N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Jul 2009

Tag : Oh Anakku !!

Salam Semua...


Slamat pagi... hari ni still ada mood nak sambung tag2 yg duk bertapa kat draft aku tu..
eemmm tgh bersemangat beb...
so hari ni aku akan cuba gak menghabiskan saki baki yg tak terbuat lagi..
heh..heh..heh.. bila dah musim tag ni.. makanya berderet2 la tag tu kan..
Okies jom layan tag utk hari ni..
Tag ni aku terima dari honeylanz
Actually kan tag ni aku dah pernah buat dah.. tapi dah lama gak la rasanya..
Maka demi kawan kan.. aku buat lagi k..
Thanks Has sebab sudi senarai kan nama kita utk tag kali ni.. :D
Tag Anak

1- Anda sudah mempunyai berapa orang anak & nyatakan Girl or Boy?
Emm.. setakat ni hanya sorang je tu.. anak lelaki..
2- Bila perancangan anda untuk menambah anak?
EEmm..tunggu Mirul pandai berdikari baru menambah kot :D
3- Nyatakan nama anak anda & ape makna nama anak anda dalam islam?
Mohammad Amirul Hisham
Mohammad - nama nabi kita
Amirul - Pejuang
Hisham - Kebenaran
4- Siapakah yang memberikan nama anak anda?
Nama Amirul Hisham tu.. ayah nya yg beri.. aku duk tambah Mohammad tu je..
5- Dari mana tercetus idea memberikan nama anak anda?
Ayah Mirul ni dulu adalah peminat tegar racing.. so ada sorang rider ni namanya Amirul Hashim tak silap aku.. tu yg duk berkenan ngan nama Amirul tu.. cuma kami ubah ke Hisham..
6- Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata...apakah nama yang akan anda beri?
eemmmm.... klu lelaki la kan.. kami akan kekal nama Amirul tu.. tukar nama belakang je. Klu perempuan.. belum difikirkan utk setakat ni..
7- Bagi yang sudah mempunyai anak lebih dari seorang...nyatakan berapa jarak beza umur anak anda?
setakat ni baru sorang.. so takde jarak2..
8- Untuk kelahiran anak anda yang akan datang....anda nak girl @ boy? nyatakan sebabnyer?
Emm... actually aku tak kisah pun.. tapi klu betul ada rezeki lagi.. rasanya nak perempuan plak.. sebab ok la kan.. dpt sepasang.. :D
9- Ape ciri2 persamaan anda & anak anda?
Emmmm... aku n Mirul, sama2 kuat merajuk.. blh gitu.. hik..hik..hik..
Upload gambar anak anda untuk tontotan semua rakan blogger.

okies.. gambo2 ni korang semua for sure dah tgk kan.. takpe aku publishkan lagi..

Tag seberapa ramai yang boleh untuk jawab tag ni.
eemmm.. aku nak tag follower aku yg dah pun bergelar ibu, mak, umi, mummy, mama dan seangkatannya..so sila buat la ya.. klu dah buat takpe..just ignore je k
ok.. selesai satu tag.. ada lagi duk tunggu tu. Harap honeylanz, berpuas hati ngan segala jawapan tu ya.. :D
p/s: ada n3 pasal beberapa contest yg aku join terpaksa di publishkan dekat2 ngan tarikh tutup sebab rasanya cam tak best la kan.. publish awal2 ni.. nnti kesian kat korang nak baca latest n3, terpaksa scroll smpi bawah2..

7 ulasan:

ninie berkata...

wah cute... pg2 dh jwb tag nih.....

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

yeyyyy...jap lagi ader adik la tu si mirul tuuu...hehehehe...

CuTeMiUt78 berkata...

~ninie~
actually kan ni buat semalam ptg.. di auto publishkan pagi ni.. hikk..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~
insyallah.. klu ada rezeki :D

ct rahani berkata...

kiter dh buat la kak.. x pe kan klu x mo buat.. hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
ha'ah.. takpe.. klu dah buat..

reen berkata...

mcm nk wt..tnggu time x de story nk wt la nt...he...