N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Jul 2009

Award Lagi !!!

Salam Semua..


Hah.. ni nak publishkan award2 terkumpul.. sebelum aku menjadi pelupa dan sebelum award2 ni jd pekasam kat dlm draft, so hari ni aku publishkan award2 ni. (yg bebenornya aku tgh kumpul kan semangat n mood utk membuat tag yg melambak2 tu ha.. so ni ambil mood dulu publishkan award2 ni k.. )


1st award ni dari Zetty84





so nice kan.. award followers dia.. skkkee gitu. cantik manis je orgnya. Mekacih ya zetty..


*******************


2nd award ni dari y-a-n-z


yanz ni baru je kenal.. eemmm walaupun aku dah ada award ni.. tapi demi kawan kan.. tetap aku terima. Mekcih ya Yanz sudi beri akak award ni... :D

***********************

3rd award ni dari kakak laling aku.. kty

so nice.. award friendly blogger.. mekacih kty sebab sudi beri award ni.. mmmuuuaahhhh tuk kty.. :D

utk recieved award ni actually siap ada syarat tau..

sYARAT UNTUK TERIMA AWARD INI ...

1. Sila copy paste award ini diblog anda. - okies dah pun copy & pastekan..

2. Sila copy paste award ini di side bar blog anda.-eemm okies nnti aku akan updated kan dlm ruang award2 kat side bar tu ya..

3. Passkan award ini kepada 5 rakan anda. - 5 org bakal penerima award ni

~ MamaDanish78

~ Mama Ayin _Fasha

~ MamaManja

~ Gieyana

~ Zuraiwan

okies.. utk kelima2 penerima award.. jemput ambil dan publishkan kat blog korang k.. mana yg tak tersenarai tu.. minta ampun dan maaf, lain kali klu ada award lagi.. aku beri kat korang yg tak tersenarai plak k.. :D
















10 ulasan:

Mamamanja berkata...

oh tima kasih awardnya.
nanti daku tempek kat umah

Na Shari berkata...

:)

Kumpul2 award ye kak...Na dah serik kumpul2 award...Dulu kumpul banyak2...tiba2 laptop buat hal...terus hilang semua award...Skrg ni kalau ada org kasi award or tag...terus buat je... :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

best kan dapat award??

tanda kita dihargai...

ct rahani berkata...

wah siap amik feel dulu tuh nk jawab tag.. ekekeke..

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

hehehe..tenkiu rina..nanti kita publish sekali ngan award yg wish annibersari tu yer..buzy benor nih..hehehhe

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
hik..hik..hik.. tempek jgn tak tempek.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~Na Shari~
heh..heh..heh.. akak dpt, terus masuk draft.. pastu lupa nak publish.. tu yg jd berderet2 tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~Gadis Kg separa bandar~
memang best, tanda ingatan org lain kat kita..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
ha'ah.. nak kena ada mood, klu tak amat la Malas nak buat.. hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama Ayin_fasha~
ala takpe.. bila2 free blh tempekkan.. :D