N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Jul 2009

Besday YaziedaFasha..!!!

Salam Semua..
Okies selingan dulu... sebelum aku sambung story mory tentang kenangan perkahwinan aku ni.. aku nak wish besday pada sorang blogger yg mana tarikh ulang tahun dia sama ngan tarikh ulangtahun perkahwinan kami yg ke 3 thn ni.. so jom ramai2 kita wish besday pada
"Allah selamatkan kamu.."
"Allah selamatkan kamu.."
"Allah selamatkan kan Ieda - mama ayin Fasha"
"Allah selamatkan kamu.."


semoga dimurahkan rezeki
Semoga tercapai segala impian..
Semoga kekal bahagia hingga keakhir hayat..
Maaf la tiada hadiah istimewa dari kami terima la sejambak bunga ni sebagai tanda ingatan ikhlas dari kami..
Happy Birthday Myspace Comments

p/s: ok baru blh sambung story mory.. :D











10 ulasan:

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

Salam..Rina,,
TQVM..terharu sgt2 coz buat n3 khas utk kita...mudah2an apa yg diucapkan rina diberkati..amin..
Love u Dear..Mmmmmuahhhhhhh...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

wow!! Special Entry...

tu Sejambak Bunga @ Sekotak Hadiah?

atty's berkata...

happy besday to ieda ..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
insyallah.. just tanda ingatan dari kami..khas utk ieda..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama qaypo~
kedua2 skali..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
hik..hik..hik.. :D

moMmY miMiL berkata...

hi ida, hepi besday..

p/s : rina ni mmg rajin btol kn? siap wat n3 khas..hehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
hik..hik..hik.. just tanda ingatan tulus ikhlas.. :D

~zuraiwan~ berkata...

selamat ulangtahun kelahiran Ieda...

CuTeMiUt78 berkata...

~zuraiwan~
heh..heh..heh.. :D