N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Jul 2009

Funny Birthday Moment Contest

Salam Semua..


Okies, ni lagi contest yg aku nak join..
Tadi ni duk blogwalking.. skali ada la terbaca mengenai funny birthday moment ni hah dari blog nana..tgk cam best je kan..tak kisah la menang ke kalah, just 4 fun..
Actually contest ni anjuran dari blog Bettyone yg mana Betty ni akan menyambut besday dia on 16th July ni.. so happy besday to her.. aku pun baru je kenal ngan Betty ni.. baru jd followers.. kira dia ni new friend la ya..


Okies utk sertai contest ni.. as usual mesti la ada syarat kan..
ni aku copy & paste kan blk.. dari blog betty


This contest is super-easy to enter.
Complete these six (6) steps and you can stand a chance winning the prizes!

1. Follow bettYone @ My.B.E.T.T.Y.ful.Soul.Blog - add bettYone to your blogroll.
okies.. Betty, akak dah pun jd followers Betty n dah add link Betty kat my cute-miut78link tu..


Emmmm.. actually kan gambo ni masa Mini besday Mirul yg ke 2 thn pada 22 April 2009 hari tu.. gambo ni rasanya paling funny dari gambo2 yg lain.. sebabnya.. masa kejadian gambo ni, budak Mirul tak sabar2 nak main kapal terbang yg ada atas kek tu.. manakala, ayah Mirul duk sibuk perbetulkan hiasan kek yg telah dilanggar oleh budak Mirul ni..dgn kapal terbang tu..
serta over excited bila tgk kek.. Belum sempat tiup lilin, hiasan kek habis semua dilanggar ngan kapal terbang yg duk kat atas kek tu. Sib baik la.. sempat gak Mirul tiup lilin atas kek tu.. n selamat dimakan.. :D
So sweet tau.. kenangan tu.. tak akan berulang kembali..


3. Upload one (1) photo showing your most hilarious birthday moments with a creative written description of the photo.

emmm gambo jd ijao la plak.. walaupun ijao harap blh la nampak kan.. :D
(opppsss.. ayah so seksi la plak.. )


4. Place the contest button on your blog sidebar.
5. Add my link: http://bettyone-mybettyfulsoul.blogspot.com/ in your entry.

6. Drop me a comment with the link to your contest entry.


Terms and Conditions
[+] This contest is opened to Malaysian bloggers only.
[+] Entries may be received only during the entry period from

8th July 2009


until


16th July 2009.


[+] You must complete the required steps to be counted in.
[+] Winners will be selected based on the quality, originality, and appeal of the entries.
[+] Judges' decisions are final and no correspondence will be entertained.
[+] Winners will get notified in this blog.
Start blogging on this contest now and win the prizes!

so utk korang ketahui lebih lanjut.. jom klik blog bettty..


p/s: n3 ni pun akan berada disini selama contest berlangsung.. nak tau story mory terkini.. sila la kebawah..bawah..dan ke bawah.. yo.. :D









25 ulasan:

moMmY miMiL berkata...

contest again..hehe..

weols x dapek la nk join coz si mimil x penah celebrate besday lagik..hehe..cian kn dia?

nway, gud luck 2 mirul bolat..

Mrs. Adz berkata...

wah..contest lagi..bagus2..

good luck ye..

Gieyana berkata...

wahhh..contest! Good luck yer...kita jer rasa malas nak joint nie...hehehe

[-suziey-] berkata...

waa contest lagi...syiok nih...heehhe..good luck rinaaa!!

niza berkata...

gud luck mirul!!!!

ibu_arifa berkata...

bes day boy tak sabar2 nk main hiasan kek tu ek...hihihihi..
good luck kak rina dan mirul

ikiqzana berkata...

comel nyer mirul ni geram.. good luck ye..

bettYone berkata...

hmm~ blog anda sedang diperhatikan;D
hihiks..

meh la yg len pon join ha..

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
hik..hik.. cian mimil.. eemmm takpe.. nnti beso skit.. blh sambut ya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. Adz~
heh..heh.. saja memeriahkan contest je..

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
ni pun just suka suki je.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik.. jom la join..

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
eemmm.. mekacih ya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu_arifa~
hik..hik..hik.. gitu la lebih kurang.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ikigzana~
mekacih.. insyallah. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~bettyone~
heh..heh..heh.. peratikan la... kot la blh menang kan.. :D

mamadanish78 berkata...

good luck ye cutemiut...he2..
mmg cute btol mirul ni tau....

atty's berkata...

gudluck..rina.

Ummi Hanie berkata...

bulat sunggoh anak kak ni..camner maintain tu yer?? dia byk makan ke byk susu ?
by the way,gudluck eh...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamadanish78~
thanks ya.. harap2 mirul blh menang kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
insyallah kty

CuTeMiUt78 berkata...

~umie hanie~
hik..hik..dia dua2 blh thn.. susu pun ya.. mkn pun ya// :D

reen berkata...

rajin tul join cntst!!!...arini last day...gud luck sis!!

Nana berkata...

good luck yea..

honeylanz berkata...

gud luck.
dlm pic tu mirul dah x sabar nk makan cake.. sedappp