. dah buat back link.. gak la.. eemmm agak kan aku terpilih tak utk pemenang misteri angka 7.. eemmmm tgk je la kena ke tak.. hik..hik.hik..
Contest ni akan berlangsung hingga
27 Julai 2009
so kepada sesapa yg nak join lagi.. jom kita ramai2 join memeriahkan contest2 ni.. hik..hik..hik..
p/s: cam biasa la kan.. klu dah nama pun contest... makanya n3 ni akan melekat kat sini smpi la tamat tempohnya.. jd story mory baru.. kena la turun kebawah.. bawah..dan bawah lagi.. :D

27 ulasan:

ikiqzana berkata...

cutemiut.. bagus gak contest ni.. harap berjaya ye... tapi mmg kelakar dan spotan gmbr cik abang cutemiut tu.. suker negok...

J@J@ / Bini The Rock berkata...

ekekke...
ape yg cik abang tu gelakkan tu Rina?

:)

YanDarwisy berkata...

Alamak...ni yg aku nak buat flash back balik ni. Shahdu jer. Ko jgn lupa jwb tag mak!

ninie berkata...

ape yang kelakar sangat la tu agaknye...hehehe..

Gieyana berkata...

wahhh...joint contest yer..all the best yer...

~ mmg unik picture tue..cik abg ko hepi jer lepas kena toll...:D

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
eemmm tu la.. lawak je masa tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
heh..heh..heh.. dia buat lawak kat dpn pintu.. sebelum nak naik pelamin...

CuTeMiUt78 berkata...

~yarndarwisy~
hik..hik..hik... flash back jgn tak flash back.. okies akan aku jawab nnti.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ninie~
hik..hik..hik..yg kelakornya dia blh plak buat lawak kat dpn pintu tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
saja suka2.. eemmm ya ke unik gambo tu.. hik..hik..hik..

Tukang cerita berkata...

salam kak...
gudlak tuk semua contests yg akak sertai...
rajin ye..
:)

U-jin berkata...

hahah..rasa nak tergelak lak tgk gambo cik bang..bukan main hapy lagi..

Dee berkata...

rajin masuk contest eh..hopefully u menang..

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
oh.. mekacih ya :D

CuTeMiUt78 berkata...

~u-jin~
heh..heh..heh.. rasa cam lawak la plak kan. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ dee ~
saja je suka2 gitu. :D

IdaShah berkata...

semoga berjaya yang
rajin ko mencuba
insyallah ko nnt ko mesti menang punya

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~
insyallah.... :D

MiszMama@Haslinda berkata...

hehehe...ingat plak time kawen2 dulu..memang kelako le, ade gak kena tol yek?

ct rahani berkata...

apa la yg kelako beno tuh ye kak..

btw.. gud luck k kak..

TeacherNunu berkata...

bestnyee nak masuk leh lagi tak

zino berkata...

contast lagi?? hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~miszmama~
heh..heh..heh..heh.. biasa la yg ada tol2 ni kebanyakkannya dari johor kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
emmmm masa ni cik abg akak blh buat lawak.. takut nak naik pelamin katanya.. kuat plak tu ckpnya.. tu yg duk tergelak semua org kat situ

CuTeMiUt78 berkata...

~teachernunu~
emmm blh lagi kot.. try la..

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
saja suka suki blh gitu.. :D

e-caR NazRin aka ibuEiymann berkata...

salam terjah dr ibuEiymann.. gud luck!