N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Jul 2009

Hip2...Horey!! Wikend !!

Salam Semua...


Emmm... tadi sempat la blogwalking beberapa blog.. (aku ni kan.. jenis klu masuk blog member tu.. bukan setakat baca sekali imbas.. aku skkeee baca setiap n3 yg aku belum baca.. pastu kan prihatin kat setiap side bar blog tu.. tu yg kekadang satu blog aku baca smpi 1/2 jam.. ke 1 jam.. ) tapi kan ni nak beritahu.. ada sesetengah blog aku tak blh nak masuk.. hari tu cam blog niza, terus link ke web lain.. ntah napa ntah.. pelik gak. Ada gak blog yg aku tak blh nak tinggalkan komen cam blog ibu_arifa ; ibu_umairah ; roha!za. So kepada empunya blog harap maklum ya.. bukan tak mo tinggalkan komen or jejak.. tapi memang tak blh.. harap maaf. Pastu blog yg penuh ngan widget2 tu pun aku tak blh nak view.. amat lambat..dan bila view trus jd blank page cam blog Zuraiwan. Emm ke pc aku yg beermasalah.. tapi klu aku on9 dari rumah pun sama gak masalahnya.. so tak tahu la camne kan.. apapun aku still masuk gak blog2 yg aku sebut tu.. :D
Okies la hari ni kan dah Jumaat, so aku nak ucapkan happy wikend kat korang semua.. Sok aku coti2 yor.. tapi belum plan nak buat apa..

Days - Weekend Myspace Comments
selamat bersantai2 cam garfield tu ya..
so aku dah lama tak publishkan gambo Mirul kan.. okies ni khas utk korang semua.. tatapan di hujung minggu.. kot la ada windu2 sama ini budak bam bam...jom tgk aksi ngades ini budak..

aksi ngades tunjuk gigi...

aksi ngades tunjuk leher

aksi ngades yg tak berapa nak menjadi..

dan last pose.. aksi ngades yg very sweet gitu.. :D (oppsss sorry la korang.. baju mirul tu.. basah sebab dia baru pas minum air sirap..)

heh..heh..heh..heh.. ddddaaaaaa.... !!!


33 ulasan:

nenekrock berkata...

ya Allah haiiii geyyyyaaammmnya tgk miyullll..kalo akk ely dpt ni siapla miyuulll...abis merah2 akk ely gomol hahaha...ank akk mmg comelll sgt
heeee smbil ketap bibir ely geram haha

selamat berhujung miggu kak rina
=D

miela77 berkata...

Selamat bercuti di hujung minggu... biasanya cuti kat umah tak cuti...

honeylanz berkata...

selamat berhujung minggu..ceria nye mirul..

ct rahani berkata...

slmt ari mngu kak.. sweetsnye mirul sengeh camtu.. huhuhu..

Amna Faqiha berkata...

salam...canteknya gigi dia...boleh
buat iklan ubat gigi

r0ha!Za berkata...

akak,tq yerk tlg bgtau blog sy xleh nk tnggal komen..slh setting..prihatin btl akak..

Mrs. Adz berkata...

ya ampun..semangat betul mirul ni..bagi makan pe ni..ajar skit resepinya..bila kita nak jumpa ye..

Ahliahnizam berkata...

Salam .....

Kalau suri rumah sepenuh masa ni, hari minggu ke, hari tak minggu je .. sama je. Tapi kalau weekend lunch kat luar, hehehe :D

Waa, montelnye mirul. Dia minum susu cap ape ye ...?. Leh kasik anak2 saya minum, depa ni badan cikeding je, tapi sihat .. Al-hamd ;)

[-suziey-] berkata...

waaa sonotnye bdk tembam ni..comel jek..nk weekend yek..so cuti2 ler ek..hapi weekend..

atty's berkata...

kan main lagi mirul gelak..byk dah gigi mirul..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Selamat berhujung minggu.....

esok saya nak g ke Air Keroh...huhuhu!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

BUDAK NI MMG COMEYYYYY!!!!!!!!!!! Geram betul... SENYUM & MATA sejibik cam MaMa dia... :D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

comelnyaaaaaaaaaaaaa.....

tembam glerrrr....

hehe......

atie berkata...

Hihi...tengok aksi mirul nih....sure punya happy weekend ni rina...

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

alala..suka nya dia...dia tau tuh sok mamanya cuti leh bawak dia gi jenjalan ...

~~ciklinn~~ berkata...

ya allah rasa nak ku cobet2 pipi dia tu..... comell gilerr senyum camtu

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
wakakakaka... gomol jgn tak gomol ya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
heh..heh..heh.. gitu la dia.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
sweet kan.. skeee tgk..

CuTeMiUt78 berkata...

~Amna Faqiha~
ooppss.. malu aarr nak masuk iklan ubat gigi plak.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~roha!za~
heh..heh..heh.. well akak memang skee gitu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs Adz~
hik..hik..hik.. insyallah satu hari nnti kita jumpa k

CuTeMiUt78 berkata...

~ahliahnizam~
tu la keistimewaan utk suri rumah tanggakan.. mirul minum susu lactogen 3

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. budak tu memang... happy sokmo

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
hik..hik..hik.. tu pun gigi belakang belum tumbuh sepenuhnya kak

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
wah.. jenjalan ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mama qaypo~
oppss.. ya ke.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~gadis kg separa bandar~
heh..heh..heh.

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~
heh..heh..heh.. dia memang sentiasa happy kak

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
ha'ah iyo la tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~cik linn~
tu namanya senyum ngades yg menggoda.. :D

Zetty84 berkata...

Yuhu...bestnyer tgk dia sengeh...!!! Eppy jerk... ;p