N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Jul 2009

Happy 2nd Anniversary Yan

Salam Semua..
Dah masuk bulan Julai kan korang.. okies bulan Julai ni adalah bulan yg aku tunggu2 sebab apa, korang mesti ada yg dah tau.. bulan Julai ni la aku ngan cik abg disatukan. Eemmmm actually kan korang aku pun baru tau, selain dari kami ada gak yg sambut anniversary hari ni.. So dikesempatan ni aku nak wish HAPPY 2nd ANNIVERSARY khas utk Yan n hubby dia
sorry Yan, akak cilok gambo kat blog ko.. :D

Cartoons Myspace Comments

semoga menjadi lovely couple cam mikey n minie mouse tu..

semoga ikatan perkahwinan korang berkekalan hingga ke akhir hayat..

semoga korang bahagia hingga ke akhir hayat gak.. :D



JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes


so happy 2nd anniversary yo Yan..
p/s: Yan, hantaran ko sama la ngan akak.. all in 7 gitu.. walllaa...


12 ulasan:

niza berkata...

countdown2...hehehe...

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
countdown tuk anniversary akak ke. ??

reen berkata...

tahniah!!!tahniah!!!:)

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh.. :D

ct rahani berkata...

cantik tarikh 7.7.07 tuh.. sbb tuh ramai yg suka utk diabadikan lam hidup.. hehehe..

mummYaeesh berkata...

happy anniversary yan..i like 7!my fav no tu!woohoo

Yan berkata...

maceh kak... muah muahh...

watie berkata...

happy anniversary tuk yan :)

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
ha'ah.. cam akak gak.. all in 7. sskkkeee heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
yup.. i'm to.

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
sama2 dik :D

CuTeMiUt78 berkata...

~watie~
;D