N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Jul 2009

Nice Craft Contest !!

Salam Semua..
(ini pun sticky mode yo.. latest n3 kebawah..bawah..bawah..)
Okies masa utk join contest.. actually kan kat draft aku ada beberapa contest yg aku nak join utk bulan Julai ni.. eemm biasa la kan, aku ni memang skeee klu join2 contest ni.. walaupun tak pernah menang.. tapi just saja skeee disamping beri support pada blogger yg buat contest..
So contest kali ni dari blog nice craft
walau pun aku dpt tau pasal contest dari blogger lain.. tapi rasanya tak salah kan klu aku join..
Syarat utk sertai contest ni senang sgt.. ni kira cam give away gak la ya.. sebelum aku sertakan syratnya.. jom tgk apa hadiahnya


(1 bath towel & 2 face towel)
eemmm towel yg bersulam tau... best.. ok ni aku copy & paste kata2 dan syarat2 dari pengajur contest..
TAHNIAH! ANDA PEMENANGNYA

Setelah beberapa bulan (tahun) berblog,
kini tiba masa untuk memberi penghargaan buat pengunjung Nice Craft.
Apa yang kami nak bagi?
Set towel bersulam nama pemenang.
Ianya adalah sesuatu yang ISTIMEWA dan bersifat PERIBADI kepada pemenangnya nanti!
Jadi, untuk menyertai,
1. Sign-up our FREE mailing list (di sebelah kanan entry ni). - aku dah pun sign up, korang blh klik sini utk tau lebih lanjut
2. Ceritakan tentang giveaway ni di blog anda,
okies giveaway ni amat kreatif,bagi aku la.. sebab aku memang skee bab sulam2 ni.. tak kira la apa jua jenis sulam.. bagi aku tu memang satu hadiah yg teramat istimewa. Lebih2 lagi bila sesuatu tu kita sulam dgn nama kita.. ia menjadi kan satu kenangan yg abadi.. eemmm dulu aku pernah keja kat tmpt buat sulaman2 mcam ni.. memang best dan rasa satu penghargaan tau klu kita buat sesuatu design tu dgn menggunakan sulaman..
3. Tinggalkan komen di sini beserta dengan link tentang post anda.
Itu sahaja.....
Okies.. dah tinggalkan pun linknya..
Deadline
15 Julai 2009.
Pemenang akan diumumkan pada 20 Julai 2009.
p/s : Hanya untuk satu pemenang sahaja. ^_^
hah tu dia.. segala syarat2nya.. so apa lagi korang.. jom la kita memeriahkan contest ni.. menang ke kala.. adat la kan.. tu belakang kira, yg penting kita enjoy.. :D
p/s: Nanti kan n3 aku berkenaan contest yg aku join sepanjang bulan ni..

28 ulasan:

KV berkata...

rajin sungguh mu masuk contest2 ni rina. Nway, gud luck babeh! Hehe

[-suziey-] berkata...

waaa sgt gigih menjoin contest yek cik cute..ekkeek:D

prebetsabu berkata...

hmm.. ituhar musim demam tag..
now tgh musim demam contest plak.. hihi

CuTeMiUt78 berkata...

~KV~
saja suke2 KV.. tak kisah la menang ke kalah.. yg penting enjoy..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
yup.. mengigihkan diri.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~prebetsabu~
kih..kih..kih.. biasa la tu kan.. atenya blogger tegar yg tak berapa nak tegar.. kui..kui..kui..

ibu_arifa berkata...

cantik la hadiah contest ni...bersulam lagi..suke..suke..

niza berkata...

gud luck!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu_arifa~
memang nice kan

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
thanks

mummy_ayu berkata...

tau gak pasal contest nie, tapi macam malas cikit..anyway good luck!

JIVEBUMZ berkata...

akak misssssedd u

en_me berkata...

dh lamer x masuk contest ghitewww..

moMmY miMiL berkata...

mmg rajin giler la uols nih..
weols ni slalu last minutes join..
mula2 tu cam malas je, tapi saat2 akhir msti xcited plak..huhu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
hik..hik..hik.. saja mencuba nasib kan

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
miss u too

CuTeMiUt78 berkata...

~en_me~
jom menjoinkan diri :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
eemmmm saja suka2 kan.. :D

Mamamanja berkata...

semoga berjaya.
cam menarik untuk dijoini jugak hehehe

MiszMama@Haslinda berkata...

gud luck..adiah menarik kan?

ijad berkata...

contest apa tu ya...

Mak Su berkata...

alahhhh, santeknya towel tu.....
tak sempat ler nak join

reena berkata...

hye sis... psl nak order crochet dgn kite tuh... nnti kite bukak blog khas yek sis... hrp sis bersabar... hihi...

byk btol contest sis msk yek?? bab sulam nih kite pon minat...

CuTeMiUt78 berkata...

~miszmama~
heh...heh.,.heh.. ha'ah bestkan hadiahnya :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
join jgn tak join.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ijad~
just give away dari nice craft

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
hik..hik..hik.. sempat lagi mak su.. tarih nya smpi 15hb ni

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~
oh ya ke... okies takpe.. pelan2 kayuh.. hik..hik..hik..
saja join beri sokongan kat member n just suka suki je.. :D