N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Jul 2009

Mirul Demam

Salam Semua...

Bersiaran langsung dari rumah.. Hari ni aku terpaksa EL sebab Mirul plak dilanda demam panas. Malam tadi tak lena tido dibuatnya.. ngan aku2 skali tak tido.
So ni budak Mirul tu terlena jap.. sementara dia pejam jap tu, aku tgh tunggu kain basuhan kat dlm mesin.. jap lagi dia bgn nak bawa dia ke klinik.
Takut gak kan.. demam sekarang ni bukan blh buat main tau.. bahaya kan...better cepat check kan.. Mirul klu demam, ala2 pesen ngades lebih.. nak berdukung je kejanya. Satu keja tak blh nak buat tau.. asyik la kena layankan dia je. Mirul ni cam aku gak.. payah nak demam.. tapi klu kena demam tu.. eemmmm memang tak larat nak bgn..melepek je. Tu yg aku risau sgt2 klu Mirul demam.. nak2 sekarang ni macam penyakit ada kan.. makanya dia tecit lagi...ish macam2 la aku duk fikir ni.. ish.. minta dijauhkan dari segala penyakit2 tu..
Okies la korang.. aku nak g sidai kain dulu, mesin dah berenti tu. Karang klu budak Mirul ni dah bgn.. mau satu keja pun tak menjadi.
N3 aku hari ni semua dah di auto publish kan.. makanya klu pas ni ada keluar n3 terbaru, hah tu auto publish la ya..








25 ulasan:

neezareef berkata...

demam la plak..jangkit sape tuh..

btl skang demam jgn wat memain..kena aware

cpt sembuh mirul

ct rahani berkata...

alahai ciannya mirul demam yer.. jangkit ngan sape2 ke kak..

pe2 pun semoga mirul cpt sembuh k..

Khas Lysha berkata...

alahai demam ke mirul,.. moga cepat sembuh yer...

r0ha!Za berkata...

cian nyer kt mirul..moga cepat sembuh yerk..

Ahliahnizam berkata...

Huk alohh ... demam yee,cian dia. Dah try letak cool fever tak?. Saya kalau anak2 setat je nak panas badan .. terus tepek cool fever kat dahi depa.

Stok mmg sentiasa ada kat umah. Kasi dia minum air masak bnyk2, kurangkan panas badan.

masviona berkata...

alahai demam pulak dah mirul...siannya dia...makan ubat tau

moga mirul cepat sembuh.....bahaya tau demam skrang nih

Na Shari berkata...

Hope he will get well soon :)

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

aloloooo..ciannyer mirul...
Cepat rina gi bawa klinik..harap mirul senang mkn obat yer...moga cepat sembuh..

kuIna berkata...

ciannya... moga cepat sembuh ya!

niza berkata...

semoga mirul cpt sembuh...

Mummy Dasy berkata...

semoga cepat sembuh ye..
jgn susut badan pas demam sudah ah ye

atty's berkata...

semoga mirul cepat sehat tau..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
emm tu la, tak tau jangkit sapa.. tapi alhamdulilah.. sihat dah dia.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
emmm tak tau jangkit sapa.. tapi sekarang dah alhamdulilah.. sihat dah dia.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~khas lysha~
alhamdulilah mirul sihat dah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
alhamdulilah sihat dah dia.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ahliahnizam~
hi..hik..hik. mirul tak berapa gemar pakai cool fever tu, sedangkan letak kan sapu tangan basah kat kepala pun dia dah gelisah je..

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
eemmmm alahamdulilah, mirul sihat dah.. sib baik dia senang makan ubat.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~na Shari~
alhamdulilah.. sihat dah dia.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
alhamdulilah mirul jenis yg senang nak mkn ubat.. sekarang ni pun dah sihat dah dia.. alhamdulilah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~kuina lady in red~
alhamdulilah.. sihat dah dia.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~NIZA~
alhamdulilah.. sihat dah mirul :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
alhamdulilah.. sihat dah.. hik..hik..badan still maintain.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
mekacih kty,.. alhamdulilah sihat dah dia.. :D

reen berkata...

memang tngh musim ni...dmm selesema..batuk..
rajin2 mkn ubt ye miyul...smoga cpt smbuh!!