N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Jul 2009

Tag: Impianku

Salam Semua..
Slamat pagi Jumaat.. eh..dah Jumaat kan.. kejap je rasa..
Padahal aku rasa macam baru je naik keja.. ate hari Rabu kan aku coti.. :D
Eemmmm ok la korang hari ni aku nak sambung mood menyelesaikan tag.
Tengah bersemangat nak buat ni kan.. ok jom layan tag kali ni.
Tag ni aku terima dari MAMADANISH78..
Dia siap pesan lagi pada sesapa yg dtg umah dia.. yg punyai impian kan..
kena la buat tag ni.. setiap org punyai impian kan..
Mekacih ya mamaD sudi buat tag ni dan mengtag pada kengkawan yg lain..

Soklan tag ;

1) APAKAH BRG YG SENTIASA BERLEGAR2 DI FIKIRAN ANDA YG INGIN ANDA BELI DIWAKTU INI??

Yg duk berlegar dalam fikiran aku ni.. aku nak beli gelang tangan.. sebab gelang tangan aku dah putus dikerjakan dik Mirul.. dan cik abg aku janji nak ganti kan.. eemmmm ni kan nak dekat raya dah.. harap2 tercapai impian aku ni..
2) APA YG ANDA TERPIKIR UNTUK BELIKAN UNTUK MAK ATAU MAK MERTUA ANDA KETIKA INI??
okies.. disebabkan aku takde mak mertua, makanya impian aku hanya nak belikan mak aku kusi cam kat atas ni.. eemmm massage chair..biar mak aku n ayah aku blh merehat2 kan badan sambil di massage oleh kerusi ni.. insyallah.. klu ada rezeki la
3) APAKAH BARANG YANG ANDA IDAMKAN UNTUK KELENGKAPAN DI RUMAH ANDA??
okies.. impian aku klu sok2 aku ada rumah sendiri.. aku nak set sofa camni.. simple je.. aku tak suka crowded2 sgt.. biar simple tapi menarik.. baru la sejuk mata memandang..
selain dari set sofa tu.. aku nak buat satu bilik khas utk Mirul. Bilik yg ada study room supaya Mirul selesa utk belajar..
4) APAKAH BARANG YANG ANDA INGIN BELI UNTUK DIRI ANDA SENDIRI @ ANAK @ SUAMI??
eemmmm untuk aku takde la kot.. aku dah pun nyatakan cam kat atas tadi tu..cuma untuk Mirul ngan ayah dia, impian aku nak belikan
Mini laptop untuk Mirul.. laptop yg ada kemudahan utk dia senang memahami satu2 pelajaran. Kot la kan.. zaman Mirul sekolah sok2.. guna laptop..


dan utk suami tersayang.. nak belikan cam gambo kat atas ni blh.. heh..heh..heh..heh..disebabkan cik abg aku ni jenis minat ngan moto2 ni semua..
eemmm ni nak kena tunggu aku jadi jutawan la.. baru blh dpt..
so tu je la segala impian aku.. just impian je.. dpt belum tentu. Memandangkan aku ni bukan la jenis yg kaya raya.. just sederhana je.. bak kata org makan pakai seadanya.. tak la bermewah2 sgt.. tapi alhamdulilah lah ngan kehidupan sekarang ni..
so selesai la hutang tag aku.. harap mamaD berpuas hati ngan segala jawapan tu ya. :D
Sesapa yg punya impian tu..klu nak buat tag ni.. dipersila kan k..

18 ulasan:

honeylanz berkata...

Insya Allah tercapai nanti ;)

reen berkata...

wahhhhh...besar sungguh impianmu itu...maunya mkn blnje beratus2 ribu RM tu...
mudah2an trcapailah hasratmu ye sis.... :D

sweetfiza berkata...

mudah-mudahan tercapai ...
klu x semua pun...sipi2 jdi la yer ...

kak, ada award kat blog fiza...
nnti gi ambik yer ...

neezareef berkata...

impian simple2 je br senang nk capaikan..kang tinggi2 impian tinggal impian je la

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Cam best jer TAG ni...
nnt aku buat yerk...
hehehhe......

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
eemmmm insyallah kan.. mana tau.. la tercapai.. syukur alhamdulilah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
impian yg hanya angan2.. kot la akak kaya raya kan...

CuTeMiUt78 berkata...

~sweetfiza~
insyallah dik..
oh ya ke.. k nnti akak ambil ya :D

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
betul aarr.. tapi klu impian yg tinggi tu.. kot la tercapai kan best.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
emmm buat la ya.. :D

ct rahani berkata...

InsyaAllah kak bleh tercapai impian akak tuh.. sy doakan k.. :D

moMmY miMiL berkata...

sronok gak kalu wat tag2 yg berbentuk impian camni..

aku mmg suke banget..hehe..
insyaAllah diusahakan..

p/s : cik abe mu suke ye motor2 besar gitew..hubby aku plak suke motor Vespa..hehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
insyallah kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
ha'ah.. tu angan2 dia je.. :D

mamadanish78 berkata...

insyaallah...
mamaD doakan segala impian cutemiut akan tercapai...:)

reen berkata...

amin..mudah2an..
dh kaya raya nt jngn lupa sy&banje mkn ye!!:D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaD~
hik..hik..hik.. makanya selesai la utang tag ngan mamaD kan

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
doa2kan la supaya akak ko ni cepat jd kaya :D