N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Jul 2009

Check PR Blog !!

Salam Semua..

Tadi sempat la aku jelajah blog kenkawan.. walaupun tak semua..mana yg sempat je la..
So masa tgh duk blogwalking tu.. ada la jumpa pasal ni..
Check ranking blog kita.. emmm lebih kurang gitu kot.
So aku pun duk try la, nak tau gak.. berapa ranking dia kan..
Kat web ni dia beri 10.. so blog aku ni di tahap

emmm.. 2/10. Kira ok la kot.. actually blog aku ni rasanya cam biasa2 la kan.. tak la seglamer mana pun.. dan tak la fofular amat. Tapi bila tgk 2/10 tu.. pun aku rasa dah syukur alhamdulilah.. korang nak tgk berapa ranking blog korang.. klik sini.
tak pun korang blh klik kat bawah ni.. just masukkan je nama blog korang.. n then klik check PR tu..

Check Page Rank of any web site pages instantly:




good luck...
*****************************

eemmmm sekarang ni musim tag dah kembali.. aku tgh duk kumpul segala tag2 dari korang2 yg sudi mengtag aku.. so nnti ada masa free skit.. akan ku selesaikan segala hutang2 tag tu ya.. :D









32 ulasan:

Na Shari berkata...

Sama la kita kak...Na pun 2/10 je :)

No hal kan...

prebetsabu berkata...

selain dari PR ni, kat entry aku tu ada mention pasal ranking Alexa gak...

cuba korang test gak ranking alexa..

sbb rank alexa lebih detail...
dia akan bgtau kedudukan blog/web kita dalam carta.. tempat ke berapa..

lagi syiokk..

maklumat lanjut disini:
http://www.masviona.com/2009/07/fakta-atau-auta-follower.html

Mrs LVoe berkata...

dh try.. sha rasa x accurate sgt la

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

tak kisah laa 1 @ 2 ranking kita... janji ada gak kengkawan yg sudi lepak kan???

ct rahani berkata...

dah try gak.. dpt 1/10.. tp sy rasa blog sy pun biase2 jer.. x ler femes sgt.. x leh caye ar.. hehehe..

sokong kata mamqaypo.. yg penting ader kwn2 singgahkan kak.. syukur dah.. hehehe..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

tak kira la no bapa pon janji blog akak tetap no 1 di hati sy...

hehehe..

atty's berkata...

oke le tu kan..na..janji ade..maknanya ade le org..baca..

Tukang cerita berkata...

TQ for sharing...
macam best jer...
nak try jugak!!
:)

Ummi Hanie berkata...

salam kak kiut..

eh same la ranking blog kiter..

taniah2... =)

moMmY miMiL berkata...

ye la rina..
weols pn stuju ngan mamaqaypo tu..
x kesah la camne pn rupe bentuk blog kite, jnji ramai yg lepak..
n weols hepi je sambil jenguk2 dak mirul bolats itew..hehe..

Yan berkata...

same kak same... 2/10 gak hehe

zino berkata...

boleh caya ke tu hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~Na Shari~
yup... eemmm betul tu.. ok la kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~prebetsabu~
emmm... dah cuba dah.. tapi dlm ranking 10000 tu kan.. blog cute-miut ni tak tersenarai la plak.. memang all detail kita tau kan.. thanks for the info :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs Lvoe~
hik..hik..hik.. just for suka2 kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaqaypo~
yup.. betul tu mama.. tak kisah la kan.. berapa pun rankingnya.. yg penting kengkawan skeee dtg dan lepak2.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
yup.. betul tu dik..

CuTeMiUt78 berkata...

~gadis kg separa bandar~
oh ya ke.. mekacih ya dik.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~atty's~
ha'ah kan kty.. janji ada org nak baca gak blog ni.. hik..hik..hik.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
cuba..jgn tak cuba.. :D

J@J@ / Bini The Rock berkata...

alahaiiii.....malu la nak bgtau.

Eden punyo 0/10... :(

tak glemer yu!....kui3...

CuTeMiUt78 berkata...

~umie hanie~
eh... sama ya.. hik..hik..hik.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
ha'ah kan.. betul tu... kita pun sokong gak.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
heh..heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
emmmm ntah la.. blh kot.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
ala.. jgn sedih2 la.. tu kan just for fun je.. tak kisah la berapa ranking pun..macam yg diaorg kata.. yg penting best nak lepak2 dan baca blog kita.. :D

~zuraiwan~ berkata...

aaa kite pun ada tgk kt blog masviona tuh....

reen berkata...

dh cuba try test dh..sama la 2/1...bak kata SAIDA..OK LA TU!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~zuraiwan~
ha'ah kan...

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh.. ok la kan.. :D

reen berkata...

he...benony x pham...tp try test je..huahuahua...

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
buat..buat faham je.. :D