N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Jul 2009

Thanks 4 All Freinds !!

Salam Semua..

Okies habis dah kisah anniversary aku tu..(oopsss belum lagi yg bebenornya..belum story mory majlis bertandang kan.. ) eemmm takpe, tu nnti aku story mory pada tarikh yg aku beritahu tu ya.
So ni aku nak buat special ucapan.. ala bukan ucapan apapun, just tanda terima kasih aku pada korang2 semua yg sudi wish dan mendoakan kesejahteraan kami dan kebahgiaan kami.. eemmmm korang mesti tau kan, berkat org yg mendoakan kesejahteraan kita akan menambahkan lagi kebahgiaan kita.. emmm lebih kurang gitu la.. aku tak nafikan tak semua org mendoakan kebahgiaan kita, ada gak yg mendoakan keburukan pada kita.. terpulang pada niat seseorg tu kan.

Walau apapun.. aku ikhlas nak beri ucapan ni kepada semua kengkawan aku yg mana ada meninggalkan wish kat ruang komen atau pun kat ruang shout box tu.. dan juga kepada semua2 lah yg mendoakan kesejahteraan kami.. tiada apa yg dpt aku berikan.. sekadar ucapan yg biasa2 je.. tanda terima kasih aku kat korang semua..


hah ni aku copy & paste kan blk ucapan2 dari korang.. yg mana aku ambil dari n3 My 3rd anniversary tu..

Ms.Lilies berkata...
hepi be'awal'anniversary hehehe....moga bahagia selalu
2009 Julai 1 14:05

honeylanz berkata...
soon la tu..hehe..counting days la ni..
2009 Julai 1 14:06

e-caR NazRin aka ibuEiymann berkata...
hepi anniversary gaks..mine, 4th anniversary on 2nd july.. wishing u n hubby & me n hubby b'kekalan hngga ke akhir hayat..meh, join UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST kt my blog smpena bln anniversary kami.. hehe..
2009 Julai 1 14:11

ibu_umairah berkata...
hapy anniversary yg ke 3 tahun......semoga lepas nie lagi bertambah bahagia...
2009 Julai 1 14:13

reen berkata...
mari sama2 kita cntdwn!!!:Dsy pn ada special day bln ni...:)
2009 Julai 1 14:25

http://www.blogger.com/profile/02641266933299929456 berkata...
Hpy Anniversary....Moga bertambah bahagia & ceria lah hendaknye.....Amin!
2009 Julai 1 14:26

MaMa aYiN_FaSHa berkata...
Kita pon nk buat countdown gak la yer..my special day same date ngan ur anniversary..kekekek
2009 Julai 1 14:28

Dee berkata...
happy anniversary to rina..moga bahagia hingga ke hujung nyawa..amin..
2009 Julai 1 14:57

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...
alhamdulillah....tahniah kak.....semoga kekal hingga ke akhir hayat...
2009 Julai 1 15:44

Na Shari berkata...
Happy anniversarry...Semoga kebahagiaan rumah tangga akak berkekalan hingga ke akhirnya.... :)
2009 Julai 1 15:45

[-suziey-] berkata...
happy anniversary cik cute yek..waaaaaaasyiok2..ni countdown ke? bilernye anni ko ni rina?
2009 Julai 1 16:08

ct rahani berkata...
x lama lg dah tuh kak.. leh celebrate gilang gemilang gitu.. hiks..
2009 Julai 1 16:20

Yatie berkata...
Happy Advance Anniversary to Rina and suami .. didoakan semoga ikatan kalian berdua berkekalan di dunia & akhirat ditambah dengan kebahagiaan, kegembiraan serta diberkati oleh Allah .. amin ..
2009 Julai 1 16:48

Mak Su berkata...
next week ler ek, tahniah! moga berbahagia selalu :)
2009 Julai 1 17:29

mummYaeesh berkata...
wlupun lg 6 ari tetap nak wish gak skang..hiks..happy anniversary rina..semoga kekal selamanye..bleh la tmbah lg sorang..woohoo
2009 Julai 1 19:31

mama tisya berkata...
happy 3rd anniversary..smoga berbahagia hingga akhir hayat bersama suami & ank tercinta
2009 Julai 1 20:29

Mrs. Adz berkata...
happy anniversary ye..moga mahligai kekal hingga hujung nyawa..
2009 Julai 1 21:18

babyluv_ayang berkata...
Happie Anniversary...Insyallah bahagia selalu n ceria selalu kepada adik n hubby yek....n also d comel debab 2 Mirul....heheheheh...dinner kat mana nanti...hehehehe...
2009 Julai 1 22:57

~zuraiwan~ berkata...
sudah mau masuk 3thn ek...happy anniversary......moga2 kekal hingga ke akhir hayat ye...
2009 Julai 2 00:30

atie berkata...
count down lah pulak rina...pepun happy anniversary yang ketiga rina
2009 Julai 2 14:38

KV berkata...
moga hepi selamanya. Cepat2 bagi adik kt mirul!
2009 Julai 2 14:51

neezareef berkata...
dah dekat
2009 Julai 2 16:44

[-suziey-] berkata...
tau dh...0707 yek anni..hehhe..nmpk kt side bar:)
2009 Julai 2 16:46

Tukang cerita berkata...
Hepi anniversary....oooo...baghu lagi kawen nya...Emmmmm...... tahun dpn, tak nak celebrate dgn baby baghu ker?:)
2009 Julai 2 22:47

ibu_arifa berkata...
happy anniversary yer kak cutemiut!! :hug: semoga kalian bahagia selalu :)
2009 Julai 2 23:51

Nana berkata...
eh..eh..aniberseri kita dekat2 la saya 8 July.heehhe
2009 Julai 3 14:59

Mama-Danish & Sarah berkata...
dah wak wishlist belomm. jangan tunggu lama2....hihihi...
2009 Julai 3 16:53

zino berkata...
selamat hari ulang tahun... tahniah.. semuga terus kekal bahagia.. amin
2009 Julai 4 06:47

Mummy Dasy berkata...
Happy 3rd anniversary...semoga bahagia & berkekalan selamanya
2009 Julai 6 13:58

MaDihays{Ida} berkata...
epi 3rd anvsry dear,semoga bahagia dan berkekalan selama2nya..
2009 Julai 6 14:17

ct rahani berkata...
hepi anniversary yer kak.. semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. pas ni leh kasi mirul adik.. hehehe...
2009 Julai 7 07:50

reen berkata...
salam rindu...sis selamat ulangtahun pkhwinan..semoga bhgia..kekal k akhir hayat...amin...
2009 Julai 7 08:43

atty's berkata...
hapy anniversary yg ke 3 tahun utk rina..smoga hidup kalian berdua akan lebih bahagia selalu disamping mirul..dan kty doakan mirul dpt jadik abg..ekekekeke..
2009 Julai 7 08:45

~zuraiwan~ berkata...
selamat ulangtahun perkahwinan yg ke 3thn kpd rina & husband....semoga kekal higga ke akhir hayat ye...
2009 Julai 7 09:17

neezareef berkata...
semoga bahagia selalu
2009 Julai 7 10:05

Zetty84 berkata... Happy 3rd Anniversary....!!!Smoga berkekalan hingga ujung nyawa... ;p
2009 Julai 7 11:50

moMmY miMiL berkata...
07~07~09...Happy Anniversary Rina & Rizal..Smoga kekal hingga ke akhir hayat, insyaAllah..p/s : so, celebrate ktne uols pnye 3rd anniversary kali nih?? Mirul bole la jadik abg x lama lagik ni kn? hehe..
2009 Julai 7 13:54

dan ni plak dari komen n3 majlis nikah tu..

J@J@ / Bini The Rock berkata...
Hapy Anniversary ye Cutemiut.....Mesti sambut anniversary kali ni dgn kek secret recipi ekk??Apepon, slmt berbahagia hingga ke akhir nye, moga dilimpahi rezeki & dikurniakan anak2 yg soleh & solehah!
2009 Julai 7 10:03
neezareef berkata...
happy anniversary..semoga berkekalan selamanye
2009 Julai 7 10:05
honeylanz berkata...
owh..ni sessi flash back la ni..best kan bila dikenang saat di akah nikah kan..syahdu je.."semoga berbahagia selamanya". Insya Allah
2009 Julai 7 10:06
niza berkata...
happy anniversary kak rina!!!
2009 Julai 7 10:08
GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...
selamat hari ulang tahun....semoga berpanjangan hingga akhir hayat..**bila amirul nk dpt adik lg??hikhik
2009 Julai 7 10:18
Na Shari berkata...
Happy anniversarry sis...Semoga berbahagi hingga hujung nyawa... :)
2009 Julai 7 10:26
masviona berkata...
selamat menyambut ulang tahun perkahwinan cutemiutngan harapan moga kekal hingga ke akhir hayat...amin
2009 Julai 7 10:27
siti nurbaiya berkata...
happy anniversary..lima tahun pertama untuk saling kenal mengenal..huhu.... kira baru lagi la ni, masih saling mengenali :)may allah bless both of youamin...
2009 Julai 7 10:44
Ahliahnizam berkata...
Hepi Anniversary. Semoga berbahagia hingga akhir hayat... *sampai ke syurga, Insya-Allah*. ;D
2009 Julai 7 10:50
IdaShah berkata...
hepi anniversary yangsemoga kekal abadi
2009 Julai 7 11:00
nenekrock berkata...
selamat ulang tahun sayanggg hiksely dokan kak rina senantiasa bahagia di samping keluarga tercintamay Allah bless uols=D
2009 Julai 7 11:10
MaMaQaYPo FaMiLy berkata...
Happy Anniversary!! Semoga kekal hingga hujung nyawa...
2009 Julai 7 11:11
Lina berkata...
hepi anni to rina-semoga abadi selamanya....
2009 Julai 7 11:16
kuIna LadyInRed berkata...
tahniah.. moga kekal & bahagia ke akhir hayat
2009 Julai 7 11:37
reen berkata...
tahniah sis!!!...
2009 Julai 7 12:38
reen berkata...
aik!!!ad lak tok kadi eksen ek..ap la dia orng tu wt keje mcm x ikhls jek....nsb bek tok kadi kluang bek2 blake...
2009 Julai 7 12:41

ada gak yg wish kat shout box dan msg aku.. sila ambil k.. tak publish kat blog pun takpe..
pada yg dah ambil sila tinggalkan komen kat n3 ni k..
ni kira cam award terima kasih dari kami gak la.. :D

Aku betul2 terharu ngan segala komen2 korang tu.. terima kasih yg tak terhingga.













25 ulasan:

~zuraiwan~ berkata...

salam...welcome2...alaweiii siap list down lg ek ..thanks...

Gieyana berkata...

Owhhh..kita wish kt entry len tue so nama kita x der kt atas tue..aperpon..hepi anniversary yer..:d

niza berkata...

rajin tul kak rina nih...hehehe...
neway,tqvm...

Zetty84 berkata...

Thanks alot akak...!!! Nanti zati copy paste...rajin akak type suma nih...zati lak yg terharu...ekeke... ;p

neezareef berkata...

siap ade award lg ha...tq

Mrs LVoe berkata...

sorry lewat wish rina.. happy anniversary

moMmY miMiL berkata...

uols mmg rajin la rina..
x dpt dinafikan..
nnti weols tempek kt umah weols okay..
TQ..

JIVEBUMZ berkata...

perghhh dasat tu ramai peminat.. neway semoga bertambah kasih sayang antara akak dan husband ok!

mummy_ayu berkata...

aik..kita pun ada wish kat blog kita, tapi selit selit jer..meh la baca..kat entry PTK.

ct rahani berkata...

akak.. kiter dah tepek award akak nih kt blog kiter k..

reen berkata...

dakulah pengomen tegar...hahaha..perasasssannn!!!
tq!!sis!!!!nt raya sy gntung..:D

Nana berkata...

wah banyak ucapan...heheh

CuTeMiUt78 berkata...

~zuraiwan~
heh...heh..heh.. just utk tanda kenangan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
heh..heh..heh.. bukan camtu.. tak kisah la komen kat ne sekalipun.. sila ambil ya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
heh...heh..heh.. biasa2 je.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~zetty84~
hik..hik..hik.. idak ler type semua.. just copy n pastekan blk je..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
just tanda terima kasih.. jemput la ambil :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
thanks sha.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
hik..hik..hik.. tu biasa2 je... okies..

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
emmm.. akak pun tak sangka ramai gak peminat rupanya.. hik..hik..hik.. thanks dik.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
oh ya ke.. sorry la, tak perasan. apapun mekacih ya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
oh ya ke.. mekacih ya dik.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ha'ah memang pun.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
hik..hik..hik..hik..

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

Salam..sowii yer Rina..baru berkesempatan nk ambik award nih..iedakan coti2 balik kg..nanti ieda tempek yer...