N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Jul 2009

Slamat Bersantai!!

Salam Semua..
Hik..hik..hik.. dh petang dah kan.. uish.. ni tak sabo nak blk dah ni..
lambat plak jarum tu kul 6.30 ptg.
Ni kes tak de keja la kan.. klu time tgh ada keja tu.. tak sado pun jam tu dah kul 6.30.
Okies la korang sok aku tak keja.. minggu aku coti2..
So disekempatan ni just nak beritahu.. kat korang..


Days - Weekend Myspace Comments
semoga hari minggu korang dipenuhi ngan aktiviti2 yg menarik..
Aku ?? Emmmm tak planning lagi..
Mungkin hanya duk bersantai2 dirumah sambil melayan kerenah Mirul
So klu aku rajin, aku menghapdet la coti2 nnti..
Klu aku dilanda virus 'M' tu.. tgk aarr hari Isnin baru ada story mory kot..
So.. kepada yg planning nak jenjalan tu.. take care ok. Ambil gambo bebanyak.. ate blogger tegar gitu.. :D
Yg planning duk umah sajork.. pun ambil gambo byk2 gambo masakan korang tu.. blh gitu.. :D
So selamat berhujung minggu dan selamat bersantai2... :D





26 ulasan:

Dee berkata...

happy weekend rina..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
happy weekend dee

mamamiera berkata...

yea.. slmt bersuke ria ya mama mirul yg t0mey.. best jek s0k cuti.. zai s0k kje.huuu malasnyeee..

[-suziey-] berkata...

happy weekend rina..hehehe..:)

atty's berkata...

rina..kalo msk mee bandung jgn lupas pos y..

ct rahani berkata...

hepi weekend kak.. InsyaAllah mngu nih sy blk benut.. sok klu jd nk gi kenduri kt air itam.. jom kak turun air itam.. ekekeke..

MiszMama@Haslinda berkata...

selamat bercuti-cuti! apelagi, jomla shopping. hehe

reen berkata...

selamat mengulo sis...
bnyk2 n3 kt blog sis ni...masakn sis je yg kurang tepek kt sini..
bila nk tepek?he...:)

kak ina kl berkata...

salam...hujung minggu memang ada ada org kawin..bestnya..

nasibbaik dekat ... jiran sekampung.

mama double A berkata...

epi weekend too...

sya p tgk kawan kawin bestnye haha

TiNiE berkata...

wiken tinie mungkin kena bawak balik keje kat umah gak..huhuhu hepi wiken!!!

shiemz berkata...

Aku nie ketegori tegar jugak ker? Hahaha.. Selamat berhujung minggu k... :D

Mrs LVoe berkata...

happy weekend rina

moMmY miMiL berkata...

hepi weekend beb..

weols byk aktiviti nk wat dis weekend..hehe..

ari ni shopping sakan..tgk n3 weols nnti k..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama miera~
memang kan klu kena keja hari sabtu.. rasanya malas yg amat.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik..hik.. weekend yg biasa2 je.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
alamak kty... mau pos ka.. hik..hik..hik.. tak masak mee bandung la plak.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
lor ya ke.. sorry la baru ni baca komen ni hah.. napa tak calling2 gitu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~miszmama~
hik..hik..hik.. miszmama mau belanja ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ngulo bependanya.. tak dan nak ngulo klu duk lepak je kat umah..
eemmm blog ni memang takkan tepek gambo makanan pun.. tunggu la smpi bila2 pun takkan ada nya gambo makanan yo.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~kak ina kl~
oh ya ke.. kita tak jemputan minggu ni :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama double A~
hik..hik./.hik.. p tgk org kawin bestkan :D

CuTeMiUt78 berkata...

~tinie~
hik..hik..hik.. bzios ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~shiemz~
hik..hik..hik.. ya kot.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
weekend yg biasa2 je.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
wah.. best la kan.. weekend byk aktiviti.. :D