N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

23 Jul 2009

Emmmmm EL lagi..!!

Salam Semua..

Aaiiisssshhhh... bersiaran langsung dari rumah..
Emmm napa dari rumah... ?? Enggak keja ka ini org..??
Sebabnya mlm tadi Mirul demam lagi..
Adeeehhh tak tahu camne ckp tentang perasaan aku tika ni...
mlm tadi dah bawa ke klinik dah.. pagi ni ok la suhu badan dia.. kembali cam normal.
Cumanya merengek2 je tu yg buat aku kena cuti lagi..
Sib baik la bos faham ada anak kecik kan..
Klu tak.. ada karang kena sound mau keja ka tak mau keja.. asyik coti je..
Emmm nak buat camne kan.. terpaksa la..
Bila dlm saat macam ni... aku rasa cam nak berenti keja je..
Tapi memandangkan byk lagi utang2 yg perlu diselesaikan..
Kesian plak hanya cik abg aku je yg keja utk menanggung semua..
Makanya aku teruskan jua berkerja..
Emmm lumrah la tu kan..
Ni keadaan Mirul alhamdulilah.. dah tak panas.
Sambil aku buat n3 ni dia duk baring tido kat pangkuan aku ni..
rasa tenang je tgk dia tido.. eemmm hilang semua masalah klu pandang anak tido..
Damai je rasa...
Sementara dia tido ni.. blh la aku on9 jap..
Klu berkesempatan.. aku blogwalking umah korang k..






38 ulasan:

honeylanz berkata...

anak2 ni if demam mesti nak dgn kita aja.. cian nk tinggalkan dgn babysitter. mesti ambik EL jagakan..

Mrs LVoe berkata...

amirul dh sihat ke rina? xpela amik EL utk jaga anak. nk bhenti cian lak hubby tanggung semuakn. xpe rina. pahala tlg suami.

insyaALLAH ade rezeki lebih nnt leh bhenti jaga amirul.

nizza-abira berkata...

moga mirul cepat sihat ye :)

ninie berkata...

sian mirul.. harap2 cepat sembuh ye... sian gak kat ibu dia tu...jgn susah hati key...

Dee berkata...

cuba berubat kg jugaklah rina..cuba je..x salahkan..sbb demamnyer x kebah tu..

niza berkata...

sy pun EL ari selasa baru nih...damia demam...doc pun ckp skang tgh musim bdk2 demam...pg td rasa bdn panas lg...uhuhuhu...

kuIna LadyInRed berkata...

demam tak kebah... mcm pasang surut aja....

moga cepat sembuh ya & buat ibunya moga tabah dgn karenah anak tu...

Gieyana berkata...

Kesian Mirul..anak2 nak membesar...mcm nie ar dugaannya kan!
Moga Mirul cepat sembuh yer..:D

sweetfiza berkata...

x pun cuba tukar klinik lain kak...
mana la tau ok plak kan...

semoga mirul cepat sembuh yer ...

atty's berkata...

jaga mirul baik2 tau rina

reen berkata...

tu la kasih sorang ibu kak...ssibuk mana kita anak2 jngn di abaikn..nk,nk..lg bila time bdk2 ni sakit...pelukan ibu ayah tu yg dperlukn...kasih sayang yg meresap akn mngurangkn sakit anak2..rasa dhrgai,dmanjai&dsayangi..

Mas berkata...

Huh, dapat gak masuk blog rina...susah sangat nak masuk..selalu tak berjaya. Keje swasta memang camtu...kekadang keje gomen pun sama kalu dapat bos yang tak faham...sebenarnya bukan derang tak faham tapi dah lupa derang pun camtu gak dulu. Syukurlah bos kita skrg sangat memahami.Anyway doakan mirul cepah sihat

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

musim demam skrg ni....cuaca pun x ok sgt, nak2 kat kl ni, jerebu nyer la, ujannyer laa.....takpun mirul demam nak adik kot...hikss.....

moMmY miMiL berkata...

biasa la beb..
anak demam ni kena la amik cuti..
aku pn baru je EL last monday coz si mimil sembelit..

p/s : aku pun punye niat yg sama cam ko..NK BRENTI KEJE..hehe..tp tggu laki aku kaya dulu la..

Mrs. Adz berkata...

kesiannya mirul..hope mirul cepat sembuh..memang kalau boleh nak duduk umah je kan.jaga anak sendiri..tapi kewangan tak mengizinkan..

Yan berkata...

lor demam datang balik yer.. shianla dia...

takpela kak janji dapat tgk anak depan mata time dia demam2 camni.. nak manja lebey tu ehehe

Mamamanja berkata...

siannya mirul..
demam lagi erk?
moga cepat sembuh

ct rahani berkata...

ooo patut la akak diam je semlm.. el ek..

hope mirul dh sembuh k.. dia nk manaj2 tuh ngan akak.. hiks..

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
yup.. betul tu.. tak smpi hati nak suruh babysitter jaga kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
eemmm alhamdulilah dah sihat kembali.. insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~niza-abira~
alhamdulilah.. sihat dah dia.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ninie~
alhamdulilah dah, sihat dah dia.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
dah.. hari tu masa urutkan dia.. org tu ada gak beri air utk pulihkan semangat dia.. katanya dia cam terperanjat gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
eemmm tul tu.. sekarang ni musim demam kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~kuina ladyin red~
eemmm gitu la.. tapi sekarang dah ok tgknya.. alhamdulilah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
emmm tul tu gie.. memang menduga kesabaran betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~sweetfiza~
dah dik.. dah 3 klinik g.. last2 g blk klinik yg mula2.. baru ok

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
insyallah kak.. memang jaga sebaik mungkin :D

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
memang reen, mirul klu time sakit memang manja yg amat.. asyik la nak duk berkepit je.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~
lor... rupanya selama ni tak blh masuk blog kita ya.. ni dah blh masuk kan. :D
eemmm memang betul tu.. sib baik bos memahami.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~raffelsia Merah~
eemmm memang kan cocer sekarang ni tak menentu.. hik..hik...hik.. takde maknanya mirul nak adik..

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
eemmmm tul tu.. sama la ko ngan aku beb.. sok2.. klu laki kita dah kaya.. baru blh duk tadah duit je kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs Adz~
eemmm betul tu... sokong sesangat..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
ha'ah memang pun..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
eemmm gitu la... alhamdulilah sihat dah dia.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
eemmmm gitu la gayanya..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

takpe la Rina, byk bersabar...moga Mirul cepat sembuh..blh main dgn mama dia smpi penat mama nyer..

ekekkeke

CuTeMiUt78 berkata...

~J@j@ bini the rock~
alhamdulilah ok dah dia.. :D