N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Jul 2009

Majlis Makan Damai

Salam Semua..


Okies ni sambung lagi story mory kenangan wedding aku.. ada yg boring.. emmm, sorry la korang.. hari ni n3 aku memang berkisar tentang anniversary aku je ok..
Utk takmo memboringkan korang, n3 ni kiranya story bergambo la plak.. layan kan..

ni majlis menepung tawar.. dari pihak aku.. atok aku, mak long & pak long aku, makcik aku. Gambo mak ayah aku menepung tawar.. tak dan nak uploadkan.. over load okey..byk gilos
okies ni masa gambo tabur gula2 gitu..

ni masa majlis makan damai.. see meja makan damai kami pun very the simple.. takde tabir2 belakang tu.. ni pakej ngan mak andam skali..

ni acara potong kek.. dlm gambo tgk kek tu tecit je.. tapi yg benornya besar gabak okey.. sponsor by cousin aku dari SR.. actually ada 3 kek, yg lain tak dan nak uploadkan.. :D

Okies... pasni layankan plak.. aksi posing2 pengantin yg ngades.. keh..keh..keh..






25 ulasan:

neezareef berkata...

biru di sana sini

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
keh..keh..keh.. sib baik tak jd biru hitam mata mu..

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

wah2x..meriah ngan blue kaler yer..teringat kenangan lama kita..serba ijo..kekeke...

KV berkata...

noks, hepi anniversary. Moga bahagio sokmo, okeh.

♥nrina♥ berkata...

cantik dan meriah...
mmg kenelah warna biru tu dgn putih..terserlah..

♥nrina♥ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
♥nrina♥ berkata...

eh lupe lak nak ucapkan...
Selamat Hari Ulangtahun Perkahwinan yg ke3..semoga berkekalan sampai bila2..dan dapat baby lagi ramai hehe..

ninie berkata...

selamat menyambut ulang tahun perkahwinan.. semoga kekal sehingga ke akhir hayat...

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
harus la biru semua.. hik..hik.. ate clr tema kan.. :D

mamadanish78 berkata...

WAH..MERIAH..
MMG SERONOK BILA KITA MENGIMBAS KENANGAN2 LAMA NI....
LAGI2 BILA PART MASA MAJLIS KAWIN KITA DULU...
APAPEN..MAMAd UCAPKAN SEMOGA BERKEKALAN YE....

CuTeMiUt78 berkata...

~nnrina~
heh..heh..heh... mekacih ya.. insyallah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~KV~
mekacih ya.. insyallah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ninie~
insyallah.. mekacih ya :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamadanish78~
yup betul tu.. kenangan kan.. tu la seumur hidup sekali.. mekacih ya. insyallah.. :D

moMmY miMiL berkata...

riNa, xpe la..uols teruskn je..lgpn, 2day kn ur anniversary..

mata weols pn dh naik biru..'BIRU MATA HITAM KU'..ahaks! hehe..

nenekrock berkata...

bestnyaaa x sabar rasa haha
kek akk nmpak sedap n geram ely tgk
tebal lak tu

~zuraiwan~ berkata...

wah serba kebiruan.....cantik2..

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
heh..heh....heh..heh.. udah jd biru mata itam tu ya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
keh..keh..keh.. kek SR dik.. tebal gilos.. hoh.. akak dah bau2 nasi minyak ni. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~zuraiwan~
mekacih..mekacih... ala tu semua tinggal kenangan sudah.. :D

Yan berkata...

kak... 3 kek means 3 kali potong la ye

[-suziey-] berkata...

waaaa imbas kenangan gitu..hepi anniversary..eheh..sedapnye itu kek:p

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
tak dan potong 3X potong sekali je..yg lain org lain tlg potong.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
yup.. memang sodap.. dpt rasa cikit je.. :D

reen berkata...

biru mata itmku beb!!!!hikhikhik..
dh trend skunk ni..msti tabur gula2..ms sy dlu...ltak gula2 kt bunga mnggar...mcm2 gaya ek...