N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Jul 2009

Tag : Diri Ku !!

Salam Semua..


Emmm tadi aku dah pun settle kan tag dari Nana kan... kali ni aku nak settle kan tag dari Yarndarwisy plak. Emmmm yarn, lama ko tak tag aku kan..tetiba je ko teringat kat aku erk.. makanya ko tag aku.. keh..keh..keh..

okies jom layankan soklan tag kali ni..

latest picture tuan punya blog ok.. gambo ni takde kena mengena ngan tag ya. Saja gatai nak letak..

(eemmm lama kan aku tak tepek gambo aku kat sini.. emmm takpe la.. takde org yg windu pun klu aku tak tepek kan kat sini.. :D )


1- Apakah perasaan anda?
eemmm perasaan sekarang ni.. biasa2 je..

2- Saya nak makan

emm nak mkn cempedak goreng.. ni sebab pengaruh blog la ni.. :D

3- Saya tak suka

tensen.. dan org yg buat saya tensen..

4- Impian saya

punyai rumah sendiri.. hidup dlm keselesaan dan menjadi isteri dan ibu yg baik.. :D

5- Haiwan yang saya tak suka

emmm ular dan segala jenis serangga cam lipas ke.. lipan ke..

6- Harapan saya

semoga keluarga saya hidup dalam keselesaan dan diberkati Allah S.W.T

7- Jika masa boleh berputar

Saya nak kembali pada zaman kanak2.. yg sungguh indah..

8- Hp saya

Nokia cap ayam.. hik..hik..hik..

9- Saya pernah bercinta sebanyak

3 kali... 2 kali terputus kat tgh jalan.. yg last adalah hingga sekarang ni..

10- Saya suka pada

keindahan dan semua yg memberi kebahgiaan

11- Kawan2 saya

adalah yg faham akan diri saya.. dan mengenali saya

12- Pernah dikhianati?

pernah.. byk kali gak la

13- Apa yang anda mahu lakukan kepada orang yang khianati?

eemmmm pada mula memang aku akan hangin gak.. tapi lama2 aku akan biarkan je.. smpi dia sendiri sedar kesilapan dia.. apapun aku tetap memaafkan...

14- 8 orang yang anda nak tag:

~ Kty

~ Neezareef

~ MamaDanish78

~ Zety84

~ Rafflesia Merah

~ Honeylanz

~ Gieyana

~ Ieda a.k.a mama Ayin_Fasha

emmm.. okies settle sudah.. harap yarn puas hati ngan segala jawapan aku tu ya.. mekacih sebab sudi tag aku ni.. :D




11 ulasan:

atty's berkata...

nanti kty buek yo..

PuteriSatu berkata...

aku ko tak tag eh...sampai ati...hahaha ayat tak leh blah..padhal utang tag keliling pinggang nih..hiks...

ct rahani berkata...

x sempt dah sy nk jwb tag2 yg utang2 tuh.. huhuhu..

Yan berkata...

kakak.. tudung tu samo ngan den punyoo

Zetty84 berkata...

Akak....zati dah wat tagged nih...slamat..... ;p

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
okies.. kty..

CuTeMiUt78 berkata...

~puterisatu~
wakakaaa.. la awat tak habaq ko pun nak buat... okies.. nnti klu ada tag lain ko kena buat tau..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
huhuhuhu.. terbengkalai sudah..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
la ya ke.. eemmm sok2 klu kita jumpa.. ko pakai tudung tu gak tau.. ala2 boria nak.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~zetty84~
oh ya ke.. emmm k.. terlepas sudah.. :D

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

Huhuhuuh..Tag lagi???? tenkiu ingat kat aku yer..tp take time aku nk buat nih..yg lama ri tu pon x buek lagi lorrrr...sowiiiiiiiii...take time key..