N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Jul 2009

Thanks Lead !!

Salam Semua..
Actually kan n3 ni dah lama duk kat dlm draft aku tu.. ntah camne mana aku blh lupa pasal ni..
N3 ni nak publishkan cenderahati yg aku dpt dari sorang kenalan bloggger.. dah lama dah aku terima cenderahati ni.. aku rasa ramai gak followers dia yg dah buat pasal cenderahati dia ni..
aku je kot yg ketinggalan pasal cenderahati tu.. sorry ya dik.. terlambat akak publishkan kat blog ni.. so terima kasih tak terhingga buat cikgu yg kecik molek ni.. Lead

nice cenderahati tu... terharu gak la masa terima tu.. cute sgt.. susah payah lead buat khas utk member2 dia.. sorry la korang gambo ala2 blurr.. sebab masa smpi kat ofice tu, aku tak bawa kamera, just snap ngan hp cap cam ayam tu.. makanya gambo kureeennnggg skit..



















6 ulasan:

ct rahani berkata...

wah sonoknya dpt cenderahati.. hehehe..

tngt psl nih.. sy masih ader utang ngan akak.. InsyaAllah plg lambat next month sy kasi k.. sori tau kak klu akak tertunggu2.. hiks..

[-suziey-] berkata...

mmg la cute sbb dia kasi kt cutemiut.,...hahaha..ni yg jeles nih:p

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
memang seronok..
eh, ya ke.. akak pun lupa dah.. ala, takpe..takyah susah.. sok2 klu akak blk by hand je.. takyah pos2 bagai..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ha'ah kan.. heh..heh..heh..

leadleedeea berkata...

hehe...sama2 kak...ehehehee malu ah..siap letak gambo lead..muahaha~!!

CuTeMiUt78 berkata...

~leadleedea~
heh..heh.. heh.. sorry aarr cilok gambo..