N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Jul 2009

Award MamaDanish78

Salam Semua..



Baru ni aku perasan.. semalam byk n3 aku yg di publishkan..
Berderet2 gitu.. eemmmm dan kesemua n3 tu adalah stiky mode..
ate aku ni gilos menjoin contest kan..
hah..hah..hah..hah.. makanya korang nak baca n3 terbaru kena la scroll je ke bawah2 kan..
sian korang.. okies la korang.. mulai hari ni aku cuba had kan n3
utk satu hari hanya satu atau dua je yg akan dipublishkan...
hingga la semua contest2 tu berakhir..
kot la ada lagi contest pun akan ku buat n3 dekat2 ngan tarikh tutup..blh gitu..
so tak la lama sgt duk bertapa kat situ kan.. :D
Okies hari ni aku nak publishkan award khas yg aku dpt dari mamaDanish78

award ni sebenarnya dah lama aku duk ambil.. tapi tak berkesempatan nak publishkan..

award berkenaan contest rumahku syurga ku tu dulu

hah ni la semua perserta2 yg menjoinkan diri.. see gambo aku paling dekat ngan mamaD tu..

dan ini la awardnya.. sebab aku menyertaikan.. makanya dpt la award ni.. :D

dan ini plak award sebab aku pun tlg votekan kengkawan yg lain..

thank you so much MamaD diatas penganugerahan award2 ni..ssskkkkeee la dpt award.. :D



9 ulasan:

[-suziey-] berkata...

erkk sape yg menang contest ni ek rina'?

Mrs. Adz berkata...

memang banyak gilor contest ko masuk..leh sangkut la ni..

ninie berkata...

wah byk award ye awak dapat ..

Mamamanja berkata...

rasa cam gamboku xde huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
eemmmmm ko blh check balik kat blog mamadanish ni sapa yg menang.. yg pasti bukan aku lor

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs Adz~
eemm saja memeriahkan contest.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ninie~
emmm award penyertaan je tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
eh ya ke...

reen berkata...

wlu x mnang tp dpt awrd ok la gak ek...diva popular pe?he..