N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Jul 2009

Wah!!! Aku Menang Moto...

Salam semua...

Slamat pagi... hari ni korang ceria2 tak..??
Emmm aku rasa minggu ni aku nak kata aku moody sgt pun tak kot..
Mood kekadang tu.. so..so.. je la..
Tapi kan minggu ni aku rasa more to ceria kot..
sebab apa tau.. dlm minggu ni mungkin rezeki aku melimpah ruah..
waallllaaaa.. rezeki melimpah ruah eeerrrkkkk...
eemmmm ni nak kongsi skit ngan korang kegembiraan aku ni..
jgn plak karang korang kata aku riak plak..
tu semua secara kebetulan menjadi rezeki aku..
eemmm blog aku ni kan cam dah lama tak terima hadiah2 dari kengkawan blog yg lain kan..
walau pun aku rajin join contest..
tapi kebanyakan contest yg aku join tak de rezeki tuk aku menang..
akan tetapi rezeki aku tuk menang mungkin dah di surat kan atau kebetulan
adalah dari segi yg lain plak..
so ni nak beritahu kat korang.. rezeki utk aku menang byk kepada capture no setiap blog..
hua..hua..hua..hua.. punya la panjang mukadimah kan..
okies ni salah satu yg aku berjaya memboloskan diri tuk contest capture tu..
capture 7678 dari blog honeylanz...
(no fev aku gak tu.. )
dan pada hari Isnin lepas aku terima ni
pos ekspresss... (gambo agak kebluran..ehh memang diblurkan... )

aku tgk nama pengirim je aku dah tau dari sapa..
the cute kad.. gambo bear.. so sweet tau.. kaler blue
i..llliikkeee.. :D

sedikit ucapan dari has..
thanks to being my friend too has..
nice to meet you...
mmuuaaahhh !!!

dan ini la yg aku dpt.. eemmm cam beg kecik tapi bukan beg tau korang..
more to pewangi gitu.. sungguh wangi harum semerbak..dari lovelylace..
dan telah selamat pun aku gantungkan kat partion aku tu..
sskkkkeeee sgt...
mekacih yg tak terhingga utk has..

p/s: hik..hik.. hikk.. tajuk skit punya gempak kan.. tak la menang moto..
nak tahu blog sapa lagi yg aku berjaya mengcapturekan
nntikan lagi n3 kemenangan capture dari aku.. muah..muah..muah... :D



35 ulasan:

Gieyana berkata...

Tahniah2...tu dinamakan rezeki kan...apapun aku tumpang hepi gak yer...:D

Nurhayati berkata...

bestnyer.. pasti harum semerbak di opis tu hihi

zura@iwan berkata...

congratulation ye....mmg murah rezeki ye...

mummy_ayu berkata...

bestnya! dapat hadiah..congrate!

honeylanz berkata...

glad to hear u like it..has suka collect items dr lovely;ace..wangi!!

Dee berkata...

bukan ada menang kty n neeza nyer jugak ke..rezeki berganda-ganda-ganda ni rina..congrats!!

atty's berkata...

tahniah rina..semoga murah rejeki lagi ..

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
mekacih ya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
ha'ah.. harum semerbak.. satu ofc ni :D

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
alhamdulilah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
sapa yg tak suka hadiah kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
thanks bebanyak has.. memang kita skkee sgt.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
ha'ah.. memang pun.. tapi nnti baru buat n3nya..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
buat la lagi.. insyallah kot ada rezeki kita hik..hik.hik..

Ummi Hanie berkata...

at least penah gak menang kann...kiter nie xpenah mng2 lagik...hukkksss...

taniah yer..sy pun suke dgn wangian lovelylace tuh..mmg class n super wangi !

nza berkata...

eeehe..bestnya dpt hadiah..mesti wangi kete tuhh...

neezareef berkata...

bab2 capture ni serah kt ko la ya

CuTeMiUt78 berkata...

~umie hanie~
insyallah satu hari pasti menang gak.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
ooppss.. tak letak kat keta.. letak kat meja ofc je.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
hik..hik..hik.. eemmmm harus berusaha kan.. dari berputih mata.. atau mungkin secara kebetulan menjadi rezeki aku.. hik..hik..hik..hik.. :D

J@J@ / Bini The Rock berkata...

hahahhaha,,,...

aku terlalu kerdil nak disamakan dgn ko rina...

apepon, aku dah slmt jwb TAG hang!

TQ!

ct rahani berkata...

adeh kak.. tanya entry punya la gempak.. teruja sy nk tau.. tipah tertipu rupanya.. huhuhu..

delour berkata...

tahniah kak..
tajuk punye gmpak=D
i like u lh kak..hehehe

reen berkata...

tahniah!!!

mana motonya??????:)

mama tisya berkata...

tahniah...tkde rezeki kt contest ada rezeki kt tmpt lain kn..caiyok..caiyok

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
apa yg kerdil nya.. ko pun makhlu tuhan gak.. sama je ngan aku.. darah sama je kaler.. tak tau la klu darah ko putih.. cam mahsuri tu..
hik..hik..hik..hik.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
tipu tertipah yo.. hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~delour~
hik..hik..hik.. tajuk saja buat saspen je

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
motonya tunggu ko hantar blh ..:D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama tisya~
yup betul tu.. ada gak rezeki kan.. alhamdulilah

[-suziey-] berkata...

tahniah2..waaa rejeki..rsnya capture no neeza pnj ko menang kan..alhamdulillah..ade gk yg m,enang kan..:)

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik..hik.. ha'ah.. rezeki aku kay situ... :D alhamdulilah

Mrs LVoe berkata...

tahniah sha ucapkn :-)

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
thanks sha..

reen berkata...

moto menan kdai rm2 boleh x?..hikhikhik..